DEZE WEEK

Salsa! Swingende heupen, lekkere ritmes en een sexy vibe. Natasha danst erop los! Maar ook Kim maakt het gezellig. Samen met vriendinnen krijgt ze een cocktailworkshop en met haar vader gaat ze een heerlijk weekendje weg op de mooie Veluwe. Verder geeft chefkok Mario een bijzonder recept voor coquilles, oftewel Sint Jacobsschelpen. Natasha probeert in de Healthy Make Over meer te weten te komen over wat je moet doen om energieker door het leven te gaan. En daar hoort natuurlijk ook een heerlijke beautybehandeling bij.
VOLGENDE WEEK

Gezondheidstip

Bescherm jezelf tegen de winter met Oscillococcinum® en doe griep de das om! Oscillococcinum® is een homeopathisch geneesmiddel bij griep en griepsymptomen. Het is eenvoudig in te nemen en kan gebruikt worden door iedereen. Kijk voor meer informatie op www.oscillococcinum.nl
Jaarlijks worden er in Nederland ongeveer 9000 nieuwe gevallen van darmkanker vastgesteld. Darmkanker ontstaat vanuit een poliep. Deze poliepen kunnen jarenlang in de darm aanwezig zijn. Indien een poliep kwaadaardig wordt ontstaat er darmkanker.
Lees verder

Speciale kijkersaanbieding Prescan


Speciaal Voor de Health Angels kijkers heeft Prescan een speciale aanbieding
• Total Body Scan
Normaal € 1060,- Voor kijkers van Health Angels € 910,-
• Maag/Darmonderzoek
Normaal € 595,- Voor kijkers van Health Angels € 495,-
• Darmonderzoek
Normaal € 350,- Voor kijkers van Health Angels € 280,-

Deze aanbieding is geldig tot 15 oktober 2010
www.prescan.nl

Het is weer tijd voor de oogst van de Cranberry bessen (ofwel grote veenbes). In september en oktober worden deze bessen door ervaren plukkers geoogst. Met harkbakken worden de besjes van de struiken gerist.
Lees verder

Hoe gezond leef jij?

Wat we eten heeft grote invloed op onze gezondheid. Goede en evenwichtige voeding zorgt ervoor dat we ons fitter en energieker voelen en daardoor zitten we beter in ons vel. De voedingskeuzes die we maken, kunnen er ook voor zorgen dat we voldoende energie hebben en dragen bij aan onze gezondheid. Eet jij gezond, of kan het beter? Doe de Céréality Check en neem je gewoonten onder de loep. De resultaten helpen je op weg naar een fit en gezond leven. Doe nu de test en klik hier voor de Cereality Check
Pas de laatste decennia weten wij ( op de vele groene thee drinkers na!), dat de groene thee goed voor onze gezondheid is. Vele wereldwijde wetenschappelijke onderzoeken hebben de gunstige effekten van groene thee en EGCG op de gezondheid en welbevinden aangetoond.
Lees verder

Maak kans op een Health Angels verwenpakket

Wil jij kans maken op een healthy verwenpakket van Health Angels met fantastische gezonde producten en mischien zelfs tickets naar de dode zee?
Stuur dan snel een e-mail naar; redactie@healthplus.nl en wellicht maak jij kans op dit fantastische pakket.Wat zit er onder andere in het Health Angels verwenpakket?

- Multivitaminen van Axium
- Verzorgingspakket van AHAVA dode zee producten
- Vertroetelcheques van de Veluwse Bron
- Producten van Cereal
- Tickets naar de Dode Zee
- Op onze kosten eten bij Restaurant de Zwetheul


Eind oktober ontvangen de winnaars automatisch bericht van ons.
De redactie.
Kim kreeg een overheerlijke alcoholvrije cocktail. Wil jij deze cocktail leren maken kijk dan snel verder.
Lees verder
Misschien vermoedt u dat er ‘iets aan de hand’ is maar komt u er maar niet achter waar de klachten vandaan komen. Of misschien wilt u gewoon uit voorzorg uw gezondheid eens goed laten onderzoeken. De preventieve onderzoeken via Prescan® zijn er voor iedereen die wil weten hoe het met zijn of haar gezondheid is gesteld.
Lees verder

Gezond blijven!

Vitamines zijn organische stoffen die alleen in de levende natuur voorkomen. Er bestaan in totaal 13 officieel erkende vitamines. Vitamines, evenals mineralen, stimuleren een goede weerstand om ziektes voor te blijven. Het woord vitamine komt van het Latijnse woord 'vita' wat 'leven' betekent en 'amine' is een groep stikstofhoudende stoffen. Het woord vitamine geeft aan dat deze stoffen nodig zijn voor het leven. We hebben vitamines nodig om gezond te blijven en ze zijn belangrijk voor de normale functionering van het lichaam.

Het lichaam is over het algemeen niet in staat zelf vitamines aan te maken. Vitamines krijg je binnen via het dagelijkse voedsel. Voor sommige risicogroepen, zoals chronisch zieken, rokers, zwangere vrouwen, baby's en ouderen adviseert de Gezondheidsraad een minimale aanvulling van bepaalde vitamines en mineralen.

Axium multivitaminen heeft verschillende uitgebalanceerde formules, die alle belangrijke vitaminen en mineralen bevatten. Axium multivitaminen voorziet je, als aanvulling op je voeding, in de dagelijkse behoefte aan vitaminen en mineralen, die van belangrij zijn voor het dagelijks goed kunnen blijven funcioneren. Begin je dag goed met Axium; jouw vitamine uit het groene doosje!
Kijk voor meer informatie op: Axium Vitaminen
el Mare vrouw is een voedingssupplement met omega-3 vetzuren en hooggedoseerde omega-6 vetzuren, aangevuld met vitaminen, selenium, Aloë vera en bètacaroteen. De vetzuren helpen bij ongemakken rondom de menstruatie en bij overgangsverschijnselen
Lees verder
De Dode zit 420 meter onder zeeniveau en is het laagste punt op aarde. Het water bevat 32% mineralen in 40 verschillende soorten, waarvan Ahava er 21 gebruikt.
Lees verder
VertroetelCheque twv 200 euro!
Elke week kunt u kans maken op een vertroetelcheque van de Veluwse Bron. Het enige wat u hoeft te doen is een mail te sturen naar redactie@healthplus.nl en vermeld de volgende gegevens;
Naam, Adres + Postcode en woonplaats
Vermeld als onderwerp: Vertroetelcheque

Ps. Een leuke reactie stellen wij altijd op prijs :-)
Kijk voor meer informatie op: www.veluwsebron.nl
Iedere week maakt 2 sterren chef Mario Elke week maakt 2 sterren chef Mario Ridder van restaurant Zwetheul een heerlijk recept klaar. Deze week gebakken lamsfilet met ratatouille en lamsjus. Nieuwsgierig?
Lees verder