Herrie Gevonden

Herman den Blijker heeft bij de restaurants van dit seizoen weer flink schoon schip gemaakt, mťt succes! Sommige programma's hebben een nieuwe kaart, een nieuw interieur of zelfs een geheel nieuwe naam gekregen om een nieuwe start te maken.

Benieuwd naar de restaurants? Die vind je op de restaurantpagina.

Nieuwsgierig naar de afgelopen afleveringen check dan RTL XL.


Kijk alle afleveringen terug op RTLXL!

Herrie Gezocht

Herman den Blijker stuurt als supervakantiekracht overwerkte restauranthouders verplicht op vakantie. Hij neemt tijdelijk het roer over. De topkok houdt de locaties meer dan draaiende en zet de tent, na een aantal wijzigingen, zelfs weer winstgevend op de kaart.

Kunnen horecaondernemers hun bedrijf wel een week loslaten, terwijl Den Blijker de bezem er flink doorheen haalt? Was het al buffelen in de horeca, nu is het door de financiŽle crisis en het rookverbod onwaarschijnlijk hard werken om te zorgen dat je tent niet omvalt.

Als restauranthouders hun winkel dan ook nog eens niet op de meest efficiŽnte manier runnen, is permanent werken en nooit eens een dag vrij kunnen nemen het trieste gevolg. In dergelijke schrijnende gevallen schiet Herman te hulp.

Kijk alle RTL Sneak Previews op RTL XL