Hoe Schoon Is...

Sonja en Inge aan de poets

Twee blinkende schoonmaaksterren trekken ten strijde tegen vet, vuil en viezigheid. Smeerpoetsen en sloddervossen worden niet geduld door Sonja en Inge. De nichtjes kennen het klappen van de zwabber als geen ander en poetsen is de passie van hun leven.
Ze schieten elke week een smeerkees te hulp. De veroorzakers worden met de neus op de feiten gedrukt en door de dames aangespoord om mee te helpen. De dames houden de vervuilers goed in de gaten en komen een paar weken later weer langs voor een kleine inspectie. Ook staat elke week een bijzondere kijkersvraag centraal. De dames krijgen het behoorlijk voor hun kiezen. Hoe is het bijvoorbeeld gesteld met de hygiŽne in het Amsterdamse riool of in een levensgroot aquarium in de dierentuin? Tijdens een grondige inspectie krijgen de dames al snel de schoonmaakkriebels en gaan de handen uit de mouwen.

Met hun Amsterdamse humor weten Sonja en Inge overal een feestje van te maken. De dames zijn niet op hun mondje gevallen. Als hen iets niet bevalt, dan zal iedereen het weten. Met Sonja en Inge voor de deur, is er geen weg meer terug.

Smeerkezen gezocht!

Voor het nieuwe seizoen van 'Hoe Schoon Is...' zijn we op zoek naar mensen die de schoonmaaksterren Sonja en Inge goed kunnen gebruiken voor een opknapbeurt van hun huis.
Heb je familie of vrienden die leven in een vies huis? En kun je dit niet langer aanzien?
Meld hen dan nu aan!