Naast televisie besteedde Krabbé eveneens veel aandacht aan zijn radioprogramma’s. Zo presenteerde hij De nationale top 100, De Mega Top 50, Dance Trax op de donderdagavond, Nachtwacht (op werkdagen van 12 tot 2 ‘s nachts) en Wereldhits op zondagmiddag.

Martijn Krabbé presenteerde wekelijks de Postcode Loterij Recordshow die, voor RTL 4, wordt gemaakt door Joop van den Ende TV Producties. Van februari tot mei 2000 was Martijn samen met Stella Gommans maandelijks te zien met het programma Win een Sponsor. Ook was hij de host van het Yorin-programma Big Brother.

Sinds 17 januari 1999 presenteert Martijn bij RTL 4 het succesvolle programma In Holland staat een Huis, waarin goed bevriende buren elkaars woning onder handen nemen. Ook doet Martijn de presentatie van In Holland Ligt Een Tuin, waarin niet het huis, maar de tuin een metamorfose ondergaat.
Naam: Martijn Krabbé
Geboortedatum: 26 maart 1968
Geboorteplaats: Amsterdam

Martijn Krabbé is geboren en opgegroeid in Amsterdam. Hij maakte op jonge leeftijd zijn debuut op televisie bij de Tros. Bij die omroep presenteerde hij onder andere Popformule, Ministars, Powerplay en Dat zeg ik niet. Verder nam hij de co-presentatie van Aktua in Bedrijf voor zijn rekening en had hij een talkshow onder de titel Krabbé en presenteerde hij Jackpot Postcodeloterij.