home special metamorfose producten woonexperts financieel

Judith de Klijn
Judith de Klijn >>Laatste uitzending van het seizoen
De laatste uitzending van dit seizoen was op 31 mei. Toch hoef je TV Woonmaga- zine deze zomer niet te missen: iedere zaterdag om 19:30 uur zie je bij Yorin een compilatie van de leukste uitzendingen van het afgelopen seizoen. En... de site blijft in de lucht!

Omdat TV Woonmagazine in september niet doorgaat, heeft het geen zin om je op te geven voor een metamorfose. Maar ga je binnenkort samenwonen? Lees dan snel de oproep hieronder!


Samenwonen?
Ben jij super verliefd, maar niet op zijn of haar interieur? Ga je binnenkort samenwonen, maar heb je geen idee hoe je jullie woonstijlen kunt combineren?

Geef je dan op voor het nieuwe woonprogramma Loods 7: vanaf 4 september ieder donderdagavond om 20.30 uur bij Yorin.

Stuur een motivatie met foto van jullie beiden naar:

Endemol Nederland BV
T.a.v. Loods 7
Postbus 190
1430 AD Aalsmeer

Of mail naar: loods7@endemol.nl
Jongtalentenwedstrijd
In een feestelijke omgeving is de winnaar van de jongtalentenwedstrijd bekend gemaakt. Wie kwam met het beste ontwerp voor een vakantiewoning?

Verder op deze site
Geef je op voor een meta! >>
Tips voor de tuin >>
Alle video's van dit seizoen >>
Een Oosters sprookje >>
Gebouw in een gebouw >>
Prachtig penthouse >>

Mijn keuze, mijn stijl, mijn vloer: Poxy
Poxy levert en ontwerpt trendy vloersystemen die duurzaam zijn, praktisch, naadloos en passend bij elk interieur. Vloeren met kleurstellingen die speciale effecten oproepen, maar ook neutrale betonkleuren als strakke basis. Flexibele woonvloeren die volledig zijn afgestemd op uw interieur: van woon- tot slaapkamer, van keuken tot hal.