home special metamorfose producten woonexperts financieel

Judith de Klijn
Judith de Klijn >>


BOEKEN TOP 5 
Op zoek naar woon/interieurboeken? Wij houden je hier op de hoogte van de leukste en nieuwste lectuur op dit gebied. Lees alles over styling, trends, kleuren, en vooral... veel doe-het-zelf tips!   

alt-tekst 1. Wonen, ontwerp je eigen ruimte >>
Dit boek geeft een heldere, duidelijke, begrijpelijke en boeiende uiteenzetting van de basisprincipes van binnenhuisarchitectuur, die uitermate nuttig zijn bij het inrichten van een eigen woning. Uitgangspunt: hoe ziet de beschikbare ruimte er uit en hoe maak ik die tot een aangename, leefbare en persoonlijke woonplek voor mezelf. Een nuttig en bruikbaar handboek.


alt-tekst 2. Wonen met de seizoenen >>
Wist je dat je met een eenvoudig vastgeknoopt gordijn van mousseline optimaal kan profiteren van de zomerse zonnestralen? Of dat je met een warme patchwork foulard afgezet met fluweel de kilte van de herfst verjaagt? Al deze praktische tips en nog veel meer vind je in dit boek, dat zijn inspiratiebron vindt in de de vier jaargetijden.

3. Opgeruimd wonen >>
Tientallen inspirerende ideeŽn worden geÔllustreerd aan de alt-teksthand van interieurs, waar de bewoners de opruimproblemen op vernuftige wijze hebben opgelost. Praktisch advies en stijlvolle foto's tonen hoe je de rommel uit je huis kunt bannen.

4. 100 % wonen >>
Vier verschillende woonstijlen hebben allemaal iets met elkaar gemeen: rust, geborgenheid, ontspanning en harmonie. Verder veel praktische info over onderwerpen en thema's als wanden, verlichting, raambekleding, e.d.

alt-tekst 5. Interieur in kleur >>
Een geÔllustreerd lees- en kijkboek over de interieurs, meubels en stoffen van de jonge Britse ontwerpster Carolyn Quartermaine. Zij maakt uitbundige en tegelijkertijd romantische interieurs waarin uitgesproken kleuren (fel of juist pastel), vergulde, beschilderde of beklede antieke meubels, draperieŽn, bloemen en overdadige, krullerige vormen een grote rol spelen. Leuk om te lezen, maar nog leuker om de mooie platen te bekijken en inspiratie uit op te doen.