home special metamorfose producten woonexperts financieel

Judith de Klijn
Judith de Klijn >>Judith: het is altijd een beetje mijn programma geweest! 
Ze presenteerde de allereerste aflevering van TV Woonmagazine in 1995 en gaf in 1999 het stokje over aan Pauline. We hebben het over presentatrice Judith de Klijn. Na drie jaar afwezigheid is zij weer terug bij TV Woonmagazine. Wij vroegen Judith hoe het is om weer terug te zijn van weggeweest.   

Hoe is het om terug te zijn van weggeweest?
“In het begin was het even wennen,” geeft Judith toe, “maar na vijf minuten leek het alsof ik nooit was weggeweest! Het is al die tijd toch nog een beetje ‘mijn programma’ gebleven en toen ik de mogelijkheid kreeg om het te presenteren dacht ik ‘gewoon doen!’

Is er in de tussentijd veel veranderd op interieurgebied?
Judith: “Jazeker! Toen ik laatst een terugblik van een aantal jaren geleden op televisie zag, viel het me op hoe ontzettend truttig de woningen er toen uitzagen. Overal potjes, schaaltjes en prulletjes! En dat is nog maar vier jaar geleden!”

Dus Judith’s huis heeft niets truttigs?
“Nee, als ik de sfeer in mijn eigen huis zou omschrijven, dan noem ik het stoer landelijk. We hebben een oud, ruim herenhuis met hoge plafonds. Wat betreft de inrichting hebben we veel gebruik gemaakt van hout, linnen, en natureltinten in combinatie met felle kleuren. Huizen inrichten is een grote hobby van me, ik ben altijd aan het schuiven met meubels.”

Hoe zou Judith’s droomhuis eruit zien?
“Daar woon ik in!” roept ze spontaan uit, “ik ben nog steeds verliefd op mijn huis. Alles klopt en ik zou behalve de vloer in de badkamer niets willen veranderen. Daarom zou ik ook bedanken voor een voorrijmetamorfose! Maar waar ik ook van droom is een grote boerderij aan het water, lijkt me heerlijk..”

Tot slot: Wat vindt Judith zo leuk aan het presenteren van TV Woonmagazine?
“De combinatie tussen wonen & mensen. Het is leuk om mensen te helpen met hun woonproblemen en daardoor oprecht blij te maken! Ik hou ervan om mensen te verrassen.”