home special metamorfose producten woonexperts financieel

Judith de Klijn
Judith de Klijn >>De laatste uitzending
De laatste uitzending van dit seizoen was zaterdag 31 mei. Toch hoef je TV Woonmagazine voorlopig niet te missen: iedere zaterdag om 19:30 uur zie je op Yorin een compilatie van de leukste uitzendingen van het afgelopen seizoen. En... de site blijft in de lucht!

Terugblikken
Hoogtepunten waarop we zullen terugblikken zijn: de kleurmetamorfose van Anya van de Wetering, de strandmetamorfose, de keukenmetamorfose, de meta in verschillende wittinten van Erik Gutter en nog vele andere spectaculaire uitzendingen.

Website
Op deze website vind je de hele zomer alle metamorfoses, productinformatie en specialartikelen terug. In alle rust kun je de artikelen in het archief lezen en bijbehorende foto's bekijken.

Opgeven
TV Woonmagazine houdt na de zomer een kleine pauze. Het heeft dus voorlopig geen zin om je aan te melden voor een metamorfose. Vanaf september komt er echter een gloednieuw woonprogramma op de buis: Loods 7. En daarvoor is de redactie nog wl op zoek naar geschikte kandidaten. Ga jij binnenkort samenwonen? En kun je bij de inrichting van je toekomstige nestje wel wat goede en professionele hulp gebruiken? Stuur dan vandaag nog een brief naar:

Loods 7
Postbus 190
1430 AD Aalsmeer

Vermeld hierin duidelijk de volgende gegevens: jullie namen en huidige adressen, toekomstige adres, huidige telefoonnummers en 06-nummers, leeftijd n een korte omschrijving van ieders huidige wooninrichting en woonwensen.

Mailen kan natuurlijk ook: loods7@yorin.nl

Misschien tot ziens!