home special metamorfose producten woonexperts financieel

Judith de Klijn
Judith de Klijn >>Poxy grindvloeren in trendy glanzende kleuren
Metallic en parelmoertinten
Recent ontwikkeld zijn de trendy metallic tinten, zoals de zilver, aluminium, brons en goud tinten. Verrassende kleuren met een speciaal glanseffect, dat de vloer een tintelende glinstering meegeeft die er in elk licht weer anders uitziet. Een zilver metallic vloer in een chromen keuken of een warme goud metallic vloer in combinatie met antiek of juist als basis in een sixties interieur, alles is mogelijk.

Nieuw zijn ook de parelmoertinten in de zachte verkoelende tinten ijsblauw, violet en zachtgrijs. Combineer deze verkoelende kleuren met blank hout en rijke stoffen en levend groen voor een frisse levendigheid in huis.

De Poxy grindvloer is dť trendvloer voor het eigenzinnige interieur.

www.poxy.nl

Industrielook: strakke vormgeving in vloerbedekking.
Voor mensen die durven te kiezen voor een strak vormgegeven, eigenzinnig interieur lanceert Poxy de trendy Industrielook op de particuliere markt. Deze in alle industriŽle kleuren leverbare vloerbedekking kan in alle ruimten van het huis worden toegepast, van woon- tot slaapkamer, van keuken tot hal en zelfs in de badkamer.

Naast de vele grijsnuances, maar de ook sprankelende, expressieve kleuren waarin de vloeren leverbaar zijn, zijn vaak de praktische kanten van dit vloersysteem doorslaggevend. De Poxy Industrielook is volledig naadloos en strak, uiterst slijtvast, waterdicht en zeer eenvoudig in onderhoud.

De Poxy Industrielook kan in het interieur goed gecombineerd worden met industriŽle elementen zoals fabriekslampen en aluminium of rvs objecten. Strakke banken accentueren de minimalistische look. Een apart, sprankelend effect kan verkregen worden door toevoegingen van goud-, zilverglitter of parelmoer of grenette en artige resp. fijne witte en gekleurde natuursteensnippers. Het gebruik van smalle en brede aluminium profielen in de vloer versterkt nog meer de industriŽle uitstraling. Door de toepassing van profielen is het mogelijk om diverse figuraties zoals banen of blokken in de vloer te verwerken. De esthetische kwaliteiten van dit vloersysteem zijn zeer groot te noemen.

www.poxy.nl