home special metamorfose producten woonexperts financieel

Judith de Klijn
Judith de Klijn >>PENTHOUSE
Interieurvormgever Rogier Verhoeven geeft een rondleiding door een droom van een penthouse. Het gigantische appartement is voor twee personen ontworpen en is strak en minimalistisch ingericht. Bijzonder aan het huis is het gigantische terras eromheen. Vanaf hier heb je een prachtig uitzicht. En buren? Die kennen ze daar niet!

Blok
De woonruimte is groot genoeg om voldoende gasten te ontvangen, maar niet té groot om onpersoonlijk te worden. Het hele huis bestaat uit drie ruimten: woonkamer, Masterbedroom en studeerkamer. In de werkkamer is vernuftig een opklapbed weggewerkt in de kast. De keuken is als een blok in het midden van de ruimte geplaatst. De buitenkant dient daarbij als kast en de binnenkant als keuken. Vanuit de keuken heb je zicht op het levensgrote terras om het penthouse heen. Daar is meer dan genoeg ruimte om met vrienden uren te tafelen en borrelen, maar kun je je ook terugtrekken op een heerlijke ligstoel met een blaadje en een drankje.

In het hele penthouse is geen kleur te bekennen. Ook de badkamer is gemaakt van een donkergrijze steensoort, gecombineerd met wit sanitair. Maar omdat de stijl zeer consequent in het hele huis is doorgevoerd, is het de interieurvormgever gelukt om toch een intieme en gezellige sfeer te scheppen.