RTL
Terug
Koken met Hugo!

Broccoli-doperwtensoep met ricotta, crostini’s én tiramisu

14 dagen geleden / Aangepast: 14 dagen geleden

Eigen Huis & Tuin: Lekker Leven

Hugo gaat vandaag aan de slag met een lekkere broccoli-doperwtensoep met ricotta en maakt daarbij crostini’s met ricotta en tomaat. Als dessert maakt hij tiramisu met boerenjongens. We starten met de soep. Verderop vind je het recept voor de crostini’s en zie je de ingrediënten en bereidingswijze voor de tiramisu.

Joëlle de Niet
Hugo KennisEigen Huis & TuinKokenBroodErwtensoep
Vegetarische cobb salade met knoflookcroutons én rhubarb cobbler

Koken met Hugo

Vegetarische cobb salade met knoflookcroutons én rhubarb cobbler

Kippenvleugels met vijfkruidenpoeder en bloemkool uit de wok met rijst

Koken met Hugo

Kippenvleugels met vijfkruidenpoeder en bloemkool uit de wok met rijst