RTL
Koken met Hugo!

Kippenvleugels met vijfkruidenpoeder en bloemkool uit de wok met rijst

2 maanden geleden / Aangepast: 2 maanden geleden

Eigen Huis & Tuin: Lekker Leven

Hugo gaat vandaag aan de slag met een Aziatisch gerecht. Hij maakt zelf vijfkruidenpoeder voor op de kippenvleugels en daarbij bereidt hij ook nog eens bloemkool uit de wok met rijst. We starten met de kippenvleugels en de vijfkruidenpoeder. Verderop lees je het recept voor de bloemkool en zie je hoe je rijst bereidt.

Joëlle de Niet
Hugo KennisEigen Huis & TuinKokenKipInspiratie
Vietnamese borrelplank met loempia's, sashimi en hoisinballetjes

Koken met Hugo

Vietnamese borrelplank met loempia's, sashimi en hoisinballetjes

Zelfgemaakte gnocchi met geroosterde paprikasaus

Koken met Hugo

Zelfgemaakte gnocchi met geroosterde paprikasaus