Soof de Musical

Na het grote succes van de film Soof 1, rijdt Soof haar keuken vanaf november 2018 de theaters in met Soof de Musical. Een nieuwe en unieke ervaring met dezelfde heerlijke, herkenbare ingrediënten én een topcast met Maike Boerdam, Matteo van der Grijn en Henriëtte Tol.

Het bekende recept nu ook te zien in het theater

Het wordt chaos, lachen (véél lachen) zingen en ja, ook huilen en je zit er met je neus bovenop. De keuken van Soof staat namelijk midden op het podium. Terwijl je geniet van de vrolijke chaos die Soof van haar leven maakt, geniet je ook van heerlijke hapjes.  Dichterbij Soof kun je eigenlijk niet komen. Tijdens de voorstelling neem je letterlijk en figuurlijk plaats in haar leven en in haar keuken. En daar gebeurt het, weten we inmiddels. Er wordt gedronken, gepraat, gehuild, gekookt en geprutst. Want het leven ís nou eenmaal niet altijd even makkelijk. Zeker niet als je veertig bent. En druk. En niet perfect.  Soof de Musical viert de onvolmaaktheid van het leven met liefde, muziek en humor. Want een dag niet gelachen, is een dag niet geleden. Toch?

Proefvoorstelling

Eet en denk mee met Soof! Houd je veel van musicals, Soof en/of het geven van je mening? Dan is de kleinschalige proefvoorstelling van Soof echt iets voor jou.

Overgewaaid theaterfenomeen uit Amerika exclusief in Rotterdam en Breda.

Je schuift aan in de heerlijk geurende keuken van Soof en ziet de allereerste versie van de musical. Er is muziek, een voor iedereen herkenbaar verhaal én een geheel nieuwe aanpak. De musical is namelijk nog volop in ontwikkeling. Op basis van de reactie en mening van de bezoekers wordt de musical nog verder ontwikkeld en aangepast. Jouw mening telt dus écht: uniek in Nederland. Dit is je kans om mee te denkenén mee te proeven uit de Soof-keuken tijdens de voorstelling. Grijp ‘m. En niet alleen om de zeer aantrekkelijke kaartprijs, want naast een unieke avond geef je deze vernieuwende, oorspronkelijke Nederlandse musical met jouw bijdrage de kans te vlammen in de theaters.

Kaarten


Bezoekers van de proefvoorstellingen worden betrokken bij het maakproces van Soof de Musical. In deze zogenaamde laboratoriumvoorstelling zie je de allereerste versie. Op basis van de reacties wordt de musical verder ontwikkeld door de makers. In Rotterdam vindt de proefvoorstelling plaats in een uniek pop-up theater, in samenwerking met het Luxor Theater. De kaartverkoop voor de proefvoorstellingen is gestart!

Klik hier voor proefvoorstellingen Rotterdam

Voor de liefhebbers uit de regio Breda worden de proefvoorstellingen gespeeld in het Chassé Theater. De kaartverkoop voor deze proefvoorstellingen is al begonnen.

Klik hier voor proefvoorstellingen Breda

Studenten gezocht


Voor de proefvoorstellingen in Luxor Theater Rotterdam en Chassé Theater Breda geldt een bijzonder aanbod voor studenten: ben je student, dan krijg je de mogelijkheid om voor € 5,00 een proefvoorstelling te zien. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is 30 minuten van tevoren aanwezig zijn. Er wordt van jou een actieve rol verwacht tijdens de voorstelling. 

We zoeken nog studenten voor het Luxor Theater. 

Data:

•             Zaterdag 25 november – 19:30 uur

•             Zondag 26 november – 15:00 uur

•             Zaterdag 2 december – 19:30 uur

Let op! Dit zijn de aanvangstijden van de voorstelling. Je dient 30 minuten voor aanvang aanwezig te zijn. Enthousiast? Geef je naam, e-mailadres en voorkeursdatum via info@cookadream.com!

Cast

Maike Boerdam – Soof

Maike Boerdam studeerde Drama aan het Conservatorium van Brussel en Gent en aan de Tvi-Actorsstudio in Los Angeles. Ze krijgt zangles van Edward Hoepelman en doceert zelf liedinterpretatie...

Henriëtte Tol – Moeder Soof

Henriëtte speelde in talrijke producties waaronder Bloedverwanten Vergetelheid, Een Goed Nest, The Normal Heart, Liefde Half Om Half, Huisvrouwmonologen en Calender Girls.

Matteo van der Grijn – Kasper

Matteo van der Grijn voltooide in 2007 zijn opleiding aan de Toneelschool Arnhem...

Dorian Bindels - Jim Cole

Dorian Bindels studeerde in 2014 af aan de Amsterdamse Toneelschool & Kleinkunstacademie.

Bart van Osch - Muzikant

Bart van Osch is afgestudeerd als Docerend en Uitvoerend Musicus aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag waar hij klassiek gitaar studeerde bij Jan Goudswaard.

Hylke van Sprundel - Buurman Crispijn

Hylke van Sprundel kwam in 1993 van de Toneelacademie Maastricht met een nominatie voor de Henriëtte Hustinxprijs.

Bart Sietsema - Theo

Bart studeerde in 2016 af aan de Amsterdamse toneelschool en kleinkunst academie (ATKA).

Zahra Lfil - Arts/Recensent

Zahra studeerde aan de Frank Sanders academie voor musicaltheater.

Tirza de Boer - Chantal

In 2012 studeerde Tirza af aan de Toneelschool Arnhem.

Huib Cluistra - Buurman Charly

Huib Cluistra studeerde in 2014 af aan de Amsterdamse Toneelschool & Kleinkunstacademie.

Sam Ghilane - Karima

Sam Ghilane is actrice, theatermaker en schrijver. In 2016 is ze afgestudeerd aan de acteursopleiding Utrecht (HKU) waar ze onder andere werkte met Sanne den Hartogh, Karina Holla, Dic van Duin en Paul Koek

Milan van Weelden - Andrej

Milan van Weelden volgde de vooropleiding Klassieke Zang aan het Conservatorium Codarts Rotterdam en studeerde vervolgens Musical aan het Conservatorium INHolland Alkmaar (Bachelor of Music). 

Kindercast

Eefje Paddenburg, Yentl Meijer, Bo van Borssum Waalkes, Senn Wagemakers, Rogier Baris, Jelte van Ginkel, Stijn Roosendaal, Hannah Scheepers, Rebecca Versloot, Emma Ephraim en Hannah Bruijs.

Creatives

Maaike van Langen

Maaike van Langen is freelance theaterregisseur. In 1997 studeerde ze af aan de Regieopleiding van de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten.

Erris van Ginkel

Erris van Ginkel is theatermaker in brede zin: scenarist, liedjesschrijver en regisseur.

Roos Schlikker

Roos Schlikker studeerde Nederlandse taal- en letterkunde en deed daarna een postdoc journalistiek.

Peter Slager

Peter Slager is bassist van de Nederlandse band BLØF.

Ed Struijlaart

Ed Struijlaart (1979) is een singer/songwriter uit Den Haag

Wim Veenhof - Muzikant

Wim Veenhof studeerde piano aan de conservatoria van Hilversum en Utrecht.

Pim Veulings

Choreograaf en voormalig danser Pim Veulings deed zijn bachelor dans aan de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten.

Zakelijk


Soofs keuken biedt alle ingrediënten voor perfecte partnerships, bedrijfsevenementen en relatieavonden. Partnerships & Activaties Partnerships zijn er in vele maten en budgetten. Voor Soof de Musical werkt RTL Live Entertainment samen met de deelnemende theaters om alle mogelijkheden aan te bieden om uw bedrijfsdoelstellingen te realiseren. Wij werken met ‘op maat’ samengestelde pakketten waarbij de kracht van bijvoorbeeld een mediacampagne wordt gecombineerd met een activatie in de deelnemende theaters. Van spot tot vloeractie en van online campagne tot 360 graden brand partnerships; veel is mogelijk. Uitkopen, evenementen & arrangementen Soof de Musical als productie is het ultieme feel-good recept voor alle soorten bedrijfs- en/of relatie evenementen. Of het gaat om een presentatie voorafgaande aan de show, workshops of een personeelsuitje met alle extra’s. Kijkje in de keuken en een eigen servicedeck Voor groepen vanaf 100 personen hebben wij speciale evenement- en arrangement mogelijkheden. In samenwerking met de deelnemende theaters maken wij een voorstel op maat om een onvergetelijke avond te realiseren en de bedrijfsdoelstellingen te overtreffen. Deze servicedeck zorgt voor één aanspreekpunt voor het evenement met een soepele overgang tussen voorbereiding en de afhandeling van logistieke en operationele onderdelen op de evenement dag zelf. Bent u met een kleinere groep dan bieden de deelnemende theaters en Bookx arrangementen aan vanaf 10 personen. Het team van Soof praat u graag bij over alle mogelijkheden. Wilt u telefonisch de mogelijkheden bespreken? Neem contact op via+31 (0)35-7113884of stuur een mail naar Elsbeth.Mommaal@rtl.nl

Nieuwsbrief

Social


Volg Soof de Musical op:

FACEBOOK TWITTER INSTAGRAM

Over de musical


De musical wordt geproduceerd door Cook a Dream en RTL Live Entertainment, in samenwerking met het Luxor Theater Rotterdam, Chassé Theater en Parkstad Limburg Theaters. De voorstelling wordt gemaakt door een geheel nieuw creatief team, dat later bekend wordt gemaakt. De film was van de hand van Marjolein Beumer (naar aanleiding van de columns van Sylvia Witteman), werd geregisseerd door Antoinette Beumer en geproduceerd door KeyFilm en Millstreet Films.

Cook a Dream

Millstreet

Luxor Theater

Chasse Theater

Parkstad Limburg Theaters