Dr Alban bij Let's Dance 2017

Tijdens de derde editie van discospektakel Let’s Dance staat ook een van de grootse acts uit de jaren negentig, Dr. Alban op het podium.

Tijdens de derde editie van discospektakel Let’s Dance staat ook een van de grootse acts uit de jaren negentig, Dr. Alban op het podium. De Zweedse rapper en tandarts is wereldwijd bekend om zijn hits It’s My Life en Sing Hallelujah. It's My Life was in 1992 ruim vier maanden in de Nederlandse hitlijsten te vinden, waarvan bijna twee maanden op de nummer 1-positie. Het is meer dan twintig jaar geleden dat DR. Alban voor het laatst in Nederland heeft opgetreden.

Het ultieme disco spektakel ‘Let’s Dance’ is op 17 en 18 november terug in de Amsterdamse Ziggo Dome. Naast Dr. Alban ontvangt gastheer Humberto Tan The Pointer Sisters, Fedde Le Grand, Timor Steffens, Romy Monteiro, Ben Liebrand en DI-RECT. Afgelopen zaterdag maakten Zoey en Marnix, de kersverse winnaars van Dance, Dance, Dance bekend dat zij ook te zien zullen zijn in de grootste discotheek van Nederland.

Let’s Dance, 17 en 18 november, Ziggo Dome, Amsterdam. Tickets zijn te verkrijgen via letsdance.nl. Let’s Dance is een productie van RTL Live Entertainment, in samenwerking met Tribe.