Let's Dance van Humberto Tan krijgt vervolg in 2016

Donderdag 29 oktober en vrijdag 30 oktober vindt de allereerste editie plaats van ‘Let’s Dance’ in de Ziggo Dome in Amsterdam.

Terug naar nieuwsoverzicht

Tijdens de show bouwen Humberto Tan, DJ Don Diablo en topdanser Timor Steffens de Amsterdamse poptempel om tot de grootste discotheek van Nederland met dance classics van toen en nu. Voor deze editie heeft Humberto onder anderen KC & The Sunshine Band, Madcon, Eva Simons, Sister Sledge en Spargo weten te strikken. Wegens het grote succes van de kaartverkoop met twee nagenoeg uitverkochte zalen, komt Humberto volgend jaar terug met een geheel nieuwe 'Let's Dance'. Op zaterdag 19 november 2016 staat de tweede editie gepland en de kaartverkoop is nu geopend.

Humberto Tan: “Dit had ik van te voren niet kunnen bedenken toen ik met het idee van 'Let´s Dance' rondliep. Echt een avond uit je dak gaan op een mix van discohits uit ons collectieve geheugen en lekkere dance tracks van nu, samengesmolten in een spectaculaire show. Het zijn twee avonden geworden. Dat men hier zo enthousiast op zou reageren en we nu al een tweede editie in de verkoop zetten voor volgend jaar is echt een mooi verjaardagscadeau! We gaan er de komende dagen een groot feest van maken en daarna hard aan de slag om volgend jaar met een geheel nieuwe show te komen. We hebben al mooie ideeën voor de line-up."