Blogs

GRAND doen, is GRAND denken

Blogs

Ik ontmoette Fedde en zijn team voor het eerst tijdens mijn vorige baan bij Stage Entertainment, inmiddels drie jaar geleden. We vonden beiden dat er meer te halen viel uit het huidige dance-concept en bedachten samen plannen voor een cross-over tussen zijn muziek en andere vormen van live entertainment, theater en show. We troffen in elkaar een ambitie om een vernieuwend concept te bedenken. Een concept waarbij zíjn muziek centraal staat, maar waar we een groot belevingsaspect aan konden toevoegen.

Danspaleis Carré

Toen ik bij RTL kwam, hebben we onze plannen in sneltreinvaart concreet gemaakt en zijn we op zoek gegaan naar de juiste locatie. Een locatie die een extra dimensie kon toevoegen aan het concept. Dat vonden we in Koninklijk Theater Carré, waar de zaal met kroonluchters en rode pluche een prachtige omlijsting biedt voor ons concept. Na een aantal gesprekken kregen we op basis van onze plannen toestemming om als eerste partij in de 125-jarige geschiedenis van dit iconische theaterinstituut een dance show te organiseren.

GRAND succes

Gisteravond de laatste van zes uitverkochte GRAND shows. Tijdens de bijna vier uur durende show van Fedde werd het publiek getrakteerd op bijzondere acts, visueel spektakel en tal van bewegende elementen. Meer dan vijftig dansers, vijf zangers, muzikanten, een MC en tientallen mensen achter de schermen hebben keihard gewerkt om echt iets vernieuwends neer te zetten. Of het gelukt is, is aan het publiek, maar we denken van wel. De reacties zijn in ieder geval extreem goed. Zelfs uit verre windstreken wordt lovend over deze show gesproken. En dat is mooi, want Fedde's speelveld is de wereld en wie weet waar dit ons gaat brengen.

Mocht je het zelf niet hebben kunnen ervaren, bekijk dan het bovenstaande filmpje of de foto's maar eens. Rest me nog een bijzonder groot compliment te maken aan ons team, want ook voor RTL Live Entertainment is dit een nieuw concept waar we met man en macht aan gewerkt hebben. Dit smaakt naar meer voor ons allemaal!