JOIN US!

We zijn op zoek naar investeringskansen in B2C of B2B2C bedrijven met een bewezen businessmodel. Zie jij de waarde in van een sterke mediapartner die kan helpen om groei te versnellen, dan komen we graag met je in contact.

Bij de beoordeling van de proposities die we binnen krijgen, werken we volgens de volgende 6M-criteria:

Management: een sterk management met een duidelijke visie op de markt, bedrijfsvoering en toekomst. Markt: actief in een B2C of B2B2C groeimarkt. Momentum: de juiste timing in de markt; de markttrends wijzen erop dat de consument en markt klaar is voor jouw product/dienst. Media: media-inbreng accelereert de groei. Money: een bewezen businessmodel dat schaalbaar is en bij voorkeur een reeds positieve cashflow. Match: een specifieke focus op eHealth, eLearning of een duidelijke koppeling met andere thema’s waar RTL sterk in is zoals culinair, wonen, persoonlijke financiën, reizen en mode.

Voldoet jouw onderneming aan onze bovenstaande criteria, dan zijn we op zoek naar jou!

We willen je vragen om antwoord te geven op de onderstaande vragen, zodat we een eerste beoordeling kunnen maken. Als alternatief en/of aanvullend mag je ook een pitch deck opsturen, waarin we onderstaande vragen graag terugzien. ‘Less is more’. We vragen je dus om de antwoorden te beperken tot één pagina. Wanneer je ook al een (uitgebreid) financieel model (P&L en cash flow projectie) kunt delen, graag! Stuur ons deze dan in Excel (niet in PDF), zodat we je gedachtegang en berekeningen kunnen volgen.

Is RTL de perfecte partner voor jouw business? We gaan graag samen met je aan de slag om inspirerende initiatieven verder te ontwikkelen. Neem contact met ons op door een mail te sturen naar info@rtlventures.nl

Download hier de QuickScan met vragenlijst