Livis: grootste aanbieder van blended learning BHV- en EHBO-cursussen in Nederland

Livis is de grootste online aanbieder van EHBO-cursussen en veiligheidstrainingen voor de zakelijke- en consumentenmarkt in Nederland. De opleidingen worden aangeboden volgens het principe van blended learning: thuis de theorie leren via e-learning en daarna de opgedane kennis in de praktijk oefenen bij een van de ruim 200 cursuslocaties in Nederland.

We hebben Livis via in eigen huis ontwikkelde televisiecampagnes versneld laten groeien en door media-inzet geholpen om het belang van EBHO in Nederland op de kaart te zetten. Daarnaast heeft Livis bij het samenvoegen van de twee voorgaande labels, Iedereen EHBO en Dutch Learning Company, naar het Livis-merk gebruikgemaakt van de expertise van onder andere onze afdelingen Legal en Human Resources. Inmiddels zijn zes van de top10 kinderopvangorganisaties en drie van de top 5 gastouderbureaus klant van Livis en hebben meer dan 100.000 mensen een certificaat gekregen bij Livis.

In januari 2019 maken Livis en Incase bekend dat de bedrijven gaan fuseren om gezamenlijk de zelfredzaamheid van Nederlanders te vergroten op het gebied van EHBO en veiligheid.  RTL Ventures neemt een minderheidsbelang in de fusie met Incase.

RTL Ventures is 49% aandeelhouder in Incase. Investering RTL Ventures: 2013. Vervolginvestering in 2015.

Bezoek de website van Livis