Merken
Merken

Kids

Richt jij je op de jongste consument? Via onze kids merken brengen we jouw merk onder de aandacht met een breed scala aan leuke en educatieve kids-content, bij pre-school-kids tot brugklassers.

Op zoek naar een geschikte mediapartner voor jouw kidsproduct?

Via ons grote Kids-aanbod brengen we jouw merk onder de aandacht met een breed scala aan leuke en educatieve kids-content, bij pre-school-kids tot brugklassers. Met ons Kids pakket combineer je deze sterke kidsplatformen voor een optimaal bereik in de doelgroep 3 tot 12 jaar.

Met een combinatie van de sterkste kids-mediamerken en een dedicated en ervaren sales-team zijn RTL & BrandDeli dé partners voor kidscommunicatie. B.O.Z., Cartoon Network, Disney Channel, Disney XD, Nickelodeon, Nick Jr. en RTL Telekids zorgen ervoor dat je kinderen op een impactvolle wijze kunt bereiken. Benieuwd naar alle mogelijkheden? Bekijk onze Kids Ratecard!

Jouw kidsmerk en RTL MCN

De influencers van RTL MCN hebben op YouTube, Instagram en Facebook een enorme fanbase van enthousiaste kids. Bekijk de mogelijkheden hier.

Neem contact op voor meer info of een voorstel op maat. Samen kijken we naar de meest effectieve manier om jouw boodschap over te brengen!