Merken

RTL Nieuws

Wil je adverteren in een actuele omgeving? RTL Nieuws is voor velen dè nieuwsbron van de dag. Via TV, apps en de site informeren we nieuwsgierig Nederland 24/7. RTL Nieuws biedt een enorm digitaal crossdevice dagbereik en de combinatie van TV en online vormt het grootste dagelijks bereik in de Nederlandse markt.

De zender brengt nieuws dat belangrijk en relevant is voor de consument en bereikt dagelijks miljoenen mensen. Op TV door middel van de uitzendingen bij RTL 4, op desktop en in de app met een nieuwsfeed met video, tekst, foto’s en tweets. Op de website en in de app van RTL Nieuws vind je ook informatie van RTL Z, RTL Boulevard, Editie NL en Buienradar. Deze merkbundeling zorgt voor een krachtig en eenduidig nieuwsplatform met een stevig bereik.

Editie NL

Editie NL is een Nederlands actualiteitenprogramma van RTL 4 en sluit aan bij het RTL Nieuws. Het platform trekt dagelijks miljoenen views en biedt veel mogelijkheden voor partnerships. O.a. via native advertising waarbij jouw merk naadloos wordt opgenomen in het design en de content van de site. Of denk aan zichtbaarheid via onze social community, tailor-made video's op onze Facebook pagina of een samenwerking als content partner binnen de sectie van Editie NL bij RTLNieuws.nl. Bekijk de factsheets voor meer informatie!

Editie NL

RTL Nieuws

Meer weten over adverteren via onze nieuwsplatformen? Neem contact op met Peter Markus, via peter.markus@adalliance.nl