Nederland gaat weer open

De aanmeldperiode voor dit initiatief is 15 juni gesloten.

Na drie weken zijn er ruim 600 mooie, ontroerende en bijzondere inzendingen binnengekomen. Een gevarieerde selectie van inzendingen is tot nu toe verwerkt in acht verschillende reclameblokken. Het succes van dit initiatief blijkt uit de mooie reacties van ondernemers.

Naast veel berichten van familie, vrienden en zakelijke connecties werd ik ook op straat herkend door bijvoorbeeld de bloemenman op de markt. We zien ook een verdubbeling van het aantal bezoekers op onze website. Het was voor het eerst in 3 maanden weer eens gezellig (maar op afstand) druk in de showroom, dus dat is een heel goed teken en daarvoor wil ik jullie alvast hartelijk danken! Het geeft ons weer nieuwe energie en motivatie na de rare afgelopen weken.” 

Zorgoutlet Midden Nederland

Na de eerste keer uitzenden kwamen er bijna 100 mails binnen met reserveringen en informatie aanvragen. Ook de telefoon is blijven rinkelen! Ik wil jullie enorm bedanken! Wat een geweldige kans om met een reclamespot op tv te komen. Dat is voor een klein bedrijf als het onze nooit haalbaar. Dankzij dit soort initiatieven loop ik weer te stralen en kunnen we positief blijven.”

Restaurant & hotel Hoog Holten

Het ‘open reclameblok’ is dagelijks tussen 18.00 uur en 24.00 uur te zien bij RTL 4 en bij RTL 5, RTL 7, RTL 8 en RTL Z tussen 19.30 uur en 23.00 uur.

  • De aanmeldperiode is maandag 15 juni gesloten. Nieuwe inzendingen worden niet meer bekeken.
  • Ten aanzien van de inzending geldt dat de rechten op het materiaal bij de deelnemer blijven. De deelnemer verstrekt aan RTL een onbeperkte licentie voor het gebruik van het materiaal, zonder dat RTL hiervoor een vergoeding verschuldigd is. Op grond van deze licentie is RTL gerechtigd het materiaal onbeperkt en voor elk doel te gebruiken, te bewerken (waaronder begrepen het toevoegen van audio) en/of te (doen) exploiteren via welke media en in welke vorm dan ook;
  • RTL behoudt zich te allen tijde het recht voor om in haar ogen ontoelaatbare (delen van) de inzending direct te verwijderen en/of te bewerken. Daarnaast heeft RTL het recht om bij (het vermoeden van) misbruik deelnemers uit te sluiten van deelname;
  • De Algemene voorwaarden verkoop advertentieruimte en brand partnerships Ad Alliance, zoals gepubliceerd op adalliance.nl, zijn van toepassing. 
  • De meest gestelde vragen zijn beantwoord in onze FAQ.

Bekijk hieronder een compilatie video met een aantal leuke inzendingen die we hebben geselecteerd.