Over RTL

Online en op TV

Grote kans dat je bij RTL direct denkt aan onze tv-zenders, zoals RTL4 en RTL5, waarmee we in veel Nederlandse huiskamers dagelijks aanwezig zijn. Maar RTL is meer dan tv alleen... Zo zijn we door onze streamingdienst Videoland, de veelgebruikte weer-app Buienradar en het online platform RTL.nl één van de grootste spelers op de Nederlandse digitale markt. RTL brengt entertainment, nieuws en sport van het hoogste niveau, waar dagelijks miljoenen mensen van genieten.

Volg het nieuws terwijl het gebeurt

Al vanaf de start van RTL in Nederland in 1989 houdt het RTL Nieuws iedereen op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de wereld. Onafhankelijk en betrouwbaar nieuws van de beste journalisten. Inmiddels 24 uur per dag via de app en de site, maar natuurlijk ook in de dagelijkse nieuwsbulletins op RTL4, met het Half Acht Nieuws als belangrijkste uitzending. Daarnaast is er RTLZ, de zender met nieuwsupdates, breaking news en nieuws uit de financiële wereld en maakt de redactie van EditieNL dagelijks een journalistiek magazine met een eigen kijk op het nieuws.

Internationaal

RTL Nederland is 100 procent dochter van RTL Group, Europa’s grootste tv-, radio- en productiebedrijf. RTL Group is voor 75,1 procent in handen van Bertelsmann, een groot internationaal mediaconcern. Zusterbedrijven van RTL Group zijn de uitgeverijen Penguin Random House en Gruner + Jahr, music company BMG en customer service provider Arvato.

Werken bij RTL of Videoland? Klik hier voor een overzicht van onze actuele vacatures

Zoek je contact met de publieksservice, wil je adverteren of ben je van de pers? Klik hier voor alle contactmogelijkheden