TEAM

Is RTL de perfecte partner voor jouw business? We gaan graag samen met je aan de slag om inspirerende initiatieven verder te ontwikkelen.

Neem rechtstreeks contact op met een van ons op of mail naar info@rtlventures.nl

Na een MsC Financial Management aan Universiteit van Tilburg ben ik na een korte, leerzame internship bij het Ministerie van Financiën in 2005 aan de slag gegaan bij BDO Corporate Finance. Binnen BDO heb ik mijn eerste ervaring opgedaan met consultancy, acquisitie, bedrijfswaarderingen en fusies en overnames. Na een zeer leuke tijd en het afronden van een Executive Master in Finance en Control aan Nyenrode ben ik in 2012 gestart bij RTL als M&A manager.

Sinds 2016 ben ik als Investment Director eindverantwoordelijk voor RTL Ventures. Ik krijg er veel energie van om samen met collega’s en relaties ondernemers te helpen om hun bedrijf naar een volgende fase te brengen.

https://www.linkedin.com/in/reinier-luitingh-a56866b

Na een Msc Financial Management aan TiasNimbas Business School ben ik mijn carrière begonnen bij de Rabobank. Hier heb ik vijf jaar gewerkt en onder andere ervaring opgedaan in kredietanalyse en relatiemanagement. Na Rabobank heb ik twee jaar voor Hoist Finance gewerkt als Sales & Investment Manager. Hoist Finance is een Zweedse financiële instelling (genoteerd aan de Stockholm Nasdaq) die non-performings loans aankoopt van internationale banken.

Binnen ons team ben ik onder andere actief met financiering en waardering van nieuwe ventures en ben ik betrokken bij het portfolio management van bestaande ventures. Mijn credo is dat je moet geloven in je dromen en blijven doorgaan, ook al zit het soms tegen. Doorzettingsvermogen is uiteindelijk de sleutel tot succes.