PERSBERICHTEN

 • 'Temptation Island'

  Realityshow waarin vier stellen de ultieme relatietest aangaan. Op een tropische bestemming in het zonnige Thailand gaan twee Nederlandse en twee Belgische koppels de uitdaging aan. Twee weken lang leven ze gescheiden van hun partner, omringd door acht bloedmooie vrijgezellen die niets te verliezen hebben. De stellen hebben één doel: testen of hun relatie sterk genoeg is om elke verleiding te weerstaan. Vijftien dagen lang hebben ze geen enkel contact met elkaar. Welke relaties houden stand en welke relaties sneuvelen? Wie gaat er naar huis met zijn of haar eigen partner en wie vertrekt er alleen?

  Toon meer
 • 'The voice of Holland Live'

  Vanavond nemen de overgebleven talenten het tegen elkaar op de halve finale. Welke talenten mogen zich na vrijdag de finalisten van 'The Voice of Holland 2019' noemen?

  Toon meer
 • VTBL

  Elke zondagavond om 20.00 uur neemt Humberto met zijn gasten het laatste voetbalnieuws door en bespreekt het afgelopen weekend. Deze week schuift John van den Brom, samen met Joep van Deudekom, Jimmy Floyd Hasselbaink en Theo Janssen, aan bij Humberto Tan.

  Toon meer
 • 'Soof: De Serie'

  Nederlandse comedyserie. Soof en Kasper proberen elkaar los te laten zoals exen horen te doen, maar dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Terwijl Kasper met Josine het leven met een pasgeboren baby opnieuw uitvindt, wordt Soof verrast door een bijzondere man die op de stoep staat. Soof krijgt naast haar restaurant KookSoof een eigen kookprogramma. Zal het de chaotische en nuchtere Soof lukken om zich staande te houden tussen de glitter en glamour van de televisiewereld?

  Toon meer
 • Z DOC: ‘De Race Om De Commerciële Ruimtevaart’

  Documentaire waarin de Britse wetenschapper Brian Cox onderzoek doet naar de ontwikkeling van ruimtevaartreizen. Het is zo'n honderd jaar geleden dat de eerste vliegtuigen werden gebouwd en nu zijn we dichtbij de eerste privéruimtevaartreis. Hoe kwamen deze spectaculaire technologische innovaties zo snel tot stand? Brian spreekt een aantal belangrijke spelers bij diverse vooraanstaande ruimtevaartbedrijven en onderzoekt of ruimtevaarttoerisme cruciaal is voor het voortbestaan van de mensheid.

  Toon meer

Persberichten