PERSBERICHTEN

 • Z Doc: 'De Geschiedenis Van Comedie' Afl 1. De Grappigste Sekse (NIEUW)

  Documentaireserie over de geschiedenis van comedy. Waarom moeten mensen lachen om comedy? Wat gaat er precies om in het hoofd van een comedian? En welke invloed heeft comedy in de loop der jaren gehad op zowel de politiek als de maatschappij? Dit wordt allemaal onderzocht met behulp van archiefmateriaal van legendarische shows en interviews met 's werelds grootste comedians. Maandag 19 februari, om 22.30 uur bij RTL Z.

  Toon meer
 • 'RTL Gezondheidstest'

  Deze week staat het thema hygiëne centraal. Wat is het vieste plekje van je lichaam en hoe schoon is je telefoon eigenlijk? Professor Jaap Seidell van de Vrije Universiteit legt onder andere uit waarom bacteriën zich zo snel verspreiden en we zien hoe het met Herman den Blijker en zijn suikerziekte, of diabetes type 2, gaat. Donderdag om 20.30 uur bij RTL 4.

  Toon meer
 • 'The Voice Kids'

  Kinderen tussen de acht en veertien jaar introduceren zichzelf in vier blind auditions. Na drie battle-uitzendingen en een zeer spannende sing-off kunnen ze zich kwalificeren voor de finale. Dan wordt bekend wie zich winnaar mag noemen en ervandoor gaat met de felbegeerde studiebeurs van 10.000 euro. Douwe Bob, Marco Borsato, Ilse DeLange en Ali B zijn de coaches van dit seizoen. Wendy van Dijk en Martijn Krabbé presenteren de show.

  Toon meer
 • 'Jo Frost Killer Kids'

  Britse documentaireserie waarin de wereldberoemde opvoedexpert Jo Frost onderzoekt wat kinderen ertoe beweegt om een moord plegen. Jo verdiept zich in de moordzaak van Daniel Bartlam. In april 2011 vermoordt hij als 14-jarig jochie zijn eigen moeder. Hij slaat haar dood met een hamer en steekt vervolgens het huis in brand. Om niet verdacht te lijken, besluit hij als een ware held het brandende huis uit te lopen met zijn jongere broertje in zijn armen.

  Toon meer
 • Nieky Holzken in halve finale World Boxing Super Series

  De ‘Knock-out uit Brabant’ gaat aankomende zaterdag in de halve finale vechten tegen Callum Smith in de strijd om de Mohammed Ali trofee. Hij vervangt daarmee de Duitser Juergen Braehmer, die wegens ziekte moest afzeggen. De halve finale is aankomende zaterdag vanaf 22.30 uur live te zien bij RTL 7.

  Toon meer

Persberichten