PERSBERICHTEN

 • 'The Battles' gaan van start

  ´The Blind Auditions’ zitten erop, de tranen zijn gedroogd en de messen worden geslepen voor ‘The Battles’. En de messen zijn scherp, vlijmscherp dit seizoen. Er zijn tranen, onverwachte keuzes en er gebeurt iets dat nog nooit eerder is gebeurd in de eerdere seizoenen van ‘The Voice’. De strijd in de ring barst in alle hevigheid los. Het is niet alleen heet in de ring, ook het vuur tussen Waylon, Sanne, Ali en Anouk laait op. Vrijdag 8 december om 20.30 bij RTL 4.

  Toon meer
 • Z Doc: Terugblik jaren 70 in de Verenigde Staten

  Documentaireserie waarin wordt teruggekeken op de jaren 70 in de Verenigde Staten. Amerika kreeg dit decennium meerdere grote tegenslagen te verwerken. Met behulp van archiefbeelden en interviews met journalisten, historici en musici blikken we terug op de belangrijkste gebeurtenissen van deze periode: het verliezen van de Vietnamoorlog, de Watergate-affaire, het aftreden van president Richard Nixon, de oliecrisis en nog veel meer. Maandag 11 december om 22.30 uur bij RTL Z.

  Toon meer
 • Wie wint 'Het Perfecte Plaatje'?

  Finalisten Estelle Cruijff en Giel de Winter reizen af naar het indrukwekkende Peru in Zuid-Amerika om daar drie totaal verschillende shoots te doen. Ze gaan de lucht in om voor de kustlijn van Lima een parapanter vast te leggen en maken een portret van een typische local in een hippe bohemienwijk van de hoofdstad. Daarna reizen ze af naar de stad Cusco om tijdens een roadtrip een serie van drie foto's te maken. Wie wint 'Het Perfecte Plaatje'? Dinsdag 12 december om 20.30 uur bij RTL 4.

  Toon meer
 • Verslag WK Darts 2018

  Verslag van het WK Darts 2018 dat in het Londense Alexandra Palace wordt gehouden. De spetterende finale vindt op 1 januari plaats. Vorig jaar won Michael van Gerwen in een spectaculaire finale van de Schot Gary Anderson. Dit jaar zal hij er alles aan doen om zijn titel te prolongeren. Traditiegetrouw komt de wereldkampioen op de eerste speeldag in actie. Van Gerwen speelt donderdag 14 december in de eerste ronde tegen een andere Nederlander: Christian Kist. Naast Mighty Mike en Kist, komen dit toernooi nog zes landgenoten in actie. Jan Dekker en Jelle Klaasen treffen elkaar ook in de eerste ronde, wat betekent dat twee landgenoten ook in actie komen in de tweede ronde. Vincent van der Voort zal een flinke kluif hebben aan de als achtste geplaatste Dave Chisnall. Benito van de Pas neemt het op tegen Steve West en Jermaine Wattimena speelt tegen Joe Cullen. De laatste Nederlander die in actie komt in de eerste ronde is Raymond van Barneveld. Hij neemt het op tegen Richard North. Daarnaast is het voor dartslegende Phil Taylor zijn allerlaatste wedstrijd als professioneel darter. De recordkampioen (16 keer) is na dit toernooi niet meer op de grote tv-toernooien te zien. Donderdag 14 december om 20.05 uur bij RTL 7.

  Toon meer
 • Spannende halve finale 'Expeditie Robinson'

  De halve finale van 'Expeditie Robinson'. In een bloedstollend spel wordt bepaald wie de finalisten worden. Donderdag 14 december om 20.30 uur bij RTL 5.

  Toon meer

Persberichten