PERSBERICHTEN

 • ‘Het Italiaanse Dorp: Ollolai’

  Realityprogramma waarin vijf Nederlandse stellen worden gevolgd die een authentiek, vervallen huis op Sardinië hebben gekocht voor slechts één euro. De burgemeester van het Italiaanse dorpje Ollolai heeft dit geïnitieerd om het dorp nieuw leven in te blazen, omdat de bevolking veroudert en de lokale bewoners wegtrekken. Er zitten twee voorwaarden vast aan deze verkoop: de nieuwe eigenaren moeten hun vervallen casa opknappen en daarnaast een ondernemersplan realiseren waarmee ze een bijdrage leveren aan de plaatselijke economie.

  Toon meer
 • Z DOC: ‘De Speeches Van Obama’

  Documentaire waarin wordt teruggeblikt op zes van de meest kenmerkende speeches die Barack Obama heeft gehouden tijdens zijn politieke carrière. De Amerikaanse ex-president staat bekend als een zeer begaafd spreker. Met zijn krachtige woorden heeft hij diepe indruk gemaakt op zowel zijn landgenoten als de rest van de wereld. Vooraanstaande historici en belangrijke sleutelfiguren, zoals speechschrijvers en adviseurs van Obama, blikken terug op de toespraken en vertellen hoe deze tot stand kwamen.

  Toon meer
 • 'America's Next Top Model'

  Amerikaanse realityserie waarin vrouwelijke én mannelijke modellen strijden om de felbegeerde titel 'America's Next Top Model'. De vier finalisten zullen zich van hun beste kant moeten laten zien in een tv-commercial voor Tyra's eigen cosmeticalijn. Een zenuwslopende opdracht! De laatste fotoshoot van de competitie is een campagne voor modemerk GUESS. Op het allerlaatste moment, vlak voor de catwalkchallenge, valt een van de modellen op dramatische wijze af. Welke van de drie overgebleven modellen mag zich uiteindelijk de winnaar van 'America's Next Top Model' noemen?

  Toon meer
 • 'Sterren Houden Huis'

  Woonprogramma gericht op interieur en styling waarin twee BN'ers, onder leiding van John Williams en een klein klusteam, in twee verschillende huizen een kamer restylen. In twee dagen tijd krijgt de kamer een totale metamorfose. Tim den Besten en Berget Lewis gaan de uitdaging aan om bij een gezin en een alleenstaande vader met twee kinderen een woonkamer te restylen. In wie van hen schuilt een ware stylist? Berget heeft voor het eerst in haar leven een verfroller in haar handen en de chaotische Tim komt er achter dat keuzes maken niet zijn sterkste kant is.

  Toon meer
 • 'Angels & Demons'

  Na de moord op de katholieke fysicus Silvano Bentivoglio roept het Vaticaan de hulp in van professor Robert Langdon, expert op het gebied van symboliek. Op het lijk van de vermoorde fysicus is namelijk een vreemd symbool aangetroffen, dat verwijst naar de ontvoering van vier kardinalen. Het eeuwenoude genootschap de Illuminati lijkt hiervoor verantwoordelijk en is van plan de kardinalen een voor een te doden. Tot slot zal het Vaticaan worden opgeblazen met een gestolen buisje antimaterie. Samen met wetenschapper Vittoria Vetra volgt Robert de symbolische aanwijzingen, die hen dwars door Rome voeren in hun zoektocht naar de kardinalen en de bom.

  Toon meer

Persberichten