PERSBERICHTEN

 • Ewout in gewelddadige gevangenis in Brazilië

  In het plaatsje Porto Vehlo in de jungle van Brazilië zitten de zwaarste criminelen van het land vast voor moord, verkrachting, drugshandel en overvallen. Er zijn regelmatig opstanden waarbij er gedetineerden onthoofd en levend verbrand worden in hun cel. Twee maanden na een dergelijke opstand is het Ewout en zijn team gelukt om toegang te krijgen tot de overbevolkte gevangenis. 'Beruchte Gevangenissen: Ewout In De Cel' is dinsdag 30 mei te zien om 20.30 uur bij RTL 5.

  Lees hier meer
  Toon meer
 • Peter van der Vorst op bezoek bij Yfke Sturm en Hans Kraay jr.

  Peter van der Vorst is in Londen bij topmodel Yfke Sturm. Yfke vertelt over haar modellencarrière, hoe ze binnen no time miljonair werd en haar heftige ongeluk. Ook gaat Peter op bezoek bij Hans Kraay jr. en zijn vrouw Sofie. Hans vertelt openhartig over de ingewikkelde relatie met zijn beroemde vader. 'Van Der Vorst Ziet Sterren' is woensdag 31 mei te zien om 20.30 uur bij RTL 4.

  Lees hier meer
  Toon meer
 • Slot van 'De Strijd Om Robinson' op RTL XL

  Komend seizoen bestaat het deelnemersveld van ‘Expeditie Robinson’ niet alleen uit Bekende Nederlanders. Ook Onbekende Nederlanders maken na acht jaar weer kans op deelname. De strijd nadert de ontknoping... De laatste aflevering van ‘De Strijd Om Robinson’ is donderdag 1 juni te zien op RTL XL.

  Lees hier meer
  Toon meer
 • Curt Fortin op zoek naar Eva in 'Adam Zkt. Eva VIPS'

  De naakte waarheid was nog nooit zo letterlijk voor acteur en theatermaker Curt Fortin. Gaat het hem lukken zijn naakte Eva te vinden op een onbewoond eiland? Te zien op donderdag 1 juni om 20.30 uur bij RTL 5.

  Lees hier meer
  Toon meer
meer

Persberichten