PERSBERICHTEN

 • Wie wordt de grote winnaar van de aflevering?

  De allerlaatste aflevering van "All Together Now"!

  Muzikale hitshow waarin het niet alleen om de beste stem draait, maar ook om het beste optreden. De deelnemers treden op voor 100 muziekprofessionals, aangevoerd door Jamai Loman. Het doel: ervoor zorgen dat zo veel mogelijk van 'de 100' opstaan en uit volle borst meezingen. Het aantal meezingers en swingers bepaalt hoe goed de deelnemer heeft gepresteerd. Degene met de hoogste score is de winnaar van de aflevering.

  Toon meer
 • Te gast zijn Bertie Steur, Samantha Steenwijk en Dave von Raven

  Nieuwe aflevering van de familiespelshow "Ondertussen In Nederland"

  Familiespelshow waarin het draait om de twaalf Nederlandse provincies. Een team van wekelijks wisselende bekende Nederlanders en een team van onbekende Nederlanders, met als vaste teamcaptain cabaretier Martijn Koning, testen hun kennis op het gebied van gebruiken en gewoontes in heel Nederland. Het doel is om daarmee zoveel mogelijk provincies te veroveren én te behouden. Het team dat uiteindelijk de meeste provincies heeft, wint de aflevering.

  Toon meer
 • Je ziet het elke doordeweekse avond om 22:30!

  Start van het nieuwe late night programma "Zomer Met Art"!

  Talkshow waarin Art Rooijakkers met bijzondere gasten praat over de actualiteit en zomerse onderwerpen. Dat doet hij met een wekelijks wisselende gastpresentator. Verslaggevers Bram Krikke en Gwen van Poorten laten zien hoe Nederland de zomer beleeft. De huisband, onder leiding van Marcel Fisser, steekt bekende zomerhits in een nieuw jasje.

  Toon meer
 • Hij werd eervol ontslagen nadat hij door zijn PTSS door het lint ging en een collega soldaat als vijand aanzag.

  Veteraan Peter staat centraal in nieuwe aflevering "Beau En De Veteranen"

  Programma waarin zeven getraumatiseerde oorlogsveteranen de strijd aangaan met hun posttraumatische stressstoornis. De zeven veteranen hebben hun vaderland onder meer gediend in Kosovo, Libanon, Afghanistan, Bosnië, Irak en Cambodja. Tijdens een fysiek maar vooral geestelijk loodzware tocht door een Noors fjord leren ze omgaan met hun trauma. Terug in Nederland gaan de veteranen de geleerde lessen in praktijk brengen.

  Toon meer

Persberichten