PERSBERICHTEN

 • Zeven ballonartiesten strijden om de winst in nieuw RTL 4-programma ‘Blow Up’

  Vrijdag 3 juni start onder leiding van presentatie-duo Chantal Janzen en Martijn Krabbé het nieuwe RTL 4-programma ‘Blow Up’. Voor het eerst in de wereldwijde geschiedenis schitteren ballonartiesten in een entertainment-programma, waarbij ze heel Nederland wekelijks verrassen met prachtige, bijzondere kunstwerken. In deze kleurrijke familieshow gaan Nederlandse ballonartiesten de strijd met elkaar aan om de felbegeerde titel.

  Kijk hier voor meer informatie
  Toon meer
 • Acht BN’ers pakken hun koffers en vertrekken naar Zuid-Amerika voor ‘Het Perfecte Plaatje in Argentinië’

  Na zes seizoenen ‘Het Perfecte Plaatje’ gaat het tv-programma voor een speciale editie de grenzen over. Voor dit extra seizoen pakken acht BN’ers hun koffers en reizen ze af naar Argentinië. In dit prachtige land voeren zij verschillende opdrachten uit in de strijd om de beste foto.

  Klik hier voor meer informatie
  Toon meer
 • Politie vraagt hulp in nieuw RTL 5-programma 'Opsporing NL'

  Vanaf maandag 30 mei start bij RTL 5 het nieuwe opsporingsprogramma 'Opsporing NL'. Hierin vragen presentator Pim Sedee, de politie en het OM aandacht voor (actuele) opsporingsonderzoeken met als doel tips en informatie binnen te krijgen om zo verdachten op te sporen, misdrijven op te lossen, criminaliteit te voorkomen en bovenal Nederland veiliger te maken.

  Klik hier voor meer informatie
  Toon meer

Persberichten