PERSBERICHTEN

 • Finale HNTM komt in zicht

  Met nog maar vijf potentiële modellen in de wedstrijd neemt de spanning steeds verder toe. De finale is binnen handbereik en alle vijf willen ze in die grote liveshow staan. Ze moeten dus écht knallen deze week! Maandagavond 16 oktober om 20.30 uur bij RTL 5.

  Toon meer
 • Peter op bezoek bij Rafael en Estavana

  Peter van der Vorst bezoekt Rafael van der Vaart en Estavana Polman in Denemarken. Een openhartig gesprek over Estavana's auto-ongeluk, Rafaels keus om bij FC Midtjylland te voetballen en hun toekomstplannen. 'Van Der Vorst Ziet Sterren' woensdagavond, 20.30 uur, bij RTL 4.

  Toon meer
 • Londen Heathrow onder de loep

  Documentaireserie over het grootste vliegveld van Europa: London Heathrow. Iedere 45 seconden landt of vertrekt er een vliegtuig. Hoe wordt dat door de 76.000 medewerkers in goede banen geleid? Om 21.30 uur bij RTL Z.

  Toon meer
 • UEFA Europa League-avond bij RTL 7

  Om 19.00 uur, is bij RTL 7 een liveverslag te zien van de voetbalwedstrijd tussen Zulte Waregem en Vitesse. Aansluitend, om 21.00 uur, zendt RTL 7 de wedstrijd tussen Everton en Olympique Lyon uit. De avond start om 18.00 uur met de voorbeschouwing vanuit de studio in Hilversum.

  Toon meer
 • Onrust en snode plannen

  Op het eiland van de onbekenden heerst onrust en worden er snode plannen gesmeed. Het besef dat niet iedereen de oversteek zal maken, zorgt bij sommigen voor een verlammende faalangst. Donderdag, 20.30 uur bij RTL 5

  Toon meer
 • Start: The voice of Holland

  Vrijdagavond is The Voice-avond bij RTL 4. 20 oktober start deze spectaculaire muzikale zoektocht om 20.30 uur bij RTL 4. Het is de eerste blind auditions ronde!

  Toon meer

Persberichten