PERSBERICHTEN

 • Dakar viert zijn veertigste editie

  Verslag van de legendarische Dakar-woestijnrally. In 2018 viert de Dakar zijn veertigste editie. Het is een dubbel jubileum, want de loodzware rally wordt voor de tiende keer in Zuid-Amerika gehouden. De route loopt dit jaar door Peru, Bolivia en Argentinië en het belooft in alle klassen weer een spannende strijd te worden. Etappe: Lima - Pisco. Vorige uitzending gemist? Om 18.00 uur de volgende dag wordt de uitzending herhaald.

  Toon meer
 • Vier nieuwe gezinnen in 'Helemaal Het Einde!'

  Dit keer gaan niet drie, maar vier nieuwe gezinnen het avontuur van hun leven aan. De families Molenaar, De Weijer en Beerens laten alles in Nederland achter zich om hun ultieme droom waar te maken in Kaapverdië. Het vierde gezin arriveert later, omdat zij iets meer tijd nodig hebben om hun werkzaamheden in Nederland af te ronden. Wie dit zijn en hoe dit gezin is samengesteld, wordt later bekendgemaakt.

  Toon meer
 • Z DOC: Londens Meest Luxe Hotel

  Documentaireserie waarin een kijkje wordt genomen in het meest luxe hotel van Londen, het Mandarin Oriental Hyde Park. Dit ruim 100 jaar oude hotel ligt in het hart van de chique wijk Knightsbridge en is een van de meest exclusieve hotels ter wereld. Het is dan ook een favoriete locatie voor leden van koninklijke families, beroemdheden en de allerrijksten der aarde. We volgen de medewerkers in de drukste periode van het jaar, midden in het zomerseizoen.

  Toon meer
 • Zon, Zuipen, Zieken: Hier Is Het Feestje!

  Realityprogramma waarin te zien is hoe Nederlandse jongeren veranderen in ware feestbeesten. Zodra de kustlijn in zicht is, gaan alle remmen los. Dit seizoen mengen Dennis Weening, Nienke Plas en Rick Brandsteder zich in het feestgeweld. Niet alleen de vele kroegen, maar ook de EHBO-posten draaien overuren. Daarom bezoeken Dennis, Nienke en Rick ook de artsen die de feestende vakantiegangers weer op de been helpen. Dennis ontmoet op Ibiza twee stiefzusjes uit Limburg die met hun ouders mee zijn. ’S avonds mag Dennis mee op stap en de meiden blijken deskundige drinkers. Aan mannelijke aandacht hebben ze geen gebrek, maar zij laten hun oog vallen op onze cameraman. Nienke is ook op Ibiza en ontmoet er drie Brabanders die helemaal los gaan op de strip van San Antonio. Rick is in Albufeira waar hij wordt uitgenodigd door een groep Nederlandse jongens die het indrinken heel serieus nemen. De ambulance op Ibiza rukt uit voor een jongen die al na twee uur op Ibiza, bewusteloos in zijn hotel is aangetroffen.

  Toon meer
 • Familie Froger terug naar 1972

  Programma met een nostalgisch tintje waarin bekende Nederlanders met hun gezin terugkeren naar het jaar waarin de BN'er twaalf jaar oud was. Een weekend lang leven zij in een huis dat is ingericht als in dat jaar. René Froger keer samen met Natasja en de kinderen terug naar het jaar dat René twaalf was. Samen beleven ze een familieweekend in een huis dat volledig is ingericht zoals in 1972.

  Toon meer

Persberichten