PERSBERICHTEN

 • Chantal wordt al snel door de bewoners van het verzorgingshuis in het hart gesloten en moet rennen op de set van GTST

  Chantal Janzen deze week aan de slag bij GTST en bij een verzorgingshuis

  Programma waarin Chantal Janzen met haar aanstekelijk enthousiasme en gevoel voor humor aan de slag gaat in voor haar totaal onbekende werkvelden. Chantal gaat in op de uitnodiging van de meest uiteenlopende bedrijven om volwaardig mee te komen werken. Van brandweer tot supermarkt en van dierentuin tot vuilniswagen: overal is ze meer dan welkom en krijgt ze inspirerende persoonlijke verhalen te horen. Ze ervaart het enthousiasme en de kennis waarmee deze beroepen worden uitgeoefend. Er gaat steeds een hele nieuwe wereld voor haar open, want alles is onbekend terrein voor haar.

  Toon meer
 • De coaches zullen moeilijke en weloverwogen keuzes moeten maken

  The Singoff's van The Voice Kids! Wie mogen er mee naar de finale?

  Zoektocht naar jong vocaal talent. Kinderen tussen de acht en veertien jaar strijden om de felbegeerde studiebeurs van 25.000 euro. Anouk, Marco Borsato, Ilse DeLange en Ali B zijn de coaches van dit seizoen.

  Toon meer
 • Blijven ze getrouwd of gaan ze scheiden?

  De eerste bruiloft wordt gevierd in Married At First Sight

  Realityprogramma waarin singles die elkaar nog nooit hebben gezien na wetenschappelijk onderzoek met elkaar worden gematcht. De deelnemers, die door een team van drie experts aan elkaar gekoppeld zijn, zien elkaar voor het eerst op hun bruiloft. Durven ze het aan en geven ze elkaar het jawoord? De stellen die in het huwelijksbootje stappen, gaan daarna op huwelijksreis om elkaar eindelijk echt te leren kennen. Terug in Nederland worden ze geconfronteerd met het leven van alledag, hun werkzaamheden, maar ook vrienden en familie. Na een huwelijk van vijf weken komen de kandidaten terug bij de experts en nemen ze de beslissing: blijven ze getrouwd of gaan ze scheiden?

  Toon meer
 • In deze aflevering neemt John het op voor een radeloze moeder

  De eerste aflevering van 'Dossier Van Den Heuvel'

  Reportageserie waarin misdaadverslaggever John van den Heuvel de hele wereld over reist om slachtoffers van criminaliteit bij te staan. Samen met zijn team pakt hij verschillende vormen van misdaad aan en geeft hij een ongepolijste inkijk in zijn missie naar gerechtigheid.

  Toon meer
 • Het aidsfonds steunt de kliniek, waar kwetsbare groepen worden getest op hiv

  Beau deze week 5 dagen op bezoek in een kliniek in Kenia van HOYMAS

  Documentaireserie waarin presentator Beau van Erven Dorens instellingen in Nederland bezoekt waar je normaal niet zomaar binnenkomt. Zoals het Rosa Spier Huis en Villa Pardoes. Door vijf dagen mee te doen aan het leven in de instelling probeert Beau erachter te komen hoe het is om er te wonen, te werken en te slapen. Overdag wordt hij gevolgd door een cameraploeg, 's avonds en 's nachts filmt hij zelf. Dat levert zeer indringende scènes op.

  Toon meer

Persberichten