PERSBERICHTEN

 • Nieky Holzken in halve finale World Boxing Super Series

  De ‘Knock-out uit Brabant’ gaat aankomende zaterdag in de halve finale vechten tegen Callum Smith in de strijd om de Mohammed Ali trofee. Hij vervangt daarmee de Duitser Juergen Braehmer, die wegens ziekte moest afzeggen. De halve finale is aankomende zaterdag vanaf 22.30 uur live te zien bij RTL 7.

  Toon meer
 • Z Doc: ‘De Indrukwekkende Ontwikkeling Van De Ruimtevaart’ Afl. 1. De Saturnus Vijf.

  Documentaire over de meest spectaculaire prestaties in de ruimtevaart. Met zeldzaam archiefmateriaal en interviews met astronauten en ruimtehistorici wordt het verloop van deze ruimtemissies gedetailleerd weergegeven.

  Toon meer
 • 'De Slechtste Chauffeur VIPS'

  Programma waarin presentator John Williams de weg op gaat met een aantal van de slechtste chauffeurs van Nederland. Zes koppels strijden om de titel die niemand wil hebben: 'De Slechtste Chauffeur Van Nederland'. Ditmaal bestaan de koppels uit bekende landgenoten! Hebben ze een reëel beeld van hun rijkunsten of blijken ze een gevaar op de weg te zijn? Bij de confrontatie met de pittige resultaten lopen de gemoederen bij Michella Cox al snel hoog op.

  Toon meer
 • Beau Five Days Inside

  Documentaireserie waarin presentator Beau van Erven Dorens instellingen in Nederland bezoekt waar je normaal niet zomaar binnenkomt. In de eerste aflevering brengt Beau vijf dagen door bij Sherpa, een instelling voor meervoudig geestelijk en lichamelijk gehandicapten. Hoe maak je contact met mensen die over bijna geen enkele vorm van communicatie beschikken? Hebben deze mensen wel een menswaardig bestaan? En wat is de reden van het personeel om hier te gaan werken? Het zijn heftige dagen voor Beau, maar er komen ook prachtige menselijke interacties tot stand.

  Toon meer
 • 'Doe Het Lekker Zelf'

  Creatief klusprogramma waarin acht hobbyknutselaars het tegen elkaar opnemen. De kandidaten weten iedereen steeds weer te verbazen met hun creatieve hoogstandjes. Met hun rijke fantasie krijgen oude spullen een nieuw leven. Wat weten de kandidaten in deze aflevering te maken van fluitketels, raspen, pollepels en borden? En voor John en Annet, twee flamboyante bezitters van vijf keeshondjes, gaan ze aan de slag met een bijzonder hondenhok. De vakjury, Erika Scharff en Florian Legters, stuurt degene die het slechtste werk heeft afgeleverd naar huis. John en Annet kiezen samen met hun vijf keeshondjes de winnaar en nemen het hondenpaleis mee naar huis.

  Toon meer

Persberichten