PERSBERICHTEN

 • TIJD IS GELD is vanaf vrijdag 7 mei in zijn geheel te zien bij Videoland.

  De nieuwe documentaireserie TIJD IS GELD

  In de drieluik TIJD IS GELD geeft Jasper Lijfering, de meest succesvolle horlogehandelaar van Nederland en eigenaar van Amsterdam Vintage Watches, samen met zijn kompanen Ramon van der Lee en Rutger Kooijman een unieke inkijk in de gesloten wereld van de horloge handel. Voor de horlogehandelaars is tijd letterlijk geld.

  Klik hier voor het persbericht
  Toon meer
 • De finale is zaterdag 8 mei om 20.00 uur te zien bij RTL 4

  Wie wint de finale van LEGO MASTERS 2021?

  Negen weken geleden begonnen acht teams aan de strijd om de titel LEGO MASTERS 2021. We hebben de meest indrukwekkende bouwwerken voorbij zien komen, van Star Wars voertuigen tot een Van Gogh schilderij. Niks was te gek dit seizoen! We hebben al van 5 duo’s afscheid moeten nemen en na 144.5 uur bouwen staan Jan & Julian, Thomas & Roy en Bibi & Marcel in de spannende finale. Maar de grote vraag is: wie wint het tweede seizoen van LEGO MASTERS en mag zichzelf LEGO MASTERS 2021 noemen?

  Klik hier voor het persbericht
  Toon meer
 • Vanaf maandag 10 mei elke werkdag om 21.30 uur te zien bij RTL 5

  Het nieuwe live programma 112 Vandaag

  Op maandag 10 mei start het live studioprogramma ‘112 Vandaag’ bij RTL 5. Elke werkdag praat ‘112 Vandaag’ je bij over de meest opvallende meldingen en calamiteiten die in de afgelopen 24 uur bij het nationale noodnummer zijn binnengekomen. Nieuwe RTL 5- gezichten Kirsten Westrik, Pim Sedee en Gallyon van Vessem nemen in wekelijkse toerbeurt de presentatie van ‘112 Vandaag‘ voor hun rekening. In de studio schakelen zij met verslaggevers in het land en worden zij bijgestaan door verschillende experts, waaronder Ellie Lust.

  Klik hier voor het persbericht
  Toon meer
 • De documentaire is zaterdag 15 mei om 23:20 uur bij RTL 4 te zien en dan ook direct beschikbaar bij Videoland.

  ‘Duncan Laurence: Music First’

  Het Songfestival staat voor de deur. Twee jaar geleden won Duncan Laurence voor Nederland dit grootste internationale muziekevent. De documentaire ‘Duncan Laurence: Music First’ volgt de Songfestivalwinnaar en geeft een intieme, exclusieve kijk in de wereld van een jongen wiens leven op z’n kop komt te staan.

  Klik hier voor het persbericht
  Toon meer

Persberichten