PERSBERICHTEN

 • The Voice Senior start weer vanaf 30 augustus

  Met Frans Bauer als nieuwe coach bij 'The Voice Senior' zijn de kaarten tussen de coaches opnieuw geschud in de strijd om muzikaal talent. Of het nu Chinees eten of een barbecue is, Angela, Frans, Ilse en Marco gooien alles in de strijd om de getalenteerde senioren voor hun team te winnen. Vanaf 30 augustus is de meest sfeervolle muzikale zoektocht van Nederland vanaf 20.30 uur weer te zien bij RTL 4.

  Klik hier voor meer info
  Toon meer
 • Vier nieuwe Robinsons!

  De Expeditieleden zijn bijna compleet! Niemand minder dan Thomas Berge (zanger), Kim Kötter (presentatrice en ondernemer), Akwasi (rapper/schrijver) en Tim Coronel (coureur) maakten bekend dat ook zij te zien zijn in het 20e seizoen van Expeditie Robinson. Volg hun Expeditie-avonturen vanaf 1 september iedere zondag om 20.00 uur bij RTL 4.

  Klik hier voor meer info
  Toon meer
 • Beau

  Vanaf 2 september neemt Beau van Erven Dorens op geheel eigen wijze, de dag door met actuele gasten in de nieuwe dagelijkse talkshow 'Beau'. Hij bespreekt het laatste nieuws en duikt in onderwerpen die hem zelf opvallen en persoonlijk raken.

  Toon meer
 • Nieuw seizoen HNTM

  Onder het thema Breaking The Rules gaat op maandag 2 september het nieuwe seizoen van 'Holland’s Next Top Model' van start bij Videoland en RTL 5. Dit jaar worden de grenzen opgezocht met een extra modellenhuis. De kandidaten worden ingedeeld in twee huizen, zonder dat zij van het bestaan van het andere huis op de hoogte zijn.

  Klik hier voor meer info
  Toon meer
 • Nieuw: Ver Van Huis

  Angela Groothuizen gaat in het nieuwe programma ‘Ver Van Huis’ op reis met Nederlandse gezinnen om hen te helpen een nieuwe start te maken. Angela neemt de gezinnen letterlijk 100 jaar mee terug in de tijd, naar de Amish gemeenschap, om hen zonder afleiding een spiegel voor te kunnen houden over de dynamiek binnen het gezin.

  Klik hier voor meer info
  Toon meer

Persberichten