PERSBERICHTEN

 • Jan en Lola winnen het allereerste seizoen van LEGO MASTERS

  Na een spannende strijd van maar liefst 28 uur mochten Jan en Lola de felbegeerde LEGO beker uit handen van BRICKMASTER en gast jurylid Justin Ramsden in ontvangst nemen. Naast de titel LEGO Masters 2020, nemen Jan en Lola ook 25.000 euro en een reis naar LEGO House in Denemarken mee naar huis!

  Klik hier voor meer informatie
  Toon meer
 • Vanaf 1 juni is Ik Weet Er Alles Van terug bij RTL 4

  Na het succesvolle eerste seizoen van 'Ik Weet Er Alles Van', tijdens de zomer van 2019, is de populaire kennisquiz weer terug! Vanaf maandag 1 juni strijden zes kandidaten, onder leiding van Ruben Nicolai, vier dagen tegen elkaar in een quiz vol kennis. Elke deelnemer heeft zijn of haar eigen specialisme, maar naast feitenkennis speelt ook mensenkennis een rol in de show.

  Klik hier voor meer informatie
  Toon meer
 • Devils: vanaf 5 juni te zien bij Videoland.

  . Bank-CEO Dominic Morgan (Patrick Dempsey) verwelkomt in deze tiendelige serie Massimo Ruggero (Alessandro Borghi), een meedogenloos hoofd van de handel in de financiƫle wereld. Massimo werkt in het Londense kantoor van een grote Amerikaanse bank en raakt betrokken bij een intercontinentale financiƫle oorlog die Europa op zijn kop zet. Hij moet kiezen of hij zich wil verenigen of het gevecht aan wil gaan met zijn mentor Dominic.

  Klik hier voor meer informatie
  Toon meer

Persberichten