PERSBERICHTEN

 • Z Doc: 'Bijzondere Plekken'

  Documentaireserie waarin de meest bijzondere, adembenemende, verborgen en geheimzinnige plekken ter wereld worden bezocht. Onder meer het rampgebied in het Japanse Fukushima, een boomhuttendorp in Costa Rica, het Italiaanse spookstadje Apice Vecchia en afgelegen dorpen in het ijskoude Siberië passeren de revue.

  Toon meer
 • ‘Benidorm Bastards & De Boefjes’

  Zaterdag start het nieuwe programma ‘Benidorm Bastards & De Boefjes’. In dit humoristische programma nemen een aantal bejaarden willekeurige voorbijgangers op straat bij de neus met hulp van kleine boefjes. Deze stiekeme samenwerking leidt tot bizarre acties en doet bij omstanders de mond van verbazing openvallen. Zaterdag 17 maart, om 20.00 uur.

  Toon meer
 • Postcode Loterij Miljoenjacht

  In het nieuwe seizoen van miljoenenjacht strijden wederom 500 deelnemers om een plek in het beroemde Gouden Koffertjesspel waar een hoofdprijs te verdienen is van 5 miljoen euro. Deelnemers van de Nationale Postcode Loterij kunnen vanuit huis meespelen met de Postcode Loterij Bingo. Degene die als eerste een volle Bingokaart heeft, wint hetzelfde geldbedrag als de finalist in de studio. Ditzelfde bedrag wordt ook nog eens verdeeld onder alle buurtgenoten die meespelen in de winnende postcode.

  Toon meer
 • 'Tiki Taka Touzani'

  Voetbalprogramma waarin de wereldberoemde freestyler Soufiane Touzani langsgaat bij Nederlandse profvoetballers die in het binnen- en buitenland spelen. Deze week gaat hij langs bij Willem van Hanegem. De oud-profvoetballer en Feyenoord-cultheld waagt zich aan de kunst van het droneschieten en hij geeft zijn kijk op de verloren WK-finale van 1974.

  Toon meer
 • ‘De slechtste Chauffeur VIPS’

  Programma waarin presentator John Williams de weg op gaat met een aantal van de slechtste chauffeurs van Bekend Nederland. De BN'ers kennen als geen ander de uitdaging om na een leuk feestje veilig thuis te komen. Maar wat doet alcohol nou daadwerkelijk met je rijvaardigheid? Volledig nuchter ondergaan de BN'ers daarna een theorietest. Is de kennis weggezakt of hebben ze die nog paraat? Dat de theorie nog kinderspel is vergeleken bij het echte werk, blijkt als er blinde paniek toeslaat wanneer ze de snelweg opgaan.

  Toon meer

Persberichten