PERSBERICHTEN

 • Z DOC: De Leukste Stad Van De Wereld

  Documentaireserie over de Amerikaanse metropool New York, een stad die altijd in beweging is. Er wordt getoond wat er allemaal bij komt kijken om deze immense stad draaiende te houden.

  Toon meer
 • Bijzondere ontmoetingen in 'All You Need Is Love'

  Carleen schrijft voor haar oma Gerrie. Zij heeft haar zus Jannie die in Zuid-Afrika woont maar liefst tien jaar niet gezien. Ze hebben samen veel meegemaakt in hun jeugd en willen elkaar heel graag weer in de armen sluiten. Els Roos wil haar zoon en drie dochters een bijzondere boodschap overbrengen. Nadat haar man en vader van haar kinderen overleed, gingen zij samen een zware tijd tegemoet. Els wil laten zien hoe trots ze is op haar kinderen is. De afgelopen weken heeft heel Nederland kunnen zien hoe Robert ten Brink verschillende families herenigde in Canada. In een terugblik op deze reis wordt duidelijk hoe gelukkig iedereen is nadat zij hun familie na jaren weer hebben gezien.

  Toon meer
 • De laatste afleveringen van 'Helemaal Het Einde'

  Alle drie de families hebben het afgelopen jaar op hun eigen manier aan de weg getimmerd. Maar is dat genoeg om een goede basis te leggen voor een toekomst in Chili? Dat zie je vandaag in de twee állerlaatste afleveringen van ‘Helemaal Het Einde!’ in Chili, waarin alle gezinnen worden uitgenodigd voor een groot eindfeest maar het nog maar de vraag is, of iedereen komt opdagen... En alle families voor dé beslissing staan: blijven ze definitief aan de andere kant van de wereld, óf gaan ze terug naar Nederland en eindigt het avontuur na dit ene jaar? Kortom: voor welk gezin is Chili...Helemaal het Einde!.

  Toon meer
 • Raymond van Barneveld voor het eerst in actie tijdens 'RTL 7 Darts: WK 2018'

  Aleksandr Oreshkin speelt tegen Kevin Munch in de voorronde. De winnaar van die partij speelt de laatste wedstrijd van die avond tegen Adrian Lewis. Na Oreshkin/Munch speelt John Henderson tegen Marko Kantele. Daarna komt de Nederlandse dartslegende Raymond van Barneveld voor het eerst dit WK in actie. Hij speelt tegen Richard North. Analist in de studio is huidig wereldkampioen Michael van Gerwen.

  Toon meer
 • Patty en Dave naar Ibiza en Rimini in 'Celebrity Citytrip'

  Reisprogramma waarin bekende Nederlanders in duo's hun favoriete bestemming bezoeken en elkaar de mooiste, leukste, en meest bijzondere hotspots laten zien. De BN'ers hebben een speciale band met de steden, omdat ze er wonen, hebben gewerkt of vrienden hebben. Patty Brard laat Dave Roelvink de highlights van Ibiza zien, waar zij woont. Dave verrast Patty met het beste van de Italiaanse badplaats Rimini, waar hij als kind elk jaar op vakantie ging.

  Toon meer

Persberichten