PERSBERICHTEN

 • 'Judas'

  Nederlandse dramaserie waarin het leven van Astrid Holleeder centraal staat. Al op jonge leeftijd blijkt dat zij anders is dan haar volkse broer en zus, Willem en Sonja. Astrid probeert zich te ontwikkelen om weg te komen van haar gewelddadige vader. Maar iedere keer wordt ze weer opgeslokt door haar familie, en in het bijzonder haar criminele broer Willem. Uiteindelijk leidt dit tot het pijnlijke, maar noodzakelijke verraad van Willem aan Justitie. Begin 2012. Willem Holleeder komt na een jarenlange gevangenisstraf weer vrij. Zijn zussen, Astrid en Sonja, zetten een riskant plan op poten om hem zo snel mogelijk weer achter de tralies te krijgen.

  Toon meer
 • ‘RTL GP: Dakar 2019’

  Verslag van de legendarische Dakar Rally. Het is de 41e editie en Nederland is opnieuw sterk vertegenwoordigd met twaalf motoren, zes auto's en tien trucks. De rally gaat op 6 januari van start in de Peruaanse hoofdstad, Lima, waar de rally na tien loodzware etappes op 17 januari ook zal finishen.

  Toon meer
 • Z DOC: 'Travels In Trumpland'

  Driedelige documentaire waarin voormalig Brits parlementslid Ed Balls afreist naar het zuiden van de Verenigde Staten, waar statistisch gezien de meeste Trump-aanhangers wonen. Donald Trump maakte tijdens zijn verkiezingscampagne veelvuldig gebruik van de slogan: 'Make America great again!'. Daarmee werd verwezen naar tijden waarin het beter zou zijn geweest. Ed dompelt zich onder in de wereld van de rasechte Amerikanen. Zijn zij nog steeds blij met de president waar ze op 8 november 2016 voor hebben gekozen? En gaat het in hun ogen nu inderdaad beter met Amerika?

  Toon meer
 • 'De Slechtste Chauffeur Van Nederland'

  Programma waarin de zes slechtste chauffeurs van Nederland de kans krijgen hun rijvaardigheden te verbeteren. De bijzondere deelnemers in de leeftijd van 23 tot 81 jaar proberen op een speciaal heropvoedingscircuit hun rijbewijs terug te verdienen. Ze worden binnen en buiten de auto gevolgd, waardoor frustraties en ergernissen niet te verbergen zijn. Het gaat er heet aan toe in de afvalrace die niemand wil winnen.

  Toon meer
 • 'Holland's Got Talent'

  Talentshow waarin de zoektocht naar onontdekt talent start. De deskundige jury, bestaande uit Paul de Leeuw, Chantal Janzen, Dan Karaty en Angela Groothuizen, staat weer voor de moeilijke taak om kritisch, eerlijk en rechtvaardig het kleurige palet aan talent te beoordelen dat de revue passeert. Humberto Tan is dit tiende seizoen de presentator.

  Toon meer

Persberichten