PERSBERICHTEN

 • Onverwachte onthullingen van BN'ers in 'Make Up Your Mind'

  Na het grote succes van de eenmalige aflevering in 2021, presenteert Carlo Boszhard vanaf zaterdagavond 9 april een heel seizoen van ‘Make Up Your Mind’. In het kader van mogen zijn wie je bent, laten BN’ers waarvan niemand het ooit verwacht zich omtoveren tot beeldschone dragqueens. Aan teamcaptains Fred van Leer en Nikkie de Jager en de kijker thuis de taak om te raden wie er verborgen zit achter de make-up, nepwimpers en pruiken. Wie van de 20 BN’ers schopt het tot de zinderende finale?

  Toon meer
 • Renze Klamer versterkt presentatorenteam RTL

  Op dinsdag 22 maart maakt RTL bekend dat presentator Renze Klamer (32) een tweejarig contract tekent bij het mediabedrijf. Vanaf augustus is Renze voor het eerst te zien in zijn eigen late night talkshow. De dagelijkse talkshow is de hele maand augustus elke werkdag te zien bij RTL 4. Hiermee verstevigt RTL de programmering op de late avond en wordt het late night team, dat al bestaat uit Eva Jinek, Beau van Erven Dorens en Humberto Tan, uitgebreid.

  Toon meer
 • Dit is de jury van ‘Holland’s Got Talent’!

  Dit najaar start een spiksplinternieuw seizoen van ‘Holland’s Got Talent’ bij RTL 4. Dé talentenshow waar iedereen met een talent kan schitteren op het aller grootste open podium van Nederland. De terugkeer van het populaire programma gaat gepaard met een aantal verrassende elementen, waaronder een gedeeltelijk nieuwe jury. Na veel speculaties over de nieuwe juryleden heeft de in eerste instantie gedesillusioneerde Hans Klok de jury tevoorschijn getoverd. Bekijk video.

  Toon meer

Persberichten