PERSBERICHTEN

 • Videoland komt met eigen Expeditie Robinson-reeks

  In 2022 komt Videoland met een speciale versie van ‘Expeditie Robinson’. De presentatie is in handen van Art Rooijakkers en Geraldine Kemper. Nicolette Kluijver en Kaj Gorgels blijven in najaar 2022 de presentatoren van de RTL 4-versie van 'Expeditie Robinson'.

  Toon meer
 • Documentaireserie ‘Twins of Gold’ nu te zien bij Videoland

  De driedeling documentaireserie ‘Twins of Gold’ geeft een uniek kijkje in het leven van de zussen-Vedder. Wat is het geheim achter het succesvolle bedrijf Vedder&Vedder? Hoe is het de twee zusjes gelukt om hun idee uit te bouwen tot een bekend sieradenmerk? Ook leren we de familie kennen. ‘Twins of Gold’ is vanaf maandag 29 november te zien bij Videoland.

  Toon meer
 • Thijs Zeeman schiet radeloze mensen te hulp in ‘Zeeman Confronteert’

  Vanaf dinsdag 30 november is Thijs Zeeman in zijn nieuwe programma 'Zeeman Confronteert' te zien. In het RTL 5-programma behandelt Zeeman zaken van slachtoffers met indringende verhalen waarvoor de politie maar weinig kan betekenen en juridische procedures niet altijd zin hebben. Samen met privédetective Nico van den Dries doet Thijs onderzoek om vervolgens met alle bewijzen de confrontatie aan te gaan met de veroorzaker van alle ellende.

  Toon meer
 • RTL Project Glimlach

  RTL komt van 5 november tot en met 17 december in actie voor Stichting Kinderziekenhuizen van Oranje. Dit is een nieuwe samenwerking tussen de fondsenwervende stichtingen van zeven toonaangevende kinderziekenhuizen met een koninklijke naam. Voor bijzondere gemeenschappelijke projecten komen zij in actie. Onder de naam RTL Project Glimlach wordt geprobeerd zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek en projecten die bijdragen aan het verminderen van angst, pijn en stress bij 380.000 kinderen die jaarlijks in één van deze kinderziekenhuizen worden behandeld.

  Toon meer

Persberichten