PERSBERICHTEN

 • Tweede lichting Videoland Academy films in première

  Ook dit jaar gaan drie duizelingwekkende midlength films op zondag 25 september in première op het Nederlands Film Festival en zijn vanaf dan ook direct exclusief bij Videoland te zien. Magische krachten, horror-elementen, tijdreizen en duisteren geheimen vormen de ingrediënten voor het gekozen thema ‘Modern Fantasy’ van dit jaar. Dormis, Op Tijd Terug en Black Girl Magic zijn de drie geselecteerde films van een nieuwe lichting Videoland Academy films.

  Klik hier voor meer informatie
  Toon meer
 • Een nieuwe documentaire over NIKKI: ‘Wanneer je ouders niet altijd goed voor je kunnen zorgen.’

  Nikki (12) is een van de circa 577.500 kinderen in Nederland die opgroeien met ouders die kampen met psychi(atri)sche- en/of verslavingsproblemen. Haar moeder Karin (46) heeft een persoonlijkheidsstoornis en heeft het vaak moeilijk met zichzelf. Dit brengt Nikki vaak in een loyaliteitsconflict: zij navigeert tussen de liefde voor haar ouders en de zoektocht naar haar eigen identiteit.

  Klik hier voor meer informatie
  Toon meer
 • ‘Fout Maar Goud’: Deze week guilty pleasures met Patrick Martens en Monica Geuze

  De gast-BN’ers van deze week die een duik nemen in de wereld van de quilty pleasures zijn Patrick Martens en Monica Geuze. Zij gaan de strijd aan om met hun teamcaptians Marieke Elsinga en Gerard Joling de mystery guest van het andere team te ontmaskeren. Wie raadt het deze week goed en gaat er met de winst naar huis? ‘Fout Maar Goud’ is aankomende donderdag om 20.30 uur te zien bij RTL 4.

  Klik hier voor meer informatie
  Toon meer

Persberichten