PERSBERICHTEN

 • Bedwelmende thriller 'Riviera' bij Videoland

  Vanaf vandaag is de spannende serie 'Riviera' bij Videoland te zien. Het zorgeloze leven die de pasgetrouwde jonge vrouw Georgina Clios (Julia Stiles) in Mediterraanse luxe leidt, wordt bruut verstoord wanneer haar miljardenvermogende man vermoord wordt bij een jachtexplosie. Al snel komt ze erachter dat het fortuin dat hij gebruikte om zijn onbevlekte vergulde levensstijl te onderhouden, aangetast werd door oneerlijkheid, dubbelspel, misdaad en uiteindelijk moord.

  Lees hier meer
  Toon meer
 • Knallende finale van 'Holland's Got Talent'

  Vanavond wordt de finale van 'Holland's Got Talent' live uitgezonden bij RTL 4 om 20.30 uur. Negen diverse acts laten voor de laatste keer zien wat ze in huis hebben. Na alle optredens wordt duidelijk wie ervandoor gaat met de hoofdprijs van maar liefst 25.000 euro.

  Toon meer
 • Feel-good-movie 'Tuintje In Mijn Hart' bij Videoland

  Vanaf 27 juni is de film 'Tuintje In Mijn Hart' al te zien bij Videoland. Een feel-good-movie met een topcast bestaande uit onder meer Fockeline Ouwerkerk, Sanne Langelaar, Pip Pellens en Leo Alkemade.

  Toon meer
 • Peter op reis met het Liliane Fonds

  De laatste aflevering van ‘Van Der Vorst Ziet Sterren’ staat in het teken van het Liliane Fonds. Peter en Jaap Jongbloed vertrekken samen naar Rwanda. Daar beleeft Jaap een bijzonder weerzien met de 22-jarige Aimable, die geboren is met klompvoetjes. Ook gaat Peter samen met ambassadeur Erica Terpstra naar Bolivia. Daar volgt een emotionele ontmoeting met twee kinderen met een handicap. Te zien op woensdag 28 juni om 21.30 uur bij RTL 4.

  Toon meer
 • Z DOC: '’s Werelds Grootste Bloemenveiling'

  Documentaire over de bloemenbusiness: dat waar ons kleine land groot in is. Het kloppende hart ervan ligt in Aalsmeer. Daar vind je de grootste marktplaats voor bloemen en planten ter wereld. Er wordt backstage meegekeken bij de Wallstreet van de bloemen. Te zien op woensdag 28 juni om 21.30 uur bij RTL Z.

  Toon meer

Persberichten