PERSBERICHTEN

 • Deze vrijdag de finale van 'The Voice Kids'

  De ontknoping van de talentenjacht is dit seizoen semi-live en voor het eerst zonder publiek. Kijkers kunnen thuis in elk geval wel stemmen, de winnaar wordt na de finale live bekendgemaakt in talkshow Beau. Wordt het Jasmijn, Dax, Sham of Rogier? Deze vrijdag om 20.00 uur bij RTL 4.

  Klik hier voor meer informatie
  Toon meer
 • De mannen leven helemaal op in de laatste aflevering van 'Beter Laat Dan Nooit'

  De mannen leven helemaal op in Rio de Janeiro, waar het nog steeds carnaval is. Willibrord Frequin loopt samen met Katja Schuurman en Barrie Stevens mee in de grote parade. Peter Faber en Gerard Cox gaan parasailen. Dinsdag 9 juni om 20.30 uur bij RTL 4.

  Klik hier voor meer informatie
  Toon meer
 • Devils: vanaf 5 juni te zien bij Videoland.

  . Bank-CEO Dominic Morgan (Patrick Dempsey) verwelkomt in deze tiendelige serie Massimo Ruggero (Alessandro Borghi), een meedogenloos hoofd van de handel in de financiƫle wereld. Massimo werkt in het Londense kantoor van een grote Amerikaanse bank en raakt betrokken bij een intercontinentale financiƫle oorlog die Europa op zijn kop zet. Hij moet kiezen of hij zich wil verenigen of het gevecht aan wil gaan met zijn mentor Dominic.

  Klik hier voor meer informatie
  Toon meer
 • Jan en Lola winnen het allereerste seizoen van LEGO MASTERS

  Na een spannende strijd van maar liefst 28 uur mochten Jan en Lola de felbegeerde LEGO beker uit handen van BRICKMASTER en gast jurylid Justin Ramsden in ontvangst nemen. Naast de titel LEGO Masters 2020, nemen Jan en Lola ook 25.000 euro en een reis naar LEGO House in Denemarken mee naar huis!

  Klik hier voor meer informatie
  Toon meer

Persberichten