PERSBERICHTEN

 • Elke vrijdag 20.00 bij RTL 4

  De Verraders

  Twintig BN’ers gaan een zinderend en meeslepend avontuur aan in een nieuw seizoen van het succesformat ‘De Verraders’. Voor het eerst reizen de kandidaten dit jaar af naar het buitenland om onder leiding van Tijl Beckand hun intrek te nemen in een schilderachtig en mystiek Frans kasteel. Deze onbekende omgeving, nieuwe spelelementen, meer fanatieke spelers dan ooit én een zilverschat van 40 kilo die op het spel staat, vormen een cocktail voor wederom een spannend en zenuwslopend seizoen. Wie is te vertrouwen, wie bedriegt de andere deelnemers en wie eindigt met het zilver?

  Lees meer over 'De Verraders'
  Toon meer
 • Elke woensdag bij Videoland

  De Jacht op de Mocro Maffia

  Nieuwe feiten en inzichten, onthullingen uit getuigenverklaringen en niet eerder vertelde verhalen over de kopstukken van de Mocro Maffia: John van den Heuvel is terug met een nieuw, vierde seizoen van Videoland Original ‘De Jacht op de Mocro Maffia’. John brengt onder meer aan het licht wat de connectie is tussen de Poolse moordcommandoleider Krystian M. en een aantal getrouwen – waaronder familieleden –van Taghi en reconstrueert de voorbereidingen en uitvoering van de schokkende moord op Peter R. de Vries.

  Lees meer over 'De Jacht op de Mocro Maffia'
  Toon meer
 • Vanaf 30 maart bij Videoland

  Temptation Island: Love or Leave

  Is hij/zij de ware? Of is er toch iemand die beter bij mij past? is de grote vraag in 'Temptation Island: Love or Leave'. Ook dit seizoen geven de koppels elkaar weer de vrijheid om uit te zoeken of ze daadwerkelijk voor elkaar bestemd zijn. De partners gaan als het ware als ‘single’ het avontuur aan. Geen verleiders, maar singles op zoek naar een serieuze relatie. Tijdens de dates krijgen de singles en de partners de kans om een diepere connectie aan te gaan. Ze hebben als doel antwoorden te vinden op hun relatievragen en te groeien als persoon om op die manier een beter mens te worden voor hun partner.

  Lees meer over 'Temptation Island: Love or Leave'
  Toon meer

Persberichten