PERSBERICHTEN

 • Het menu tijdens de feestdagen

  Wat staat er bij RTL en Videoland op het menu tijdens de feestdagen? Ontdek het hier

  Klik hier voor het hele menu
  Toon meer
 • Proefkoken met Koffietijd

  Het is tijd om dit jaar vol zelfvertrouwen aan het kerstdiner te beginnen. Op 14 december, 15.00 uur is er een extra lange aflevering van Koffietijd die helemaal in het teken staat van ‘proefkoken’. Thuis kun je meedoen, stap voor stap word je meegenomen in het hele proces en kun je direct vanuit jouw eigen keuken meekoken. De koks geven tips en tricks en Patrick en Vivian zijn bij kijkers thuis te gast, die live meekoken. Natuurlijk wordt het ook een Koffietijd zoals je het gewend bent: veel gezelligheid, muziek en leuke gasten met heel veel lekker eten!

  Klik hier voor meer informatie
  Toon meer
 • Nieuwe documentaireserie 'Badr' bij Videoland

  Nog nooit werd de veelbesproken en controversiële kickbokser Badr Hari zo close gevolgd en geportretteerd als in de Videoland Original documentaireserie Badr. Documentairemaakster Anna van ‘t Hek volgt Badr Hari op de voet richting de wedstrijd van het jaar tegen Rico Verhoeven op zaterdag 21 december.

  Klik hier voor meer informatie
  Toon meer
 • Vanavond de finale van 'HNTM'

  Na zestien weken is het dan eindelijk zover: de grote finale. In een industriële loods wordt het seizoen afgesloten met een spectaculaire modeshow.

  Toon meer

Persberichten