PERSBERICHTEN

 • Derde aflevering van The Masked Singer

  Wie gaat er toch schuil achter de maskers? Als het aan Loretta Schrijver ligt, komen we hier nooit achter. Vanavond betreden de Robot, de Bidsprinkhaan, het Konijn, de Leeuw en het Zeewezen weer het podium van The Masked Singer.

  Klik hier voor meer informatie
  Toon meer
 • start van nieuw programma 'de sleutel'

  In navolging van ‘Het Rotterdam Project’ komt presentator Beau van Erven Dorens binnenkort met ‘De Sleutel’. Vanaf 15 oktober is te zien hoe Beau vijf daklozen uit verschillende steden in Nederland bijstaat, dit keer zonder geld, maar met een sleutel van een woning.

  Klik hier voor meer informatie
  Toon meer
 • tweede seizoen van 'meisje van plezier' op videoland

  De hedendaagse en intieme dramaserie laat het leven zien van huisvrouw Nadine. Op donderdag 17 oktober wordt het complete, tweede seizoen van de Videoland original ‘Meisje Van Plezier’ gereleaset bij Videoland.

  Klik hier voor meer informatie
  Toon meer
 • Miljuschka Witzenhausen & Dylan Haegens in Chantals Pyjama Party

  Bij Miljuschka kijkt Chantal haar ogen uit op de prachtige boerderij. Maar waar zijn de beesten? Gelukkig kan ze Miljuschka trakteren op het ene dier na het andere tijdens een unieke pyjama party. Nu maar hopen dat Miljuschka het ook leuk vindt. En zeg je Dylan Haegens, dan zeg je tosti! Dus dat wordt een wilde tosti pyjama party met shotjes curry, direct uit de fles in de mond!

  Toon meer

Persberichten