PERSBERICHTEN

 • Bekijk hier de trailer van ‘Mocro Maffia’ seizoen vier!

  Over precies twee weken verschijnt het vierde seizoen van ‘Mocro Maffia’ bij Videoland. De keiharde trailer van het langverwachte nieuwe seizoen staat in het persbericht. Neem vooral een kijkje!

  Toon meer
 • De frustrerende realiteit van ziekenhuispersoneel in Videoland-documentaire ‘Veerkracht: de rek is eruit’

  Te weinig personeel, bedden, materieel, op de grens van code zwart en weer een nieuwe variant. Vanaf vrijdag 14 januari is in de Videoland-documentaire ‘Veerkracht: de rek is eruit’ de dagelijkse werkelijkheid te zien waar het zorgpersoneel van regioziekenhuis Bernhoven mee te maken heeft.

  Toon meer
 • Een onvoorspelbaar nieuw seizoen van Big Brother, vanaf vanavond bij RTL 5 én Videoland

  Big Brother is terug en is dit seizoen onvoorspelbaarder, spannender en schaarser dan ooit tevoren. Vanaf vanavond 20.30 uur is hij almachtig en overal: in zijn nieuwe huis, met zijn nieuwe bewoners, elke werkdag bij RTL 5 en 24/7 bij Videoland. Geraldine Kemper en Peter Van de Veire zijn helemaal klaar voor een nieuwe Big Brother, waarin de kijker nóg meer invloed heeft op zijn experiment. Maar: Big Brother bepaalt alles. Vier Nederlanders en vier Vlamingen gaan de uitdaging aan om 24/7 met elkaar samen te leven in Big Brothers nieuwe huis. Maak kennis met de acht bewoners. 

  Toon meer

Persberichten