PERSBERICHTEN

 • La La Land, vanaf vandaag bij Videoland

  Mia droomt ervan actrice te worden in Hollywood. Tussen het serveren van koffies door holt ze van de ene auditie naar de andere. Jazzmuzikant Sebastian speelt piano in sjofele clubs om de eindjes aan elkaar te knopen. Voor beiden lijkt het leven waar ze op hopen ver weg. Het lot brengt deze dromers samen, maar is hun liefde bestand tegen de verleidingen en de teleurstellingen van het hectische leven in Hollywood?

  Klik hier voor een enkeltje naar Videoland
  Toon meer
 • 'Married At First Sight : Second Chance' vanaf aanstaande maandag bij RTL 4

  Oud-kandidaten Milly, Marcel en Maxime doen opnieuw een gooi naar de liefde. Waar ze in 'Married at first sight' door experts werden gekoppeld aan een partner, ligt de keuze dit keer in eigen handen. 'Married At First Sight: Second Chance' is vanaf aanstaande maandag om 20.30 uur bij RTL 4 te zien.

  Klik hier voor meer informatie
  Toon meer
 • Natuur op Z: Uncharted Amazon

  Vierdelige documentaireserie waarin we de Britse avonturier Nigel Marven volgen tijdens zijn reis over de smalle landstrook tussen Noord- en Zuid-Amerika. Hij reist door adembenemende landschappen en spreekt mensen die zich inzetten om het gebied en de bijzondere diersoorten te beschermen. Maandag om 21.30 uur te zien bij RTL Z

  Toon meer
 • Vanaf 26 juni bij Videoland: 'Fred: Het Andere Gezicht'

  Fred van Leer, stylist, presentator, theatermaker en ondernemer. Vanaf 26 juni verschijnt bij Videoland een driedelige docu-serie over Fred. In drie afleveringen geeft hij zich bloot en laat hij zien dat er veel meer schuilgaat achter het zogenaamde glitter & glamour wereldje. De drie delen van ‘Fred: Het Andere Gezicht’ verschijnen 26 juni tegelijk en exclusief bij Videoland.

  Klik hier voor meer informatie
  Toon meer

Persberichten