PERSBERICHTEN

 • 'De Jongens tegen de Meisjes

  In de eerste aflevering strijd Tijl samen met acteurs Kay Greidanus en Michael de Roos en presentator Klaas van der Eerden tegen het girlpower-team van Yolanthe, bestaande uit presentatrice Geraldine Kemper en actrices Imannuele Grives en Loes Haverkort.  De twee teams nemen het tegen elkaar op in verschillende spelrondes waarin de verschillen tussen mannen en vrouwen centraal staan. 

  Toon meer
 • Online Misbruik Aangepakt

  Programma waarin John van den Heuvel en Nicolette Kluijver slachtoffers van onlinemisbruik te hulp schieten. Het leven van Laura Ponticorvo veranderde drastisch toen in maart 2017 een hacker inbrak op haar iCloud, gevoelige privéfoto’s wist te bemachtigen en deze verspreidde over het internet. John van den Heuvel en Nicolette Kluijver komen in actie en verdiepen zich in de zaak. Al snel blijkt dat de politie de mogelijke dader in het vizier heeft.

  Toon meer
 • 'Superstar Chef'

  Culnaire wedstrijd waarin acht bekende Nederlanders gekoppeld aan acht van de allerbeste chefs van Nederland het in duo's tegen elkaar opnemen. De BN’ers zetten alles op alles om op absoluut sterrenniveau te leren koken. Al tijdens deze allereerste strijd stijgt de spanning tot het kookpunt als de koppels hun gerechten moeten bereiden. Meesterkok Angélique Schmeinck schrikt van het niveau van haar partner Jan de Hoop, die nog nooit heeft gekookt. De teams worden beoordeeld door de vakkundige jury: driesterrenchef Sergio Herman, tweesterrenchef François Geurds en culinair deskundige en presentatrice Miljuschka Witzenhausen.

  Toon meer
 • Z DOC: ‘Extreme Weersomstandigheden’

  Documentaire over de meest extreme weersomstandigheden: van tornado's en orkanen tot bosbranden en overstromingen. Ooggetuigen die de opnames hebben gemaakt, vertellen hoe het er precies aan toeging tijdens deze heftige momenten. Daarnaast verklaren meteorologen hoe het extreme weer heeft kunnen ontstaan.

  Toon meer
 • The Handmaid's Tale

  Het tweede seizoen van de Amerikaanse serie The Handmaid's Tale is vanaf 26 april exclusief te zien bij Videoland. De Nederlandse release is daarmee slechts één dag na die in de Verenigde Staten. The Handmaid's Tale is een dramaserie gebaseerd op de bekroonde bestseller van Margaret Atwood. Het verhaal speelt zich af in het dystopische Gilead, een totalitaire samenleving die ooit deel uitmaakte van de Verenigde Staten.

  Toon meer

Persberichten