PERSBERICHTEN

 • Chantals Pyjama Party

  In het programma ‘Chantals Pyjama Party’ doet het publiek in hun mooiste pyjama mee met allerlei spellen. Chantal Janzen maakt er wekelijks een gezellige en energieke TV-show van, waarin de mensen uit het publiek de grote sterren zijn. Iedereen in de studio maakt kans om geselecteerd te worden voor de meest uiteenlopende spellen. Alle deelnemers hebben hetzelfde doel: het halen van de finale. Daarin spelen de winnaars voor een fantastische reis.

  Toon meer
 • Married At First Sight

  In realityprogramma ‘Married At First Sight’ worden singels die elkaar nog nooit eerder hebben gezien aan elkaar gematcht door wetenschappelijk onderzoek. De deelnemers, die door een team van experts aan elkaar gekoppeld zijn, zien elkaar voor het allereerst op hun bruiloft. Onder leiding van presentator Carlo Boszhard wagen zij een sprong in het diepe en gaan zij de uitdaging aan.

  Toon meer
 • Bureau Dupin

  In documentaireserie 'Bureau Dupin' volgen we het burgerinitiatief in hun onderzoek naar de Nieuwjaarsmoord. 'Bureau Dupin' is het grootste en meest ambitieuze burgerinitiatief van Nederland en het is dan ook de eerste keer dat een cold case op deze manier wordt onderzocht. Normale burgers met verschillende achtergronden en expertises volgen sporen waarvan ze niet weten waar ze naartoe leiden, in de hoop de moord op Marja Nijholt op te lossen.

  Toon meer

Persberichten