PERSBERICHTEN

 • START: 'Janzen & Van Dijk'

  Chantal Janzen en Wendy van Dijk presenteren voor het eerst in hun carrière samen een RTL 4-programma. Vanaf aanstaande zaterdagavond 18 maart om 20.00 is het duo in ‘Janzen & Van Dijk: voor al uw bruiloften en partijen’ te zien. Hierin helpen zij kinderen die het hoog tijd vinden dat hun ouders in het huwelijksbootje stappen door een droomhuwelijk voor hun ouders te organiseren.

  Lees hier meer
  Toon meer
 • START: 'Het Zijn Net Mensen'

  Ronald en Frank De Boer maken hun gezamenlijke debuut als kandidaat in in het derde seizoen van 'Het Zijn Net Mensen'. Samen met teamcaptains Philippe Geubels en Najib Amhali strijden zij om wie van hen de meeste kennis heeft over het dierenrijk. De eerste aflevering van ‘Het Zijn Net Mensen’ is te zien op 18 maart om 22.00 uur bij RTL 4.

  Lees hier meer
  Toon meer
 • Z DOC: ‘Op Reis Met David Beckham'

  In de Z Doc 'Op Reis Met David Beckham' wordt David Beckham samen met zijn drie beste vrienden gevolgd tijdens hun mooie en avontuurlijke reis in Brazilië. De vrienden trekken per motor diep het Amazonegebied in. Hun spectaculaire reis is te zien op zaterdag 18 maart, vanaf 21:30 uur bij RTL Z.

  Lees hier meer
  Toon meer
 • START: 'Postcode Loterij Miljoenenjacht'

  Het spannende spelprogramma 'Postcode Loterij Miljoenenjacht' gepresenteerd door Linda de Mol gaat weer van start. Honderden deelnemers strijden om een plek in het beroemde Gouden Koffertjesspel waar een hoofdprijs te verdienen is van 5 miljoen euro. Het spelprogramma is vanaf zondag 19 maart om 20.00 uur te zien bij RTL 4.

  Toon meer
 • START: 'Familie Kruys'

  Het gloednieuwe seizoen van ‘Familie Kruys’ is vanaf zondag 19 maart te zien bij RTL 4 om 21.30 uur. In het derde seizoen van de populaire feelgood serie leidt het leven van styliste Bette en haar excentrieke familie opnieuw tot veel hilarische situaties.

  Lees hier meer
  Toon meer
meer