PERSBERICHTEN

 • START: 'Holland's Got Talent'

  Met de start van ‘Holland’s Got Talent’ vanaf 28 april om 20.30 uur bij RTL 4, is het weer tijd voor verwondering, verbazing en ontroering op de vrijdagavond. Presentator Johnny de Mol en de vierkoppige jury, bestaande uit Chantal Janzen, Angela Groothuizen, Gordon en Dan Karaty, zijn allemaal weer van de partij om deze talentenjacht voor de negende keer in goede banen te leiden.

  Lees hier meer
  Toon meer
 • START: ‘De Jongens tegen de Meisjes’

  Chantal Janzen en Tijl Beckand gaan weer de strijd der seksen met elkaar aan. Vanaf 29 april zien we om 20.00 uur bij RTL 4 het zesde seizoen met niet alleen nieuwe spellen, maar ook andere gezichten in beide teams.

  Lees hier meer
  Toon meer
 • START: 'Wie Ben Ik?'

  Het familieprogramma ‘Wie Ben Ik?’ is vanaf zaterdag 29 april terug bij RTL 4 om 21.30 uur. Onder leiding van Wendy van Dijk strijden Jandino Asporaat en Najib Amhali zeven weken lang aan de hand van verschillende spelrondes om de winst.

  Lees hier meer
  Toon meer
 • 'RTL 7 Fight Night': Joshua vs. Klitschko

  Anthony Joshua (27) en Wladimir Klitschko (40 jaar) staan voor het eerst in hun carrière lijnrecht tegenover elkaar. Deze clash is, zaterdag 29 april, live te volgen bij RTL 7 om 22.00 uur.

  Lees hier meer
  Toon meer
 • START: 'It Takes 2'

  Negen BN’ers met een waanzinnige portie lef laten vanaf 30 april om 20.00 uur bij RTL 4 horen wat ze vocaal in huis hebben. Onder leiding van het nieuwe presentatieduo Gordon en Jamai laten ze op het podium van ‘It Takes 2’ Nederland kennis maken met hun onontdekte zangtalent.

  Lees hier meer
  Toon meer
 • Ereveld vol leven

  Komende herdenkingsdag staat RTL 4 met een aangrijpende documentaire stil bij oorlogsslachtoffers. In ‘Ereveld Vol Leven’, gepresenteerd door Angela Groothuizen, komt Nationaal Ereveld Loenen tot leven door de gesneuvelden letterlijk een gezicht te geven.

  Lees hier meer
  Toon meer
 • 'Broadchurch' seizoen 3 bij Videoland

  Het gloednieuwe derde seizoen van ‘Broadchurch’ is vanaf 5 mei direct in zijn geheel te bekijken bij Videoland. Daarnaast kijk je bij Videoland ook een samenvatting van seizoen 1 en 2.

  Toon meer
meer

Persberichten