• Elke vrijdag bij Videoland

  Mocro Maffia S5

  Na de dood van Romano is Paus vastberaden om te verdwijnen naar het buitenland en de organisatie in Nederland in handen van zijn zus Samira te laten. De rip van Tatta op zijn 2000 kilo coke zet dit hele plan echter op losse schroeven. En met Taxi als mogelijke kroongetuige sluit het net om Paus zich van twee kanten. Wendt Paus zich tot Potlood om hem te helpen zijn organisatie te redden? Of kunnen zij het verleden niet laten rusten?

  Lees meer over 'Mocro Maffia S5'
  Toon meer
 • Elke maandag 20.00 uur bij RTL 4.

  Ik Weet Er Alles Van

  Quiz waarin zes kandidaten onder leiding van Ruben Nicolai vijf dagen tegen elkaar strijden. Elke deelnemer heeft zijn of haar eigen specialisme, maar naast feitenkennis speelt ook mensenkennis een rol. De deelnemers kunnen elkaar uitdagen tot een duel en er valt een groot geldbedrag te verdienen voor de winnaar.

  Lees meer over 'Nieuw bij RTL in juni'
  Toon meer
 • Vanaf 9 juni bij Videoland

  Beau en Michiel in Amerika

  Michiel Vos en Beau van Erven Dorens go way back. De twee vrienden kennen elkaar al sinds hun studententijd. Waar Michiel Beau vaak bezoekt om aan te schuiven in zijn talkshow, worden de rollen nu omgedraaid. Beau gaat op bezoek bij Michiel in zijn woonplaats New York City en samen gaan ze op reis door Amerika. Het Amerika na de COVID-pandemie en na Trump; het Amerika van enorme verschillen tussen arm en rijk, immigratieproblemen en politieke verdeeldheid. Maar ook het land van Hollywood, glamour, sportfanatisme en prachtige natuur. Wat is de staat van het land anno 2023? Is Amerika nog het gidsland dat het altijd leek te zijn?

  Lees meer over 'Videoland streamt in juni'
  Toon meer

Persberichten