PERSBERICHTEN

 • Katja volgt het productieproces en Tijl bezoekt in het Italiaanse Toscane een leerlooierij

  In 'Gemaakt In Nederland' stappen Katja en Tijl deze week de wereld binnen van de Van Bommel Schoenen

  Programma waarin Katja Schuurman en Tijl Beckand onderzoeken hoe oer-Hollandse producten worden gemaakt. Producten die we allemaal kennen en waar we trots op zijn, die met ambacht, precisie, vakkennis en vooral passie worden gemaakt. Tijl en Katja bezoeken fabrieken kriskras door Nederland en gaan over de grenzen op zoek naar bijzondere verhalen.

  Toon meer
 • Herman vertrekt in deze aflevering samen met de koppels naar het Spaanse eiland Ibiza

  Eerste aflevering van 'Herman's Pop-Up Restaurant'

  Programma waarin Herman den Blijker op zoek gaat naar een chef-kok en een maître voor zijn nieuwe, mediterraanse pop-uprestaurant in Rotterdam. In zijn zoektocht naar het dreamteam wordt Herman bijgestaan door Meneer Reimers. Samen met zes enthousiaste duo's gaan zij op reis door het Middellandse Zeegebied om zo te bepalen wie het pop-uprestaurant mogen gaan runnen.

  Toon meer
 • In de loop der jaren is Vincent 80 kilo aangekomen, zijn vriendin is bang dat hij zijn kinderen niet zal zien opgroeien

  Deze week in 'Obese': Vincent wordt vader, en zal zijn leven moeten omgooien

  Programma waarin de deelnemers in actie komen tegen hun morbide obesitas. In de fysieke en mentale strijd tegen de kilo's worden zij gevolgd en bijgestaan door een team van deskundigen en presentatrice Angela Groothuizen.

  Toon meer
 • Peter geniet van de kookkunsten van Mariska en Famke vertelt over de keerzijde van de roem

  Peter van der Vorst op bezoek bij de famillie Bauer en bij Famke Louise

  Programma waarin Peter van der Vorst populaire en verrassende BN'ers bezoekt, thuis en achter de schermen.

  Toon meer
 • Humberto Tan en Luuk Ikink presenteren de show

  Start van het nieuwe programma 'Ondertussen In Nederland'

  Familiespelshow waarin het draait om de twaalf Nederlandse provincies. Een team van wekelijks wisselende bekende Nederlanders en een team van onbekende Nederlanders, met als vaste teamcaptain cabaretier Martijn Koning, testen hun kennis op het gebied van gebruiken en gewoontes in heel Nederland. Het doel is om daarmee zoveel mogelijk provincies te veroveren én te behouden. Het team dat uiteindelijk de meeste provincies heeft, wint de aflevering.

  Toon meer

Persberichten