PERSBERICHTEN

 • Beau vraagt hoe zij de handvatten die ze hebben verkregen gaan inzetten als ze weer terug zijn

  In Beau En De Veteranen breekt de laatste dag in Noorwegen aan

  Programma waarin zeven getraumatiseerde oorlogsveteranen de strijd aangaan met hun posttraumatische stressstoornis. De zeven veteranen hebben hun vaderland onder meer gediend in Kosovo, Libanon, Afghanistan, Bosnië, Irak en Cambodja. Tijdens een fysiek maar vooral geestelijk loodzware tocht door een Noors fjord leren ze omgaan met hun trauma. Terug in Nederland gaan de veteranen de geleerde lessen in praktijk brengen.

  Toon meer
 • Wie is de beste kok en welke maître heeft de ultieme gastvrijheid in de vingers?

  De finaleweek van Herman's Pop-Up Restaurant is aangebroken

  Programma waarin Herman den Blijker op zoek gaat naar een chef-kok en een maître voor zijn nieuwe, mediterraanse pop-uprestaurant in Rotterdam. In zijn zoektocht naar het dreamteam wordt Herman bijgestaan door Meneer Reimers. Samen met zes enthousiaste duo's gaan zij op reis door het Middellandse Zeegebied om zo te bepalen wie het pop-uprestaurant mogen gaan runnen.

  Toon meer
 • Onder vrienden lacht hij zijn problemen weg, maar in werkelijkheid is hij doodongelukkig

  Achtbanenliefhebber Michael gaat de strijd aan met zijn gewicht in Obese

  Programma waarin de deelnemers in actie komen tegen hun morbide obesitas. In de fysieke en mentale strijd tegen de kilo's worden zij gevolgd en bijgestaan door een team van deskundigen en presentatrice Angela Groothuizen.

  Toon meer
 • Te gast aan de Nederlandse kant zijn Jeroen van Koningsbrugge en Britt Dekker

  Nieuwe aflevering van het programma Holland-België

  Komisch spelprogramma waarin het Nederlandse team onder leiding van Ruben Nicolai ten strijde trekt tegen het Belgische team van Louis Talpe. De twee teams gaan los op alle vooroordelen en verschillen die er zijn tussen de Hollanders en de Belgen. Wat weten de teams van elkaars land en vooral, waar blinken ze zelf in uit? De scheidslijn wordt goed bewaakt door presentator Art Rooijakkers en de Vlaamse acteur en presentator Jonas van Geel.

  Toon meer

Persberichten