PERSBERICHTEN

 • De grote finale van 'The voice of Holland'

  Vanavond is het dan zover: de grote finale van 'The voice.' Stef, Emma, Sophia en Daphne zijn de talenten die gaan strijden om de felbegeerde titel. Wie gaat er met de winst vandoor? 'The voice of Holland' is om 20.30 uur te zien op RTL 4.

  Toon meer
 • Nieuw seizoen 'Hotter Than My Daughter'

  ‘Hotter Than My Daughter’ is terug met een nieuw seizoen én met een nieuwe presentatrice: Bridget Maasland. Bridget helpt dochters maar ook zonen die zich geen raad meer weten met het uitbundige en spraakmakende uiterlijk van hun moeder. Tijd voor een metamorfose, die verder gaat dan alleen een nieuwe outfit. Vanaf 2 maart iedere maandag om 20.30 uur op RTL 5.

  Klik hier voor meer informatie
  Toon meer
 • Weldoeners in de spotlight in 'Frans Bauer: Goed voor elkaar'

  De koning deelt elk jaar lintjes uit om duizenden weldoeners in het zonnetje te zetten. Frans Bauer pakt het anders aan: de volkszanger loopt een dag met ze mee om erachter te komen wat hun werk precies inhoudt. In de eerste aflevering kijkt de volkszanger hoe het eraan toegaat bij Nachtzorg Middin in Den Haag. 'Frans Bauer: Goed voor elkaar' is wekelijks te zien vanaf dinsdag 3 maart om 20.30 uur op RTL 4.

  Klik hier voor meer informatie
  Toon meer
 • Paul de Leeuw presenteert nieuw seizoen 'Op goed geluk'

  Paul de Leeuw is het nieuwe gezicht van het klassieke datingsprogramma. Singles krijgen de keus uit drie mogelijke matches die ze vanachter de bekende waaier beter leren kennen aan de hand van prikkelende vragen. 'Op goed geluk' is vanaf woensdag 4 maart weer wekelijks te zien om 20.30 uur op RTL 4.

  Klik hier voor meer informatie
  Toon meer

Persberichten