PERSBERICHTEN

 • RTL 7: 'Tour Du Jour'

  Dagelijkse wielertalkshow vanuit de haven van Breda gepresenteerd door Bart Nolles en zijn vaste tafelgenoot Michael Boogerd. Zaterdag schuiven Stef Clement en Jan Boskamp aan om het laatste nieuws uit de Tour de France te bespreken. Filemon Wesselink reist mee met de tourkaravaan en doet verslag vanuit Frankrijk.

  Toon meer
 • 'America's Next Top Model'

  Amerikaanse realityserie waarin vrouwelijke én mannelijke modellen strijden om de felbegeerde titel 'America's Next Top Model'. De tien overgebleven modellen doen auditie voor een serie van het Amerikaanse televisienetwerk The CW. Om een rol te bemachtigen, moeten ze in paren auditie doen. Bij een van de duo's spatten de vonken er vanaf, waar de chemie bij een ander koppel volledig lijkt te ontbreken. Voor de daaropvolgende fotoshoot wordt er juist een ijskoude uitstraling van de modellen verwacht.

  Toon meer
 • 'GTST Classics'

  ‘GTST Classics’ Memorabele, eerder uitgezonden afleveringen van 'Goede Tijden, Slechte Tijden', zijn gedurende de zomerstop van 'GTST' te zien bij RTL 4. De allereerste aflevering, met de eerste scenes van Laura en Linda is vanavond te zien.

  Toon meer
 • 'VI Oranje Blijft Thuis'

  Direct na de wedstrijden van het WK Voetbal worden deze uitvoerig besproken in ‘VI Oranje Blijft Thuis’. Wilfred Genee, Johan Derksen en René van der Gijp snijden ook andere relevante onderwerpen aan. Op de dagen zonder Derksen en Van der Gijp is de tafel van Genee gevuld met andere spraakmakende gasten. Verder schuift er elke aflevering een sidekick aan.

  Toon meer
 • Z DOC: ‘Herman Brood: Kunst…Begin Drrr Niet An’

  Documentaire over Herman Brood die vooral ingaat op zijn leven als beeldend kunstenaar. Dankzij uniek beeldmateriaal wordt er een beeld geschetst van een minder bekende kant van Herman Brood: de gevoelige kunstenaar die in de rust van zijn atelier met relativering, humor en enorme daadkracht een grote hoeveelheid kunstwerken realiseert.

  Toon meer

Persberichten