PERSBERICHTEN

 • Vanf 30 april te zien bij Videoland

  Vierde seizoen van ‘The Handmaid’s Tale’ 

  Praise be! Het vierde seizoen van het met prijzen overladen ‘The Handmaid’s Tale’ is vanaf vrijdag 30 april exclusief bij Videoland te zien. De vierde reeks start met de release van twee afleveringen, daarna is wekelijks een nieuwe aflevering te zien.

  Klik hier voor het persbericht
  Toon meer
 • De finale is op zaterdag 1 mei om 21.30 uur te zien bij RTL 4

  De finale van De Verraders

  Na weken in spanning gekeken te hebben naar De Veradders is het zaterdag zo ver. De finale van het eerste seizoen! Wie gaat er met de zilverschat van door?

  Toon meer
 • TIJD IS GELD is vanaf vrijdag 7 mei in zijn geheel te zien bij Videoland.

  De nieuwe documentaireserie TIJD IS GELD

  In de drieluik TIJD IS GELD geeft Jasper Lijfering, de meest succesvolle horlogehandelaar van Nederland en eigenaar van Amsterdam Vintage Watches, samen met zijn kompanen Ramon van der Lee en Rutger Kooijman een unieke inkijk in de gesloten wereld van de horloge handel. Voor de horlogehandelaars is tijd letterlijk geld.

  Klik hier voor het persbericht
  Toon meer
 • Vanaf maandag 10 mei elke werkdag om 21.30 uur te zien bij RTL 5

  Het nieuwe live programma 112 Vandaag

  Op maandag 10 mei start het live studioprogramma ‘112 Vandaag’ bij RTL 5. Elke werkdag praat ‘112 Vandaag’ je bij over de meest opvallende meldingen en calamiteiten die in de afgelopen 24 uur bij het nationale noodnummer zijn binnengekomen. Nieuwe RTL 5- gezichten Kirsten Westrik, Pim Sedee en Gallyon van Vessem nemen in wekelijkse toerbeurt de presentatie van ‘112 Vandaag‘ voor hun rekening. In de studio schakelen zij met verslaggevers in het land en worden zij bijgestaan door verschillende experts, waaronder Ellie Lust.

  Klik hier voor het persbericht
  Toon meer

Persberichten