PERSBERICHTEN

 • Z Doc: Op Reis Door De Caribbean

  Documentaire waarin de Britse journalist Simon Reeve wordt gevolgd tijdens zijn reis door het Caribisch gebied. Hij begint zijn avontuur op Haïti en bezoekt verder onder meer de Dominicaanse Republiek, Barbados, Venezuela, Colombia en Honduras, om uiteindelijk op Jamaica te eindigen. Maandag, dinsdag en woensdag om 20.30 uur bij RTL Z.

  Toon meer
 • Het Perfect Plaatje bereikt hoogtepunt

  De fotografen moeten deze week in de Belgische Ardennen een spectaculaire bergsportfoto maken. Dat doen ze terwijl ze zelf aan een 100 meter hoge rotswand hangen. Ook worden ze onderworpen aan een echte fashionshoot. Vanavond, 20.30 uur bij RTL 4.

  Toon meer
 • Chantal slaapt bij Fred van Leer en Jan Versteegh

  Met Fred van Leer is het dikke pret! Midden in Rotterdam, op het schouwburgplein, houdt Chantal samen met hem een echte hakkenrace. Bij Jan Versteegh ontpopt Chantal zich tot een ware kattentherapeut. Donderdag, 20.30 uur bij RTL 4.

  Toon meer
 • Documentaire Internationale Kindervredesprijs van KidsRights

  In de eerste documentaire bezoekt Kaj van der Ree, samen met Concentrate-collega Bobbie Bodt de vijftien jarige Faye Hasian uit Indonesië. Zij richtte samen met haar moeder Faye’s House op om Indonesische meisjes te helpen die slachtoffer zijn geworden van kinderhandel en seksuele uitbuiting. Vrijdag 24 november om 17.00 uur op het YouTube-kanaal van Concentrate.

  Toon meer

Persberichten