Persberichten

George Clooney, Scarlett Johansson en Donald Trump ingewisseld voor Nederlandse showbizz

Amerikaanse sterrenverslaggever wordt Gangmaker bij RTL

Persberichten

Op woensdag 23 augustus 2017 kondigt RTL aan dat RTL Gangmakers, het online programma dat iedereen in Nederland een kijkje geeft achter de muren, merken en mensen van RTL, een gezicht rijker is: de Amerikaanse Boaz Frankel. De 35-jarige Boaz is niet alleen nieuw bij RTL, maar ook nieuw in Nederland.

Boaz goes Dutch

Een media-groentje is Boaz echter niet. In zijn thuisland, the good old USA, interviewde hij grootheden als George Clooney, Natalie Portman, Bruce Willis, Scarlett Johansson en zelfs Donald Trump. Dat is huge en really great, really. Daarnaast ontdekte hij in een bakfiets alle uithoeken van Portland in zijn eigen YouTube programma ‘The Pedal Powered Talkshow’. Nu maakt hij zich op voor een ontdekkingstocht bij RTL en daar buiten in de rubriek ‘Boaz Goes Dutch’.

Boaz: “Ik ben heel nieuwsgierig aangelegd en Nederland is nog een onbeschreven blad voor mij. Dit is een uitgelezen kans om meer te weten te komen over de gewoontes en eigenzinnige gebruiken van Nederlanders. Hoe kijken ze televisie, wat eten ze het liefst, what’s going on or what’s not in Den Haag, wat houdt ze online bezig en nog veel meer.”

Zijn ‘Dutch is niet zo goed’ en van 50 staten naar 12 provincies is natuurlijk even wennen, maar Boaz laat zich niet snel kisten. Dat levert geregeld verrassende situaties op. Als special reporter onderzoekt Boaz in de eerste aflevering van ‘Boaz goes Dutch’ de verschillen tussen Holly- en Hillywood.

We want more

Omdat er bij RTL nog veel meer te ontdekken is, is RTL Gangmakers altijd op zoek naar nieuwe, frisse gezichten, die stiknieuwsgierig en helemaal zichzelf durven zijn. Op 10 augustus jl. is er een nieuwe auditieronde gestart en tot vrijdag 25 augustus 2017 kunnen Gangmakers in de dop hun auditiefilmpjes insturen via gangmakers@rtl.nl.

Gangmakers

Van VR-sessies tot het openen van bijenkasten op het Mediapark en de lancering van het GTST Magazine. Van de tips & tricks achter product placement tot het corrigerend ondergoed van Daphne Lammers en het afscheid van weervrouw Helga van Leur, de Gangmakers van RTL zijn erbij en stoppen niet tot ze het naadje van de kous weten.

Gangmakers verschijnt minimaal 1 keer per week op Facebook, YouTube en Instagram.

Bekijk hier de eerste aflevering van Boaz goes Dutch:

Oproep audities

Gangmakers op Facebook: www.facebook.com/rtlgangmakers

Gangmakers op YouTube: www.youtube.com/rtlgangmakers

Gangmakers op Instagram: www.instagram.com/rtlgangmakers