Persberichten

Anna Nooshin en RTL tekenen contract

Persberichten

Influencer en presentatrice Anna Nooshin en RTL gaan intensiever samenwerken. Vandaag heeft Nooshin een contract voor twee jaar met het mediabedrijf getekend en verbindt ze zich aan RTL in de volle breedte. Naast haar bijdrage aan ‘RTL Boulevard’ en ‘Holland’s Next Top Model’, gaat ze ook meewerken aan de ontwikkeling van andere formats voor zowel televisie (RTL 4 en RTL 5), als de online-videokanalen (RTL MCN) en combinaties van beiden.

Naast presentatrice en succesvol onderneemster is Nooshin op online gebied een van de populairste influencers van Nederland, met ruim 100.000 abonnees en tien miljoen views op YouTube en 287.000 volgers op Instagram. RTL, RTL MCN en Anna Nooshin trekken samen op om nog betere content te ontwikkelen voor de nieuwe kijker; jonge millenials. Welke formats er worden ontwikkeld wordt later bekend gemaakt.

Anna Nooshin: “Voor mij is dit echt een meisjesdroom die uitkomt. Televisie is het meest romantische medium dat is er, het ontroert, brengt mensen bij elkaar en heeft bovenal een enorme communicatiekracht. Om dan nu te mogen tekenen bij RTL, waar ik altijd van heb gedroomd, is echt een groot cadeau. Ik kijk er naar uit om samen met RTL een te gekke periode aan te gaan, waarin we beiden als enige doel hebben om de tofste en meest inspirerende content te creëren, op zowel televisie- als online vlak.”

Zenderdirecteur RTL, Erland Galjaard: “We zijn ontzettend trots dat we Anna aan de RTL-familie mogen toevoegen. Ze heeft zich inmiddels ontwikkeld als multitalent, zowel als presentatrice, formatontwikkelaar en onderneemster. Met haar en onze expertise kunnen we veel van elkaar leren.”

General Manager RTL MCN, Erik Kepper: “Anna is enorm talentvol en een ware aanwinst voor RTL MCN. Haar kennis, creativiteit en bereik zijn een mooie aanvulling op ons netwerk. Samen gaan we nog meer mooie formats ontwikkelen, zowel online als offline.”