Persberichten

Ga dit weekend in gesprek met Beau van Erven Dorens

Beau Blijft Binnen gaat door bij RTL 4

Persberichten

Na het succes van de afgelopen weken, blijft Beau van Erven Dorens nog tot en met eind april bij RTL 4 te zien met ‘Beau Blijft Binnen’. Live vanuit zijn huiskamer in Amsterdam praat Beau over alles dat ons op dit moment bezighoudt. Hij gaat ieder weekend in gesprek met mensen die graag hun verhaal kwijt willen in deze tijd dat velen van ons thuis moeten blijven.

Beau van Erven Dorens over ‘Beau Blijft Binnen’: “Lekker kletsen met de mensen thuis. Soms grappig, soms verdrietig, soms informatief. Er gaat van alles fout, mijn kinderen lopen door het beeld en ik schakel af en toe naar het testbeeld, maar dat hoort er juist bij. Het is live en we zitten bij mij in de huiskamer. Ik verheug me echt de hele week op die uitzendingen. Want ik weet voor een groot gedeelte niet wat er gaat gebeuren. En die spontaniteit levert een interessante spanning op. Het is eigenlijk radio op tv. Ik noem het ook wel ‘piraten tv’.”

Beau Blijft Binnen is tot en met 25 april iedere vrijdagavond (na Jinek) en zaterdagavond (na BankGiro Miljonairs) te zien bij RTL 4.

Kijkers kunnen een bericht aan de redactie insturen via: Facebook.com/BeauRTL of bbb.redactie@bluecircle.nl