Persberichten

Twee nieuwe afleveringen ‘Nieuwe Tijden’ per week én vervolgseizoen bij Videoland

Bezorgde Janine zoekt zoon Lucas op in ‘Nieuwe Tijden’

Persberichten

Lucas Sanders (Ferry Doedens) krijgt in de nieuwste aflevering van ‘Nieuwe Tijden’ bij Videoland bezoek van zijn moeder Janine (Caroline De Bruijn). Hij heeft zijn moeder gevraagd naar Utrecht te komen, omdat hij haar iets moet vertellen. Uit bezorgdheid gaat Janine naar het studentenhuis waar Lucas al enige tijd verblijft. Ze maakt zich grote zorgen om haar zoon en voelt aan alle kanten dat er iets mis is. Het liefst wil Janine hem mee naar huis nemen. Is Lucas er echter al aan toe om zijn geheim met de rest van Meerdijk te delen?

Tevens worden de fans van ‘Nieuwe Tijden’ vanaf vrijdag 9 december getrakteerd op twee afleveringen per week. En, er is meer goed nieuws: het succesvolle ‘Nieuwe Tijden’ krijgt ook een vervolg. Seizoen twee bestaat uit 75 afleveringen en is in 2017 bij Videoland te zien. Twee nieuwe personages maken hierin hun opwachting. De komende maanden wordt duidelijk wie van de huidige cast we terug gaan zien. De verhoudingen komen namelijk nog behoorlijk op scherp te staan.

Terugkeer Lucas in ‘GTST’ Lucas verlaat in de aflevering van ‘Nieuwe Tijden’ die op vrijdag 9 december bij Videoland online komt het Utrechtse studentenhuis om zijn leven in Meerdijk weer op te pakken. De aflevering waarin Lucas in ‘GTST’ terugkeert, kijk je vanaf woensdag 14 december bij Videoland vooruit. Op woensdag 21 december is deze te zien bij RTL 4.

Lucas vertrok eind 2015 met zijn geliefde Pelle Schuiten (Eric Bouwman) naar Hawaii en verliet daarmee ‘Goede Tijden, Slechte Tijden’. In juli van dit jaar betrok hij het studentenhuis in Utrecht om de draad in Nederland, vol geheimen en onder de radar, weer op te pakken. Hoe het hem daar verging, is te zien in het eerste seizoen van ‘Nieuwe Tijden’ dat te zien is bij Videoland.