Persberichten

Blockbusters ‘The Hitman’s Bodyguard’ en ‘Logan Lucky’ in december al bij Videoland

Samuel L. Jackson als Darius Kincaid in 'The Hitman's Bodyguard'
Samuel L. Jackson als Darius Kincaid in 'The Hitman's Bodyguard'
Persberichten

Tot voor kort nog in de Nederlandse bioscopen, deze maand al te zien bij Videoland: de blockbusters ‘The Hitman’s Bodyguard’ en ‘Logan Lucky’. ‘The Hitman’s Bodyguard’, met glansrollen voor onder meer Samuel L. Jackson (‘Captain America’) en Ryan Reynolds (‘Deadpool’), is vanaf 21 december te zien. Channing Tatum (‘Magic Mike’) en Daniel Craig (‘Skyfall’) spatten vanaf 26 december in ‘Logan Lucky’ bij Videoland van het scherm van je televisie, computer, tablet of telefoon.

‘The Hitman’s Bodyguard’, vanaf 21 december

Bomaanslagen, schietpartijen en wilde achtervolgingen dwars door Amsterdam en Den Haag. ‘The Hitman’s Bodyguard’ staat bol van spanning, actie én humor. Als een belangrijke klant onder zijn ogen wordt vermoord, is Michael Bryce (Reynolds) zijn prestigieuze titel als één van ’s werelds beste bodyguards in één klap kwijt. Om zijn triple-A-status terug te krijgen, moet hij een nieuwe cliënt aannemen: zijn aartsvijand, de beruchte huurmoordenaar Kincaid (Jackson). Kincaid moet getuigen tegen één van zijn voormalig opdrachtgevers, de moordlustige Oost-Europese dictator Vladislav Dukhovich (Gary Oldman – ‘Tinker Tailor Soldier Spy’). Ondanks dat de haat tussen Bryce en Kincaid diep zit, zijn ze nu toch echt op elkaar aangewezen in een race tegen de klok.

In de actiekomedie ‘The Hitman’s Bodyguard’ zien we naast Reynolds en Jackson ook Elodie Yung (‘Daredevil’) en Salma Hayek (‘Grown Ups’). Ook zijn gastrollen weggelegd voor onze eigen Barry Atsma (‘Klem’), Noortje Herlaar (‘De 12 van Oldenheim’) en Abbey Hoes (‘Petticoat’).

‘Logan Lucky’, vanaf 26 december

Misdaadkomedie ‘Logan Lucky’ vertelt het verhaal van twee broers, gespeeld door Tatum en Adam Driver, die een plan bedenken om tijdens de legendarische Coca Cola Cup NASCAR-race een overval te plegen. Ze schakelen hiervoor de platinablonde kluiskraker Joe Bang (Daniel Craig) in. Eén uitdaging: hij zit nog in de gevangenis … ‘Logan Lucky’ is geregisseerd door Steven Soderbergh, die eerder verantwoordelijk was voor onder meer ‘Ocean’s Eleven, Twelve en Thirteen’, en ‘Magic Mike’. Tweevoudig Oscarwinnares Hilary Swank (‘Million Dollar Baby’) en Katie Holmes (‘Batman Begins’) maken eveneens hun opwachting in ‘Logan Lucky.’