Persberichten

Nienke Plas, Tim Hofman, Jessie Jazz, Joël Beukers, Mr. Polska, Sylvana van IJsselmuiden en Maradonnie

BN’ers geven openheid over verdiensten in ‘Wat Schuift ‘T’ 

Persberichten

Rijk Hofman presenteert vanaf vrijdag 26 april het nieuwe programma ‘Wat Schuift ‘T’, te zien op Concentrate Bold. In ‘Wat Schuift ‘T’ nemen Bekende Nederlanders Rijk Hofman mee terug in de tijd naar hun allereerste baantje. Nienke Plas, Tim Hofman, Jessie Jazz, Joël Beukers, Mr. Polska, Sylvana van IJsselmuiden en Maradonnie blikken terug op hun eerst verdiende centen en de weg naar succes. Maar wat schuift dat harde werken nou precies? 

De eerste aflevering start met Nienke Plas: comédienne, YouTuber, presentatrice en door velen bestempeld als de grappigste vrouw van Nederland. Rijk bespreekt de weg naar het succes en het bijbehorende inkomen. Haar eerste loon verdiende ze aan het bakken van brood in de plaatselijke supermarkt. Om te ervaren hoe het voelt om met je handen in het deeg te zitten, zet Nienke samen met Rijk nog één keertje de bakkersmuts op. Het deegrollen ruilde ze vervolgens in voor het werken in een seksshop. Inmiddels trekt Nienke volle zalen met haar theatershow ‘Van de hak op de tak’. 

Rijk Hofman heeft veel geleerd van ‘Wat Schuift ‘T’:  “Je wordt vooral rijk door risico’s te nemen in plaats van alleen maar te sparen. Een goed idee is immers nul euro waard totdat je er iets mee doet.”

In ‘Wat Schuift ‘T’ wordt duidelijk dat niemand bovenaan de ladder start. Vanaf 26 april worden de handen uit de mouwen gestoken en wordt er een antwoord gezocht op de belangrijkste vraag: wat schuift het? Je ziet elke vrijdag om 13.00 op het YouTube-kanaal van Concentrate Bold

‘Wat Schuift ‘T’ is een inhouse productie van RTL MCN  ‘Wat Schuift ‘T’ is vanaf vrijdag 26 april elke vrijdag om 13.00 te zien op Concentrate Bold

Download hier de persfoto's van alle gasten op de werkvloer!