Persberichten

Carlo en Yolanthe maken nominaties TV Beelden 2017 bekend

Persberichten

Op 28 maart 2017 worden de TV Beelden uitgereikt: dé Nederlandse televisievakprijzen waarmee makers en bedenkers uit de industrie elkaar jaarlijks eren voor hun werk. De genomineerden worden op 27 februari bekend en Carlo en zijn co-host Yolanthe Sneijder-Cabau hebben de eer om vooruitlopend hierop de eerste nominaties in 'Carlo's TV Café' bekend te maken. Op een feestelijke en Oscarwaardige manier maken zij op zondag 26 februari bij RTL 4 de genomineerden bekend in de categorieën Beste Amusement, Beste Grote Showprogramma en Beste Presentator.

Gasten

Co-host Yolanthe komt vertellen over haar nieuwe programma ‘Reunited’, waarin ze mensen samenbrengt die elkaar jaren niet gezien hebben. Peter van der Vorst is te gast in het gezellige TV Café om vooruit te blikken op het nieuwe seizoen van ‘Married At First Sight’. In dit programma worden deelnemers op basis van wetenschappelijk onderzoek gematched aan hun ‘perfecte partner’. Fockeline Ouwerkerk en Leo Alkemade spelen de hoofdrollen in de nieuwe Nederlandse speelfilm ‘Tuintje in m’n hart’ en vertellen daar aankomende zondag alles over. Victoria Koblenko wordt aan de tand gevoeld over haar eigen bevalling, maar vooral ook over andere bevallingsverhalen die ze meemaakte voor het TLC-programma ‘Bevallen met…’.

Bij Roberta staat de Italiaanse keuken centraal. Ze maakt onder andere een heerlijke spaghetti carbonara en cantuccini met ijs en espresso.

'Carlo’s TV Café' wordt geproduceerd door RTL Productions en mede mogelijk gemaakt door Lidl.