Persberichten

Chantal & Wendy zeggen opnieuw JA tegen huwelijk

Fotograaf: Sander Stoepker
Fotograaf: Sander Stoepker
Persberichten

Chantal Janzen en Wendy van Dijk presenteren voor het eerst in hun carrière samen een RTL 4-programma. In ‘Janzen & Van Dijk: voor al uw bruiloften en partijen’ draait het vooral om de kinderen die het hoog tijd vinden dat hun ouders in het huwelijksbootje stappen. Janzen & Van Dijk helpen vanaf aanstaande zaterdagavond 18 maart de liefde en de kinderen een handje door een droomhuwelijk voor hen mogelijk te maken.

Wendy: “Ik vind het een feestje om al deze gekkigheid en romantiek samen met Janzen te mogen beleven. Er is toch niks mooiers dan families gelukkig te zien en samen de liefde te vieren!” Ook Chantal licht alvast een tipje van de sluier op: “Een grote amusementsshow als deze is geweldig: reuzentaarten, veel publiek, mooie liefdevolle koppels en als kers op alle taarten een superleuke vrouw naast me.”

Ja, ze willen

Huwelijksaanzoeken spelen een belangrijke rol. Werkelijk alles wordt uit de kast gehaald om deze momenten zo groots en bijzonder mogelijk te maken. Daarna worden de taartmessen geslepen, want in de studio ‘vechten’ twee stellen om de mooiste dag van hun leven mogelijk te maken: de huwelijksdag. Ze strijden in verschillende spellen (zoals bv. het kinderspel waarbij de gehoorzaamheid wordt getest) en opdrachten (zoals bv. de openingsdans) tegen elkaar.

Valluik

Trouwen doe je niet alleen en daarom krijgen beide gezinnen in de studio ook hulp van familie en vrienden. Het ‘venijn’ van het spel zit in de taart: familieleden en vrienden van elk gezin zitten op twee gigantische bruidstaarten met onder alle stoelen een valluik. Bij verloren opdrachten vallen ze met een smak door de taart. Letterlijk. Elke aflevering is er één echte winnaar. Het koppel dat uiteindelijk bovenop de taart blijft staan, krijgt 25.000 euro voor een droomhuwelijk én een lang weekend met het hele gezin naar Disneyland, Parijs. Maar niemand verliest echt bij ‘Janzen & Van Dijk: voor al uw bruiloften en partijen’, want ook de verliezers mogen naar het pretpark. ‘Janzen & Van Dijk: voor al uw bruiloften en partijen’ is een Talpa format en wordt geproduceerd door Talpa Producties.