Persberichten

Chantal Janzen verrast met onvergetelijke pyjama party’s in Chantals Pyjama Party

Persberichten

Verwacht het onverwachte in het RTL 4-programma Chantals Pyjama Party. Chantal Janzen heeft uit alle hoeken van de Nederlandse entertainment uitnodigingen ontvangen om een dagje mee te lopen in het leven van bekende Nederlanders waaronder Gerard Joling, Corry Konings, Waylon, Alex Klaasen en Famke Louise. Om deze dag des Chantals af te sluiten komt ze met een op maat gemaakte pyjama party voor haar gasten en verandert de avonduren in een totale, maar gezellige chaos. Van slapen komt het nog lang niet. Feest mee in Chantals Pyjama Party, vanaf donderdag 5 september om 20.30 uur bij RTL 4.

Zeven weken lang gaat Chantal langs bij veertien verschillende bekende Nederlanders. De gasten stellen hun huis en leven open voor Chantal. Ze doet er alles aan om ervoor te zorgen dat het na een mooie en interessante dag, een onrustige, maar onvergetelijke nacht wordt. Denk aan een flinke dosis stoute humor van Chantal, iets typerends uit het leven van de bekende gast, een snufje hysterie, een lekkere dosis emotie, het effect van de verrassing en dat afgetopt met heel veel plezier. 

Zo staat Chantal aan het statige hek van Corry Konings, is het Alex Klaasen die haar van haar stoel laat vallen van het lachen, eindigt de nacht met Famke Louise in K3-regenboogjurkjes, raakt ze een gevoelige snaar bij Patrick Martens, zal ze een toiletbezoek in het huis van Waylon niet snel meer vergeten, walst er een fanfare binnen bij Gerard Joling, verandert de nacht voor Anna Nooshin in een ware nachtmerrie en is Trijntje Oosterhuis zeldzaam openhartig over haar liefdesleven.  

Chantals Pyjama Party wordt afgesloten met een unieke seizoensafsluiter in de Ziggo Dome. Op vrijdag 15 en zaterdag 16 november geeft Chantal daar de grootste pyjama party van het land. En daar kan iedereen bij zijn. Vele artiesten en bekenden van Chantal maken daar hun opwachting, waaronder Maan, Tony Junior, Famke Louise en Corry Konings. Ga voor meer informatie en tickets naar www.chantalspyjamaparty.nl

Download hier de persfoto's en de promo