Persberichten

De beste bioscoopfilms razendsnel te zien bij Videoland

Persberichten

Videoland streeft er naar om de beste bioscoopfilms uit binnen- en buitenland zo snel mogelijk aan te bieden aan zijn abonnees. Onder meer het Nederlandstalige ‘Patser’ en ‘Bankier van het Verzet’ zijn al deze zomer te zien bij Videoland. Naast Nederlandstalige titels verschijnt ook een groot aantal internationale titels direct na de bioscoopperiode bij Videoland. Blockbusters als ‘Black Water’ met Jean-Claude van Damme, ‘Loving Pablo’ met Penélope Cruz, ‘Escape Plan’ met Sylvester Stallone, ‘The Bombing’ met Bruce Willis, ‘Hurricane Heist’ en ‘Papillon’ zijn binnenkort te zien.

Acteerdebuut Ali B in ‘Patser’ In de Vlaamse misdaadfilm ‘Patser’ maakt Ali B zijn acteerdebuut in de rol van maffiabaas Hassan Kamikaze. Patser vertelt het verhaal van vier jongeren uit Antwerpen die een coke deal saboteren en de drugs zelf verpatsen. Het gevolg? Een bendeoorlog die in Amsterdam, Antwerpen én Marokko wordt uitgevochten. ‘Patser’ is geregisseerd door het succesvolle jonge regisseursduo Adil El Arbi en Bilall Fallah.

Oorlogsdrama ‘Bankier van het Verzet’ Barry Atsma en Jacob Derwig schitteren in ‘Bankier van het Verzet’, de verfilming van het waargebeurde, onbekend verhaal van Nederlands grootste verzetsheld: Walraven van Hall. De bankier wordt in de Tweede Wereldoorlog gevraagd of hij zijn financiële contacten voor het verzet wil inzetten. Hij aarzelt niet en met zijn broer Gijs bedenkt hij een riskante constructie om grote leningen af te sluiten waarmee het verzet gefinancierd kan worden. Als ook dat niet genoeg is bedenken de broers de grootste bankfraude uit de Nederlandse geschiedenis: tientallen miljoenen guldens worden onder het oog van de bezetters de Nederlandse Bank uit gesluisd.

'Patser' 17 juni 2018 00:00 'Bankier van het Verzet' 8 augustus 2018 00:00