Persberichten

De tweelingzussen-Vedder te zien in documentaireserie ‘Twins of Gold’ bij Videoland

Persberichten

Het succesvolle sieradenmerk Vedder&Vedder is vijf jaar geleden opgestart door de tweelingzussen Esther en Anne Vedder. Het merk begon als een idee en is inmiddels uitgebouwd tot een miljoenenbedrijf. Ze werken samen met bekende mensen als Rita Ora, Sylvie Meis, Chantal Janzen en Monica Geuze en zijn dit jaar zelfs genomineerd als meest inspirerende ondernemer(s). De driedeling documentaireserie ‘Twins of Gold’ geeft een uniek kijkje in het leven van de tweelingzussen. Wat is het geheim achter het succesvolle bedrijf? Hoe is het de twee zusjes gelukt om hun idee uit te bouwen tot het sieradenmerk Vedder&Vedder? Ook leren we de familie kennen. ‘Twins of Gold’ is vanaf maandag 29 november te zien bij Videoland.

In de eerste aflevering krijgen we unieke beelden te zien uit Parijs. De tweelingzussen hebben een collectie ontworpen voor Rita Ora, in Parijs vond de ontmoeting tussen de drie succesvolle dames plaats. Voor ze begonnen met ondernemen hebben de zusjes in een fabriek gewerkt, aan de lopende band. Daar realiseerde ze zich dat ze wel heel hard moeten werken om één spijkerbroek bij elkaar te sparen. De eerste aflevering laat ook de sportieve kant van de zussen-Vedder zien. Ze doen alles samen. 

Anne en Esther Vedder: “We hopen dat we met deze serie anderen kunnen inspireren om in jezelf te blijven geloven en je dromen waar te maken, zelfs zonder een financieel vangnet of netwerk, topmodel appearance of hele goede cijfers op school. Hadden wij, toen we begonnen, maar eenzelfde soort serie gehad of iets waar we inspiratie uit konden halen, dat was er toen niet. Wij zijn het bewijs dat als je een passie en een duidelijk doel hebt, je alles kan bereiken. We blonken nergens écht in uit…tot we onze passie ontdekten en er 100% voor gingen".

Bekijk hier de eerste aflevering. Bekijk hier vier fragmenten.

De driedelige documentaireserie ‘Twins of Gold’ wordt geproduceerd door Monday Media en is vanaf maandag 29 november te bingen bij Videoland.