Persberichten

Deze ‘Boxing Stars’ nemen het tegen elkaar op in live boksspektakel

v.l.n.r. Laura Ponticorvo, Taeke Taekema, Rein van Duivenboden, Kaj van der Voort, Danny Froger, Jessie Jazz Vuijk
v.l.n.r. Laura Ponticorvo, Taeke Taekema, Rein van Duivenboden, Kaj van der Voort, Danny Froger, Jessie Jazz Vuijk
Persberichten

Er wordt bloedfanatiek getraind en de kandidaten van ‘Boxing Stars’ kunnen nog amper wachten om de ring in te stappen voor hun allereerste duel, live te zien op 31 oktober bij RTL 5. In de eerste aflevering leggen Kaj van der Voort en Rein van Duivenboden elkaar het vuur aan de schenen. Ook Taeke Taekema en Danny Froger stappen voor hun eerste duel tegenover elkaar de ring in. Bij de dames strijden Jessie Jazz Vuijk en Laura Ponticorvo tegen elkaar.

Op 7 november mogen Michael Boogerd en Thomas Cox elkaar hun eerste uppercut uitdelen, net zoals Juvat Westendorp en Rick Brandsteder. Michella Cox en Amanda Tsatsos kunnen niet wachten tot de bel klinkt en zij voor eens en altijd uit kunnen vechten wie van hen de sterkste en meest tactische vechter is.

Professioneel sportcommentator Sander Schrik neemt de kijker mee in de wedstrijd en voorziet de duels van live commentaar. Tijl Beckand of Maxim Hartman staan Sander hierin bij en wisselen elkaar om de week af.

Adrenaline

Presentatieduo Ruben Nicolai en Olcay Gulsen houdt hun hart vast. “Dit gaat zo te gek worden. Als je ziet hoe bloedfanatiek er nu al getraind wordt, dan belooft het in de ring echt uit de hand te lopen! Én er zitten combinaties tussen die, zacht gezegd, elkaar maar beter niet van te voren tegen kunnen komen... Kortom; the game is on!”, aldus Ruben. Olcay: “Ik boks zelf en vind het een fantastische sport. Ik hou mijn hart vast voor wat er allemaal in de boksring gaat gebeuren. De adrenaline zit nu al hoog, de vechtlust is er. Het wordt tijd dat ze op 31 oktober eindelijk mogen beginnen!”

In de derde en vierde voorrondes verschijnt de rest van kandidaten ten tonele: Joëlle Witschge, Jennifer de Jong, Saar Koningsberger, Mascha Feoktistova, Jebroer, Brace, Carlos Platier Luna, Joey Spaan, Dan Karaty, Keizer, Koen Weijland en Tommie Christiaan. Wie het in deze duels tegen elkaar opnemen wordt later bekend.

De sportievelingen zijn klaargestoomd onder leiding van boksprofessionals Marichelle de Jong, Esther Schouten, Ilona Lenten, Raymond Joval, Radmilo Soda, Don Diego Poeder, Barry Groenteman, Michel van Halderen, Gilbert Hallie, Sammy Jahouhi, Dayon Mungra en Rashid van Exel.

Kaarten voor ‘Boxing Stars’ zijn hier verkrijgbaar.

‘Boxing Stars’ wordt geproduceerd door Fabiola.