Persberichten

Deze twaalf mannen doen een gooi naar het hart van Chris in Prince Charming

Persberichten

Vanaf 24 november is een nieuw seizoen van de romantische datingshow ‘Prince Charming’ te zien bij Videoland. De 28-jarige Chris gaat op zoek naar zijn ware liefde door middel van groepsactiviteiten en dates met de mannen, die allemaal in een prachtig palazzo verblijven waar het ze aan niks ontbreekt. Ontmoet hier de twaalf mannen die in Italië hopen de liefde te vinden bij Chris. 

Angelo Leeftijd: 30 jaar Woonplaats: Hoofddorp Beroep: Beauty consultant Instagram: @angelo_nino Angelo is bescheiden, maar kan ook geregeld de clown uithangen. Hij houdt van dansen en is erg fan van Jennifer Lopez. Hij bewondert haar om wat ze heeft bereikt. Spaanse les vindt hij leuk om te volgen. Hij hoopt een charmante, kalme man te vinden, die mysterieus is en het liefst ook nog graag affectie toont.

Casper Leeftijd: 26 jaar Woonplaats: Groningen Beroep: Bouwkundig ingenieur Instagram: @casper.s.9.5 Casper is een lieve jongen, maar laat dit niet altijd meteen zien. Hij is loyaal en zorgzaam voor iedereen om zich heen. Hij sport het liefst dagelijks en heeft een passie voor goed eten. Casper reist graag en is altijd in voor een spontaan feestje, tripje of avontuur met vrienden. Hij zoekt een partner met ambitie, met wie hij inhoudelijk op één lijn zit en kan reizen.

Donnavon Leeftijd: 22 jaar Woonplaats: Voorburg Beroep: Acteur en model Instagram: @donnavonmadaran Donnavon is een echt podiumbeest en hij houdt ervan om in de schijnwerpers te staan. Naast zijn drukke leven als model, acteur en scenarioschrijver voor zijn film, doet Donnavon aan hiphop dansen. Hij zoekt iemand die zich kwetsbaar durft op te stellen, want in kwetsbaarheid zit echte schoonheid. 

Jakop Leeftijd: 26 jaar Woonplaats: Blaricum Beroep: Fleet manager bij autodeeldienst Instagram: @jakopzomerdijk Jakop is lief en zorgzaam. Hij is ondernemend, houdt van musea bezoeken, lekker toeren op de motor en nieuwe dingen ontdekken. Daarnaast vindt hij een gezonde levensstijl belangrijk en borrelt hij graag met vrienden. Jakop zoekt een man die zichzelf durft te zijn, een goede gesprekspartner is en een flinke dosis humor heeft.

Jimmy Leeftijd: 33 jaar Woonplaats: Haaren Beroep: Meubelrestaurateur Instagram: @j.seb Jimmy heeft zijn hart op de tong liggen maar kan zich soms ook snel aangevallen voelen. Voor zijn werk restaureert hij meubels en als hobby gaat hij graag met de metaaldetector op stap.  Jimmy is zeer leergierig en is altijd bezig om zichzelf verder te ontwikkelen. Hij is op zoek naar een ambitieuze man die net als hij het leven met een korrel zout neemt.

Julien Leeftijd: 27 jaar Woonplaats: Amsterdam Beroep: Radio producer  Instagram: @julienkooij Julien is een echte gangmaker, lekker op tafel dansen doet hij regelmatig. Hij houdt van muziek, speelt piano, heeft een synthesizer gekocht en zingt zelfs af en toe. In een relatie vindt hij humor het belangrijkst, omdat dit veel zegt over hoe iemand in het leven staat. Juliens levenspartner moet van een feestje houden, maar ook bezig zijn met wat erin de wereld speelt.

Lesley Leeftijd: 31 jaar Woonplaats: Rotterdam Beroep: Job & life coach Instagram: @zweef.neef Lesley is iemand met zijn eigen woordenboek; voor rare uitspraken moet je bij hem zijn. Hij is de laatste tijd veel bezig met mindset, spiritualiteit en hij mediteert veel zodat hij rustig wordt. Lesleys ideale man is een familiemens, staat open voor spiritualiteit en wat hij heel belangrijk vindt is dat er een connectie is op alle vlakken.

Lorenzo Leeftijd: 28 jaar Woonplaats: Den Haag Beroep: Videograaf Instagram: @lorenzodominick Bij Lorenzo staat familie bovenaan; met zijn oma van 84 belt hij dagelijks. Hij houdt van architectuur en interieur, maar zijn grootste hobby is Disney: hij heeft wel 150 Disney ornamenten voor in de kerstboom! Lorenzo knapt af op onverzorgde mannen die veel over zichzelf praten. Hij is meerdere keren voorgelogen en vindt eerlijkheid in een relatie het belangrijkst.

Marcel Leeftijd: 37 jaar Woonplaats: Amsterdam Beroep: Verslavingscounselor Instagram: @marccorne Marcel is een sociale man: voor zijn vrienden gaat hij door het vuur. Hij schildert hedendaagse kunst met een abstract randje schilderkunst, popart is echt zijn ding. De drag community vindt hij geweldig. Af en toe pakt hij een festival en leeft hij zich uit met glitters. Hij zoekt een man die weet waar hij staat in het leven, charisma heeft en een duidelijk doel voor ogen heeft. 

Olav Leeftijd: 37 jaar Woonplaats: Amsterdam Beroep: Eigenaar dierenwinkels Instagram: @callmeolav Olav staat altijd klaar voor vrienden, is inventief en ondernemend. Hij houdt van reizen en gaat regelmatig naar Spanje om te windsurfen. Olav valt op iemand die humor en zelfspot heeft, het leven niet te serieus neemt en jong van geest is.

Rick Leeftijd: 34 jaar Woonplaats: Maastricht Beroep: Eigenaar dans agency Instagram: @theloganmoore Met zijn enorme baard is Rick met recht een opvallende verschijning te noemen. Hij heeft twee jaar in New York gewoond, een tijd in Los Angeles, maar is weer neergestreken in Maastricht. Familie is heel belangrijk voor hem en daar woont hij nu weer vlakbij. Zijn ideale man is iemand op wie hij kan bouwen en die zijn mannetje kan staan. 

Scott Leeftijd: 26 jaar Woonplaats: Rotterdam Beroep: Hotelmanager Instagram: @scottslinger De spontane Scott zoekt telkens een nieuw avontuur op. Van verre reizen tot in het buitenland werken en wonen; niks is hem te gek. Zijn grootste droom is om ooit samen met zijn partner een hotel te runnen aan de Portugese kust. Zijn ideale man is dus reislustig, houdt van het leven en is bovendien zelfverzekerd.

Download hier het beeldmateriaal van de mannen en het groepsbeeld.

Meer weten over de mannen? Bekijk en download hier de promo.

‘Prince Charming’ is vanaf woensdag 24 november wekelijks te zien bij Videoland. De 24e komt een dubbele aflevering online.