Persberichten

‘Goede Tijden, Slechte Tijden’ gaat verder na veelbewogen zomer in Meerdijk

v.l.n.r. Flo, Daan, Rover, Carlos
v.l.n.r. Flo, Daan, Rover, Carlos
Persberichten

Op 3 september start seizoen 29 van ‘Goede Tijden, Slechte Tijden’ bij RTL 4 met een splinternieuwe leader, gezongen door Lisa Lois. Daarnaast nemen vier nieuwe mannen hun intrek in Meerdijk. Carlos, Flo, Rover en Daan zijn vanaf de start van het seizoen verwikkeld in bestaande verhaallijnen en zorgen voor flinke opschudding in Meerdijk, onder andere op het gebied van liefde.

Nieuwe acteurs

Floris Bosma vertolkt de rol van Rover Dekker. In Canada is Rover in veel opzichten veranderd, maar dat geldt niet voor zijn liefde voor Kimberley. Dorian Bindels is te zien als rechercheur Daan Stern. Hij heeft direct oog voor Aysen en de twee dagen elkaar op verschillende gebieden uit. Joey Ferre speelt de Spaanse wijnhandelaar Carlos Ramirez en zorgt vanaf het eerste moment voor spanning, romantiek en actie. Roel Dirven zet als Flo Wagenaar het leven van Lucas Sanders, die wel wat afleiding kan gebruiken, behoorlijk op zijn kop.

Twee maanden later

Ook in Meerdijk heeft de tijd deze zomer niet stilgestaan. In twee maanden is het Aysen gelukt om de zwarte dag van haar huwelijk achter zich te laten, Rik is in slaap gehouden en vecht voor zijn leven, terwijl Sjors en Amir inmiddels opnieuw uit elkaar gegroeid zijn. De familie Sanders is ook twee maanden later nog van streek door wat er voor de zomer plaatsvond…

Seizoensamenvatting

Overleeft Loes de val? Wat zijn de gevolgen voor Rik? Is Nina op tijd gevonden? Voordat deze vragen beantwoord worden, is van 27 tot en met 31 augustus een samenvatting van seizoen 28 te zien om 20.00 uur bij RTL 4.

‘Goede Tijden, Slechte Tijden’ wordt geproduceerd door EndemolShine.