Persberichten

Humoristisch vervolg op huwelijksaanzoek in nieuw seizoen ‘Familie Kruys’

Persberichten

Het gloednieuwe seizoen van ‘Familie Kruys’ is vanaf zondag 19 maart te zien bij RTL 4. In het derde seizoen van de populaire feelgood serie leidt het leven van styliste Bette en haar excentrieke familie opnieuw tot veel hilarische situaties.

Vorig seizoen eindigde ‘Familie Kruys’ met het huwelijksaanzoek van Johan (Marcel Musters) aan Bette (Linda de Mol). Ze is nog steeds overdonderd door het aanzoek, eigenlijk weet ze niet eens of ze wel écht “ja” heeft gezegd. Dit alles terwijl Johan nog steeds getrouwd is met Yvonne (Carolina Mout). Komt er een huwelijk dit seizoen of blijven hun verschillen te groot? De zwangere Ruxandra (Elise Schaap) vluchtte naar Roemenië omdat ze klaar was met het alcoholgebruik van Thomas (Hans Dagelet). Maar juist deze beslissing zorgt ervoor dat Thomas alleen maar meer in de problemen komt en uiteindelijk, zonder schoenen, in een politiecel belandt. Als Kirk (Rop Verheijen) en Morton (Frederik Brom) hem ophalen van het bureau besluiten ze dat het tijd is om Ruxandra terug te halen naar Nederland om Thomas te redden van de afgrond. Lukt het om haar op andere gedachten te brengen? En wat komt er terecht van het contract van Kirk en Morton waarin ze elkaar net wat meer seksuele vrijheid gunnen?

Bekende Nederlanders als zichzelf

Bette verzorgt ook dit jaar de styling voor veel verschillende bekende Nederlanders. Als zichzelf zijn dit nieuwe seizoen Natasja Froger, Annemarie van Gaal, Maurice Wijnen, Kim Feenstra, Hans Klok, Claes Iversen, Carlos Lens en Monique des Bouvrie te zien.

Het volledige seizoen is ook te zien bij Videoland