Persberichten

Boek te beluisteren voor zowel Meerdijker als GTST-fan

Janine Elschot lanceert luisterboek ‘Kwaad Bloed’

Auteursfoto Janine Elschot- credits fotograaf Ruud Janssen
Auteursfoto Janine Elschot- credits fotograaf Ruud Janssen
Persberichten

Janine Elschot lanceert vanavond in ‘Goede Tijden, Slechte Tijden’ het door haar geschreven luisterboek ‘Kwaad Bloed’. Het blijft niet bij fictie, want fans van de serie kunnen de thriller vanaf vanavond ook in werkelijkheid beluisteren via Storytel.

Uniek aan dit concept is dat vervolgens fictie en werkelijkheid opnieuw in elkaar overlopen als heftige gebeurtenissen uit het boek dan ook nog eens in Meerdijk plaatsvinden. Voor kijkers van de serie die ook het luisterboek luisteren is de vraag welke personages hiermee te maken krijgen en belangrijker nog: voor welke gebeurtenissen uit ‘Kwaad Bloed’ de personages moeten vrezen.

De thriller ‘Kwaad Bloed’ gaat over vier oud-vrienden die na jaren weer bij elkaar worden gebracht nadat zij allen een rode enveloppe op de deurmat vinden. Al snel worden hun rustige levens overhoop gegooid. Het boek van Janine zet vervolgens Meerdijk op zijn kop wanneer, net als in het luisterboek, enkele GTST-personages ook een rode envelop ontvangen. Als er dan ook nog iemand in het boek  wordt vermoord, is natuurlijk de zenuwslopende vraag welke geliefde Meerdijker hetzelfde lot treft.

De eerste drie hoofdstukken van het luisterboek, ingesproken door Janine Elschot, staan vanaf de lancering in de serie op www.gtst.nl/kwaadbloed. De rest van het boek is te beluisteren via Storytel. Elk hoofdstuk eindigt met een spannende cliffhanger, zoals de kijker ook gewend is van de serie.

'Goede Tijden, Slechte Tijden', maandag t/m vrijdag om 20.00 uur bij RTL 4.