Persberichten

Jubileumseizoen ‘The voice of Holland’ van start met nieuwe partners

Persberichten

Vanaf vrijdag 8 november barst het tiende seizoen van ‘The voice of Holland’ los met mooie, nieuwe partners. De show was niet zo succesvol geweest zonder de prachtige partners die zich inmiddels al tien seizoenen lang verbinden aan het muzikale entertainmentprogramma. Dit jubileumseizoen zijn RTL en Talpa Media opnieuw trots op de partnerships die zijn gesloten rondom ‘The voice of Holland’. Dit seizoen worden in en rondom het merk branded content campagnes gerealiseerd in co-creatie met T-Mobile, Lidl, Renault, Samung, Levi’s en De Efteling door middel van creatieve en innovatieve mediaconcepten.

Partners In ‘The voice of Holland’ zijn er veel momenten die de kijker niet wil missen. T-Mobile omarmt met een partnership de mooiste momenten uit het tiende seizoen van ‘The voice of Holland’ op TV, social en in de app. De talenten van dit jaar kunnen dankzij Lidl het hele seizoen genieten van de lekkerste groenten en fruit in ‘The Freshbar’. Gezond eten is ten slotte belangrijk, ook voor een top perfomance. Renault is dit seizoen de nieuwe automotive partner van het programma. Het merk zet de Renault Clio in de spotlight en wordt de exclusieve partner van het succesvolle online format ‘The Voice Family’. Samsung heeft dit seizoen opnieuw een prominente rol in de talentenshow. Met Stage Stories, een unieke online extensie, worden de talenten van ‘The voice of Holland’ aan een nieuwe generatie video creators gekoppeld. Samen geven zij de kijker een uniek inkijkje in het traject dat de talenten doorlopen in aanloop naar de finale. 

Kjeld Ouwerkerk, Director IMPACT bij RTL: “We zijn trots dat zoveel nieuwe partners dit krachtige merk omarmen. Het programma ‘The voice of Holland’ heeft al seizoenen lang veel trouwe fans. Om het tiende seizoen nu te kunnen inluiden met zoveel mooie nieuwe samenwerkingen, zegt veel over de kracht van dit merk. We kijken ernaar uit om samen met onze partners en Talpa Media een knallend nieuw seizoen neer te zetten, waar niemand een moment van wil missen.”

The voice of Holland ‘The voice of Holland’ is het grootste podium waar talenten zichzelf in de kijker kunnen zingen. Het programma scoort al tien jaar fantastische kijkcijfers en breekt record na record, zowel nationaal als internationaal. De show is inmiddels in meer dan 180 landen te zien, wint Emmy’s en schrijft tv-geschiedenis. ‘The voice of Holland’ blijft zichzelf steeds opnieuw uitvinden, innoveren en bouwt aan een groots platform via video platforms als RTL XL, Videoland en Youtube, een app én social kanalen. Het is het programma dat generaties met elkaar verbindt.

Bekijk hier de eerste promo.