Persberichten

'Blind Getrouwd' en 'Married At First Sight: USA' komen naar Videoland

'Married At First Sight: Second Chance' vanaf 15 juni te zien bij RTL 4

V.l.n.r: Maxime, Marcel en Milly
V.l.n.r: Maxime, Marcel en Milly
Persberichten

Nadat de serie eerder te zien was bij Videoland heeft RTL besloten om 'Married At First Sight: Second Chance' vanaf 15 juni uit te zenden bij RTL 4. In dit liefdes-experiment doen oud 'Married At First Sight'-kandidaten Milly, Marcel en Maxime opnieuw een gooi naar de liefde. Waar ze in ‘Married At First Sight’ door experts werden gekoppeld aan een partner, ligt de keuze dit keer in eigen handen. Daarnaast zullen er geen ringen worden uitgewisseld. De presentatie van ‘Married At First Sight: Second Chance’ is, net als het reguliere seizoen, in handen van Carlo Boszhard.

In de reeks, die acht afleveringen telt, helpen de experts van ‘Married At First Sight’ Milly, Marcel en Maxime door uit alle aanmeldingen een voorselectie te maken. De kandidaten met de meeste overeenkomsten starten met een speeddate. Vervolgens kiezen Milly, Marcel en Maxime zelf met welke kandidaten zij de meeste klik voelen en dus verder willen daten. Bij de leukste kandidaten gaan Milly, Marcel en Maxime logeren om zo elkaar goed te leren kennen. De experts nemen ieder één van de drie oud ‘Married’-kandidaten onder hen hoede en geven advies ‘vanaf de zijlijn’. Milly:“Ik kijk erg uit naar dit nieuwe avontuur! Ik verwacht een heel toffe ervaring waarin ik nog meer over mezelf ga leren. Het zou erg leuk zijn als ik iemand leer kennen die me aanvult op meerdere gebieden.” Marcel is het daar mee eens:‘"Ik werd benaderd door de redactie van het programma en ik was gelijk enthousiast. Ik zeg maar zo: wie niet waagt, wie niet wint! De kijker gaat een andere Marcel zien dan in ‘Married At First Sight’. De aard van het beestje komt dit keer duidelijker naar voren.” Maxime:“De reden voor mij om ‘volmondig ja’ te zeggen tegen dit programma is omdat ik heel benieuwd ben naar wat deze nieuwe uitdaging mij gaat brengen. Erg leuk dat ik deze keer zelf de keuze heb! Voor mij is dit nieuwe experiment geslaagd als ik een gezellige tijd tegemoet ga met ontspannen dates. Hopelijk leer ik een leuke zelfverzekerde man mét humor kennen.” ‘Married At First Sight: Second Chance’ is geproduceerd door ITV Studio's Netherlands en is vanaf 15 juni wekelijks om 20.30 uur te zien bij RTL 4.

Nog meer liefdesexperimenten!

Liefhebbers van 'Married At First Sight' kunnen vanaf 8 juni genieten van nog meer liefdesexperimenten. Vanaf dan is het eerste seizoen van 'Blind Getrouwd' en het vierde seizoen van 'Married At First Sight USA' te zien bij Videoland. 'Blind Getrouwd' is de Vlaamse versie van 'Married At First Sight' waarin acht singles met een wildvreemde in het huwelijksbootje stappen.  Voor het vierde seizoen van de Amerikaanse 'Married At First Sight' hebben maar liefst 30.000 vrijgezellen zich aangemeld voor dit controversiële experiment. Drie experts vormen uit alle aanmeldingen drie koppels.