Persberichten

Martijn Koning vervangt Philippe Geubels bij seizoenstart ‘Beste Kijkers’

Persberichten

Cabaretier Martijn Koning vervangt Philippe Geubels in de eerste twee afleveringen van het nieuwe seizoen ‘Beste Kijkers’. Vanaf donderdag vormt hij samen met Beau van Erven Dorens het team dat het opneemt tegen Jeroen van Koningsbrugge en Kasper van Kooten. Ruben Nicolai is voor het vierde seizoen gastheer van de humoristische spelshow waarbij het draait om de leukste tv-fragmenten uit binnen- en buitenland. ‘Beste Kijkers’ is vanaf donderdagavond 6 april te zien om 21.30 uur bij RTL 4.

Vanaf de derde show is Philippe Geubels weer van de partij. Voor presentator Ruben Nicolai is Martijn Koning een geweldige invaller voor Philippe: “Hij komt zo ontzettend scherp uit de hoek, dat werkt heel aanstekelijk. Zijn grappen zijn soms zo grof dat ze haast te ver gaan, maar met die enorme grijns op zijn gezicht kan hij het maken.”

Nieuwe ronde

De teams worden in verschillende spelrondes getest op hun kennis van tv-fragmenten. Het doel is zoveel mogelijk punten scoren en naar huis gaan met de titel ‘Beste Kijker’. Nieuw dit jaar is de ‘Wie is het’-ronde. Gewone Nederlanders omschrijven een bekende Nederlander aan de hand van een aantal steekwoorden. Aan de teams de taak om de puzzel van steekwoorden om te vormen in een goed antwoord. Daarnaast zijn de vertrouwde rondes terug als ‘hoe loopt dit af’ en ‘wat zie je niet’.

‘Beste Kijkers’ wordt geproduceerd door Pilot Studio.