Persberichten

Nationale Vaginadag bij 'Koffietijd'!

Persberichten

‘Koffietijd’ roept vrijdag 16 maart uit tot de Nationale Vaginadag. Die ochtend staat het programma in het teken van het vrouwelijke geslachtsorgaan. Op Nationale Vaginadag wordt de vagina gevierd als de opening naar een nieuw leven, een tempel van genot en het toppunt van vrouwelijkheid.

'Koffietijd' “We hebben er al twee keer eerder uitgebreid aandacht aan besteed om het taboe te doorbreken. Nu is het tijd om de vagina te vieren”, aldus de Koffietijdpresentatrices. Tijdens de uitzending vertellen onder meer Bobbi Eden en Emma Wortelboer over de positieve ervaringen met hun vagina. Ook komen we te weten hoe het is om als transgender door het leven te gaan, beantwoordt seksueel deskundige Ellen Laan de meest prangende vragen en wordt er door Prins van den Bergh een vaginagezond menu op tafel gezet. Gezondheidsdeskundige Hetty Crèvecoeur geeft antwoord op alle vragen over vaginale ongemakken en Ann Cuyvers verklapt ons het geheim van een ultiem orgasme.

'5 Uur Live' ‘5 Uur Live’ besteedt op vrijdag 16 maart uitgebreid aandacht aan de piemel. Daphne Bunskoek praat hierover met onder andere Jan Heemskerk, Eddy Zoëy, Charly Luske en cabaretier Johan Goossens. Uit onderzoek blijkt dat mannen vaak wel stoer over hun piemel praten, maar er ondertussen aardig onzeker over zijn. Volgens mannendokter Plas is het daarom belangrijk dat mannen wat serieuzer naar hun piemel leren luisteren, want een piemel waarschuwt bijvoorbeeld voor verborgen hartproblemen. Met seksuoloog Erik van Beek bespreken we de mannelijke guilty pleasures.

De vagina-items in Koffietijd zijn mede tot stand zijn komen door een samenwerking met Multi-Gyn. ‘Koffietijd’ en ‘5 Uur Live’worden geproduceerd door Talpa