Persberichten

Negende seizoen ‘Holland’s Got Talent’ knalt!

Persberichten

Met de start van ‘Holland’s Got Talent’ vanaf 28 april bij RTL 4, is het weer tijd voor verwondering, verbazing en ontroering op de vrijdagavond. Presentator Johnny de Mol en de vierkoppige jury, bestaande uit Chantal Janzen, Angela Groothuizen, Gordon en Dan Karaty, zijn allemaal weer van de partij om deze talentenjacht voor de negende keer in goede banen te leiden. Een ding is zeker: het Nederlandse talent knalt dit seizoen van het scherm!

Zo zien we onder andere de allereerste Vogue danser ever, rolt er na zes jaar eindelijk weer een rhonrad-act het podium op én worden er dit seizoen zelfs gedachten gelezen door een mentalist. De trend van mega gespierde mannelijke atleten die auditie doen met blote lichamen zet zich ook weer voort. Verder spelen en zingen een vader en zijn dochter de sterren van de hemel en mag het hele land onder anderen kennis maken met een nieuwe grote rockband van Nederland die bestaat uit hele kleine rockertjes. Alle jonge zangers en zangeressen opgelet: ze zoeken nog een frontman/lady!

Alle acts hebben, naast hun nationale moment in de spotlight, natuurlijk maar één doel: op vrijdag 23 juni in de finale staan van ‘Holland’s Got Talent’ en die enorme geldprijs van 25.000 euro mee naar huis nemen.