Persberichten

Nieuw in mei bij Videoland: De Bachelorette, F*ck de Liefde, Future Man S3, Gewoon Boef en Scandal S1-S7

Persberichten

Mei brengt heel veel nieuwe titels met zich mee bij Videoland, zoals Videoland Original documentaires 'Gewoon Boef' en 'Born to be an Influencer'. Gaby Blaaser gaat vanaf 20 mei op zoek naar haar grote liefde in Videoland Original 'De Bachelorette'. Andere aanraders zijn het derde seizoen van 'Future Man', zwijmelen bij romantische komedie 'F*ck de Liefde' en zeven seizoenen van 'Scandal' bingen. De complete release-lijst van mei bekijk je via www.videoland.nl/nieuws.

Highlights

 • Future Man S3, vanaf 2 mei bij Videoland. Josh Futturman, één van de beste gamers ter wereld, leeft nog thuis bij zijn ouders en heeft een baan als conciërge bij een soa-onderzoekscentrum. Zijn sociale onbekwaamheid, een laag zelfbeeld en een prominent onvermogen om vrouwen te benaderen, compenseert hij door zijn dapperheid in The Biotic Wars, een dystopisch videospel waarin zijn personage Future Man de top van de wereldranglijst aanvoert. Wanneer hij de eerste en enige persoon wordt die de ongrijpbare eindbaas verslaat, wordt hij bezocht door de 'fictieve' personages van het spel, Tiger en Wolf. Zij bewijzen dat ze allemaal echte krijgers zijn die teruggestuurd zijn uit een verwoeste toekomst met de taak hem te rekruteren om de mensheid te redden van een dodelijke invasie van een superras. Download hier het beeldmateriaal.
 • BING S4, vanaf 2 mei bij Videoland. Deze kinderserie volgt het konijntje Bing. Hij heeft volop energie en leert van de wereld om hem heen.
 • F*ck de Liefde, vanaf 4 mei bij Videoland. In deze romantische komedie komen drie liefdesverhalen samen. Lisa (Bo Maerten) zit midden in een scheiding met Jack (Edwin Jonker) en zit er even doorheen. Haar vriendinnen nemen haar mee op sleeptouw naar Curaçao. Hier ontmoet zij de charmante wereldreiziger Jim (Thijs Römer). Jack duikt op zijn beurt vol in het vrijgezellenleven en belandt in bed met de verleidelijke Cindy (Victoria Koblenko). Bo (Yolanthe Sneijder-Cabau), de zus van Cindy is getrouwd met Said (Maurits Delchot). Said is zijn baan kwijt, maar houdt dit geheim voor zijn vrouw. Dit terwijl zij juist carrière lijkt te maken en steeds meer tijd doorbrengt met haar aantrekkelijke baas. Download hier de trailer.
 • Scandal S1-S7, vanaf 4 mei bij Videoland. Scandal draait om Olivia Pope (Kerry Washington), een voormalig White House Communications Director die in Washington D.C. haar eigen crisismanagementbureau begint. Samen met haar team probeert ze het publieke imago van de politieke elite in Washington en daarbuiten te beschermen en zorgt ervoor dat al die geheimen en schandalen het daglicht niet zien. Download hier de trailer.
 • Beter Laat Dan Nooit, vanaf 5 mei bij Videoland. Gerard Cox, Peter Faber, Willibrord Frequin en Barrie Stevens gaan op reis naar Midden- en Zuid-Amerika. Tijdens de reis door Suriname, Mexico, Cuba en Brazilië maken de mannen kennis met de diverse culturen en gebruiken van de landen, onder begeleiding van reisleidster Katja Schuurman. Download hier het beeldmateriaal.
 • Gewoon Boef, vanaf 8 mei bij Videoland. Verguisd door de media, geliefd door zijn fans, maar slechts weinigen kennen zijn echte verhaal. In Videoland Original 'Gewoon Boef' krijgen we een rauwe en openhartige inkijk in het leven van misschien wel de meest controversiële rapper van Nederland: Boef. In het spraakmakende portret geeft Boef, echte naam Sofiane Boussaadia, een intiem en persoonlijk kijkje in zijn veelbewogen leven en doet hij voor het eerst publiekelijk een boekje open over zijn pijnlijke jeugd. Download hier het beeldmateriaal.
 • Callboys S1-S2, vanaf 9 mei bij Videoland. Voor wie op zoek is naar betaald mannelijk gezelschap met dat tikje meer, bieden Jay Vleugels, Wesley Biets en Devon Macharis een zekere en veilige oase. De drie bevriende gigolo’s hebben de handen in elkaar geslagen om de sector plat te spelen.
 • De Bachelorette, vanaf 20 mei bij Videoland. Met Zuid-Afrika als het ultieme liefdesdecor, proberen achttien vrijgezellen het hart te veroveren van de allereerste Nederlandse ‘Bachelorette’: Gaby Blaaser. Na een roerig liefdesleven weet de actrice en influencer precies wat ze zoekt in een partner en is ze helemaal klaar voor de volgende stap: zich openstellen voor de liefde in één van de grootste Internationale datingshows van dit moment. Tijdens dates en activiteiten leert ze de kandidaten steeds beter kennen. Met presentator Rick Brandsteder aan haar zijde bepaalt Gaby in de wekelijkse ‘rozenceremonie’ wie van de vrijgezelle mannen er meer tijd krijgen om haar liefde te winnen en wie er terugvliegt naar Nederland. Wie blijft er tot het laatst over en verovert het hart van ‘de Bachelorette’? Download hier het beeldmateriaal.
 • For Life, vanaf 21 mei bij Videoland. Gebaseerd op het waargebeurde verhaal van Isaac Wright Jr., die gevangen werd gezet voor een misdaad die hij niet had begaan. Terwijl hij in de gevangenis zat, werd hij een erkend advocaat en hielp hij de onrechtmatige veroordelingen van twintig van zijn medegevangenen teniet te doen, voordat hij eindelijk zijn eigen onschuld bewees. Download hier de trailer.

Komende week nieuw bij Videoland

 • Gemmeker, vanaf 22 april. De eerste Videoland Original film 'Gemmeker' laat het waargebeurde verhaal zien van een uniek en confronterend verhoor van de Duitse SS-er Albert Gemmeker, de voormalige commandant van kamp Westerbork. Onder zijn leiding werden tachtigduizend joodse gevangenen op transport gezet naar de vernietigingskampen. Klik hier voor meer info. 
 • Dierenpret met Nicolette, vanaf 23 april. Serie waarin presentatrice Nicolette Kluijver jonge kijkers meeneemt in de wereld van huis- en boerderijdieren. Kinderen leren in deze reeks alles over dieren: leuke feitjes worden afgewisseld met knutselen, reportages, vrolijke liedjes en gesprekken met volwassenen en kinderen. 

Net verschenen

Net verschenen bij Videoland en om direct te kijken:

 • Amira: In de documentaire 'Amira' geeft de 10-jarige kickbokster Amira Tahri voor het eerst een kijkje in haar dagelijks leven. De rode draad in het portret is de relatie tussen de wereldkampioene en haar vader, die niet alleen haar vader, maar ook haar coach is. Hoe is het voor Amira om op zo’n jonge leeftijd al zo succesvol te zijn en hoe is het voor haar ouders om een dochter te hebben dat een buitenproportioneel talent heeft, maar tegelijkertijd nog maar een kind is? Klik hier voor meer info.
 • Cougar Town S1 t/m S6: Courteney Cox (Friends) schittert in de hilarisch sexy en komische hitserie 'Cougar Town'. Nadat ze de afgelopen zeventien jaar als echtgenote en moeder heeft doorgebracht, begeeft de onlangs gescheiden Jules (Cox) zich voorzichtig weer richting de datingmarkt, maar het is al snel meer dan ze aankan.
 • Juf Roos Is Jarig: Hiep hiep hoera, Juf Roos is jarig en dat viert ze met haar eerste eigen film! Natuurlijk organiseert ze een gezellig verjaardagsfeestje en iedereen is uitgenodigd. Om het extra feestelijk te maken versiert de grappige buurjongen Gijs de kleurrijke molen waarin Juf Roos woont.
 • MTV's Ex On The Beach: Double Dutch S6: In 'Ex On The Beach: Double Dutch' reizen acht sexy singles naar een paradijs vol zon, zee, plezier en liefde. Lekker relaxen is er niet bij; ze krijgen onverwachts bezoek… van hun exen! Welke EX is next?

Kijk voor het laatste nieuws en tips bij Videoland op www.videoland.nl/nieuws.