Persberichten

85.000 abonnees en 150.000 views in nog geen vijf dagen

Nieuw YouTube-kanaal ‘Ferzuz’ nu al populair

Persberichten

Nog niet eens begonnen en nu al succes! Binnen een paar dagen na aankondiging rankt het splinternieuwe YouTube-kanaal van ‘Ferzuz’ al over de 85.000 abonnees en heeft de aankondigingsvideo al meer dan 150.000 views. ‘Ferzuz’ bestaat uit Bobbie, Femke en Renée. Vanaf vandaag 17:00 uur zijn zij wekelijks te zien op hun gloednieuwe videokanaal. De meiden gaan elke week een battle aan tegen een wisselend bloedfanatiek team, die zij in opdracht van een bekend persoon krijgen. Hiermee strijden zij om de overwinning en moet het verliezende team een tegenprestatie doen, zoals bijvoorbeeld in hun blote kont in een muizenval zitten... De battles staan voornamelijk in het teken van gekke challenges, spannende races en avontuurlijke opdrachten.

Bobbie, Femke en Renee De girlssquad ‘Ferzuz’ bestaat uit drie te gekke meiden: Bobbie Bodt, Femke van Leeuwen en Renée van der Schoot! Zij hebben hun YouTube-strepen al meer dan verdiend. Naast ‘Ferzuz’ is Bobbie ook een van de gezichten van het populaire kanaal ‘Concentrate’. Zij begon haar carrière voor de camera als een van de deelnemers van ‘3 Op Reis’. Femke is ooit ontdekt door het tv-programma ‘Xite zoekt VJ’ en loopt alle grote festivals af als reporter voor het muziekvideostation. Ook Renée is geen onbekende. Naast haar eigen YouTube-kanaal, waar ze prank-video’s en social experimenten op broadcast, is ze ook verslaggeefster bij PowNews.

Battle De allereerste battle-opdracht is gegeven door Giel van StukTV. De dames strijden in deze eerste aflevering tegen de populaire YouTube-prankers Robin Basak (Armoowasright), Tim van Teunenbroek (Snapking) en Joery Schenkers (Kwaaivines). “We moeten nu meer met zijn drieën samenwerken en mogen ook nog eens strijden tegen de stoere meiden van ‘FERZUZ’! We vinden het echt supertof dat we de eerste vier afleveringen meedoen. The battle is on!” aldus Robin, Joery en Tim. Beide teams zijn voor de eerste battle op een eiland gedropt en moeten vanaf hier zo snel mogelijk aan land proberen te komen. Zij krijgen verschillende mogelijkheden om dit te realiseren en de voorwerpen om dit te bereiken liggen verspreid over het eiland. De meiden van ‘Ferzuz’ rivaliseren steeds tegen verschillende teams, verspreid over een aantal uitzendingen. De deelnemers mogen zelf bepalen hoe zij de opdracht uitvoeren en het is ook toegestaan om de tegenstanders te saboteren.