Persberichten

Met Simone Kleinsma, Chantal Janzen, Tibor Lukács en Plien van Bennekom

Nieuwe afleveringen 'Kees & Co'vanaf 30 maart bij RTL 4 en Videoland

Valentina Vos
Valentina Vos
Persberichten

Gloednieuwe afleveringen van de comedyserie ‘Kees & Co’ vanaf zaterdag 30 maart bij RTL 4 en Videoland. Hoe gaat het - twintig jaar later - met Kees (Simone Kleinsma)? Haar dochter Anne woont in Spanje, en dus heeft Kees haar spullen gepakt en is ze ook naar de zon vertrokken.

Haar zoon Rudie (Tibor Lukács) die in Nederland achterblijft, houdt er een nogal losse leefstijl op na. Dus daar komt voorlopig geen nageslacht uit voort, denkt Kees. Dat hij ondertussen een vriendin heeft, Coosje (Chantal Janzen), waarmee het meer dan serieus is, blijkt als Kees onverwacht terugkomt. Haar hele huis is ingenomen door Rudie en zijn nieuwe geliefde, die meer dan alleen haar collectie tassen heeft meegenomen. Coosje heeft namelijk twee puberkinderen uit haar eerdere huwelijk, Annelot (Lizzy van Vleuten) en Lars (Maurits van Brakel). En zo wordt Kees opnieuw het middelpunt van een hectisch gezin, waarin ze probeert te redden wat er te redden valt. Gelukkig heeft ze – soms onvrijwillig – steun aan buurvrouw Brenda (Plien van Bennekom) die Kees als haar nieuwe soulmate ziet en haar onbedoeld net de verkeerde adviezen geeft. 

Aflevering 1: Ik woon hier Als Kees na een overwintering in Spanje thuiskomt, blijkt haar zoon Rudie haar huis te hebben ingenomen met het gezin van zijn nieuwe vriendin Coosje. Maar dat is niet de enige verrassing die ze voor Kees in petto hebben.

Een Nederlandse comedyserie terug van weggeweest met de herkenbare familiestruggels van vandaag.

 ‘Kees & Co’ wordt geproduceerd door MediaLane.

De comedyserie is vanaf 30 maart 2019 in zijn geheel te zien bij Videoland én wekelijks bij RTL 4 om 20.00 uur.