Persberichten

Nieuwe lichting vaders in spé bij RTL 5

Persberichten

De komst van een kleintje is voor iedere toekomstige vader een totaal andere beleving. De één zit op een roze wolk en veert rustig mee met de stemmingswisselingen van zijn hoogzwangere vrouw, de ander is volledig gesloopt van de gebroken nachten en moet niets hebben van vieze luiers. Vanaf dinsdag 15 maart start het tweede seizoen van ‘Kerels Met Een Kleintje’ bij RTL 5. Hierin is weer een nieuwe lichting mannen te zien tijdens de zwangerschap, de geboorte en de kraamtijd van hun eerste kindje.

De mannen van dit nieuwe seizoen zijn wederom zeer uiteenlopend. Één van hen is Arjen, een bekende haarstylist van 44 jaar, met zijn twintig jaar jongere en hoogzwangere vriendin Jacobien - ook wel bekend als ‘Bien’ -, drie jaar geleden kandidate van ‘The Bachelor’ en tevens de ex-vriendin van Martijn Krabbé. Samen proberen ze hun comfortabele leven te combineren m et de voorbereidingen op de bevalling. Daarnaast is er de piepjonge Jordy uit Den Haag, die erg moet wennen aan zijn ‘nieuwe’ leven. Middagen lang gamen is er niet meer bij, want zijn hoogzwangere vriendin Nicole heeft last van nesteldrang; met als gevolg dat Jordy constant druk is met het uitvoeren van allerlei klusjes die zij hem opdraagt.

De zelfbenoemde piraat Martijn en zijn zwangere vriendin Esther voelen, ondanks de lange ‘to do list’ die ze hebben liggen, totaal geen tijdsdruk en houden zich liever bezig met hun passie voor het verkleden als fantasy-figuren. Tussen de MMA-vechter Paulo en zijn Bo is het liefde op het eerste gezicht. Vier weken na hun eerste ontmoeting is Bo plots zwanger. Paulo heeft sinds kort een Amerikaanse manager waardoor hij veel in het buitenland moet zijn. De zwangere Bo zit midden in haar dansopleiding bij Lucia Marthas. Haar moeder stoomt haar al sinds jonge leeftijd klaar tot professioneel showdanseres. Onder druk van haar moeder en stiefvader trekken Paulo en Bo bij hen in en dat is wennen voor de dertigjarige Paulo.

Naast de aanstaande vaders is ook te zien hoe het nu gaat met Kevin en Denise, het jonge Haagse stel dat vorig seizoen een tweeling kreeg. De twee jongetjes zijn inmiddels achttien maanden en hebben net hun eerste stapjes gezet. Dat betekent rennen en vliegen, want een tweeling is natuurlijk heel leuk maar ook double the trouble.

‘Kerels Met Een Kleintje’ wordt geproduceerd door No Pictures Please.