Persberichten

Nieuwe logeeradressen voor Chantal in ‘Chantal Blijft Slapen’

Persberichten

Chantal Janzen verruilt vanaf donderdag 27 oktober haar eigen bed weer voor een logeerbed. In het derde seizoen van het RTL 4-programma ‘Chantal Blijft Slapen’ logeert Chantal bij onder anderen Martijn Krabbé, Piet Paulusma, Geraldine Kemper, Albert Verlinde, Ferry Doedens, Nielson, Rico Verhoeven en Henny Huisman.

Vanaf het moment dat Chantal met haar roze koffer voor de deur staat, draait zij een dag én een nacht volledig mee in het dagelijks leven, werk en huishouden van de BN’er.

In de eerste aflevering gaat Chantal langs bij Martijn Krabbé. Chantal ziet hem aan het werk bij de opnames van ‘The voice of Holland’. Daarna neemt Martijn haar mee naar zijn nieuwe passie: de golfbaan! Natuurlijk wordt er ook nog op hoog niveau gekookt. Ook logeert Chantal bij Ferry Doedens die niet vies is van een risicovol avontuurtje. Samen beleven ze een helse rit. Eenmaal bijgekomen klapt Ferry uit de school en hangt Chantal aan zijn lippen.

Verder reist Chantal dit seizoen af naar Friesland waar ze Piet Paulusma de wind uit de zeilen neemt door het weer te 'voorspellen'. Henny Huisman laat niet alleen de jeugddroom van Chantal uitkomen, maar geeft haar ongewild ook een kijkje in één van zijn succesvolle formats. Bij Albert Verlinde logeert Chantal in zijn Amsterdamse appartement waar ze onder een tijgervelletje mag slapen. Wereldkampioen kickboksen Rico Verhoeven neemt Chantal mee naar de VS waar hij zijn titel moet verdedigen en met Nielson begint Chantal de dag heel erg vroeg met een liedje op de radio. Ze eindigen de dag met een waanzinnig festival.

Bij elke gastheer of gastvrouw infiltreert Chantal volledig in het privéleven en dat zorgt voor een uniek en persoonlijk portret van elke BN’er.

‘Chantal Blijft Slapen’ wordt geproduceerd door Talpa.